Şimdi Ara

Enslaved: Odyssey to the West (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
12.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu oyuna en kısa zamanda başlayacağım, demosu acayip hoşuma gitmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

    Bu oyuna en kısa zamanda başlayacağım, demosu acayip hoşuma gitmişti.


    Birazdan aman baslama falan diyenler olacaktir Hocam ,Dinleme ve Oyna... Kesinlikle Harika bir oyun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unzerstörbar


    quote:

    Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

    Bu oyuna en kısa zamanda başlayacağım, demosu acayip hoşuma gitmişti.


    Birazdan aman baslama falan diyenler olacaktir Hocam ,Dinleme ve Oyna... Kesinlikle Harika bir oyun...


    Kendi adıma hiç dinlemeyi düşünmüyorumda, demosu hoşuma gittiği için kesinlikle oynayacağım bir oyun
  • 150.000 satmış oyun.
  • Oyuna hard başlamayın bence. Oyun içinde değişemiyorsunuz. Hayır çok zor olduğu için değil de bir yerden sonra dövüşler kendini tekrarladığı için ben kasmaktan sıkıldım açıkçası. Normal zorlukta başlasaymışım keşke.
  • Oyunu az önce bitirdim. Oyundan inanılmaz derecede keyif aldım çok zevkli bir oyundu. Monkey'in hareketleri yeter sonradan Pigsy ile tam şamata oldu. Ninja Theory'nin ellerine sağlık.
  • İlk yorumumu 3. etapta iken yapmıştım. Geçen hafta bitirdim ben de. Bir kaç yerde karşıma çıkan kamera açısı sıkıntısı ve düşman çeşitliliğinin azlığı dışında çok beğendim oyunu. Aşağı düşmeme olayı iyi olmuş aslına bakarsanız. Düşüşlerle uğraşsaydık 1 ayda zor biterdi bu oyun

    Oynayın, oynattırın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: takeru

    İlk yorumumu 3. etapta iken yapmıştım. Geçen hafta bitirdim ben de. Bir kaç yerde karşıma çıkan kamera açısı sıkıntısı ve düşman çeşitliliğinin azlığı dışında çok beğendim oyunu. Aşağı düşmeme olayı iyi olmuş aslına bakarsanız. Düşüşlerle uğraşsaydık 1 ayda zor biterdi bu oyun

    Oynayın, oynattırın




    Düşman çeşitliliği gerçektende yok denecek kadar az. Kamera açısıyla ilgili bir sorun yaşamadım ama bir iki yerde bug yüzünden bölüme tekrar başlamak zorunda kaldığım oldu.




  • Oyunda 12. bölüme kadar geldim. Beni en rahatsız eden şey oyunun PS3 e iyi bir şekilde optimize edilememesinden kaynaklanan frame düşüşleri oldu.
    Bunun yanında dövüş sistemini de yetersiz olduğunu söylemek istiyorum. Oyunun en az bir 6 ay daha üstünde çalışılması gerekiyormuş. Biraz aceleye gelmiş sanırım.
    Çevre tasarımları ise oyuna devam etme sebebim oluyor. Gerçekten güzel bir iş çıkarmışlar. Ama asla bir uncharted 2 değil.
    Optimizasyon sorunları (gördüğüm kadarıyla xboxta da mevcut) yüzünden 9 puanlık yerine 7-7.5 puanlık bir oyun olmuş. Benim gibi tps severler deneyebilir.
  • son aylarda oynadığım en güzel oyun
  • Optimize problemi Xbox da yok PS3 de var.
  • 2 xbox da deneme şansım oldu frame düşmesi çokça mevcuttu.Bazen öyle bir hale geliyorki tuşlara 10 saniye geriden tepki veriyor.Ama oyun eğlencesinden pek bişey götürmüyor,kafaya takılacak sorun değil.
  • Bende oyuna bugün başliyacağım bakalım nasılmış....

  • Pigsy ile tanıştıktan sonra şamata oluyor ya oyun.
  • Oyunu bugun edindim chapter 5 deyim şu an.Öncelikle oyunun çevre tasarımları gerçekten iyi,sırf tasarımlar için bile oynanır bitirilir.Şu ana kadar oyun "robotlardan kaç"dan öteye gidemedi umarım hep böyle devam etmiyordur çünkü chapter oldukça uzun
    Aşağıya düşmeme olayı ve atlanması gereken yerin göze sokulması böyle bir oyun için çok çok kötü bir özellik,bence oyunun en büyük -'si bu.Atlayacağımız yeri seçemediğimiz için hiç bir şekilde yanlış yere atlayamıyor ya da aşağıya düşemiyoruz
    İlk bölümden sonra sürekli X'e basarak analogu çevirirseniz atlamalı yerleri çok hızlı geçersiniz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

    Oyunu bugun edindim chapter 5 deyim şu an.Öncelikle oyunun çevre tasarımları gerçekten iyi,sırf tasarımlar için bile oynanır bitirilir.Şu ana kadar oyun "robotlardan kaç"dan öteye gidemedi umarım hep böyle devam etmiyordur çünkü chapter oldukça uzun
    Aşağıya düşmeme olayı ve atlanması gereken yerin göze sokulması böyle bir oyun için çok çok kötü bir özellik,bence oyunun en büyük -'si bu.Atlayacağımız yeri seçemediğimiz için hiç bir şekilde yanlış yere atlayamıyor ya da aşağıya düşemiyoruz
    İlk bölümden sonra sürekli X'e basarak analogu çevirirseniz atlamalı yerleri çok hızlı geçersiniz


    Malesef o şekilde devam ediyor, robottan kızı kaçır, sonra kafa göz dal robota şeklinde oyunun sonuna kadar gidiyorsun, birde bütün upgradeleri aldığın zaman eleman hepten coşuyor, zaten kısa olan oyunda birde eleman güçlenince bazı chapterları 10dk da bitirebilecek duruma geliyorsun. Bölüm tasarımları iyi ancak öyle çok aman aman da değil, belli bir süre sonrada aynı rutin sıkmaya başlıyor adamı, keşke bizim eleman gibi insanlarda olsaydı oyunda dövüşebileceğimiz, o zaman daha iyi olabilirdi oyun.




  • Daha önceki yorumumda next-gen ico oyunuyorum sanki demiştim. Şu an ps2 de sonuna kadar oynamadığım ico yu bitirmek için oynuyorum. Sonlarına yakın bir yerdeyim ve bu oyunda da sonuna gelene kadar "robotlardan kaç" tarzı bir oynayış var.

    - Gölge yaratıklardan kızı kurtar,
    - Tut kolundan götür
    - Yolun bi yerinden kız geçemesin.
    - Onu oradan geçirmek için yolu uygun hale getir.
    - Mekan değişsin aynı şeyleri tekrar yap.

    İco denilen bu oyun çevre tasarımları ve görsel detaylardaki müthiş incelikler, sunduğu atmosfer ve enslaved de şikayet konusu olan bu basit ve monoton oynayış tarzı sayesinde gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi olarak gösterildi ki öyle olmayı haketmiş bencede.

    Ico'da karakterimiz demir borudan sarkarak giderken elini tuttuğu yerlerden toz kalkması, şelalenin döküldüğü yere bakınca gök kuşağı görmemiz, yüksek bir yere çıkınca rüzgarla beraber karakterin elbisesinin savrulması, kameranın güneşe döndüğü anda ekranın güneş ışığıyla sararması gibi çok ince detaylar var. Enslavedde bu tür ince detaylara özen gösterilseydi, daha özen gösterilerek yapılmış ve piyasaya sürülmüş bir oyun olabilseydi aynen ico gibi gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi olmuş diyecektik belkide. Ve evet ico da atlayıp düştüğümüz yerler de var

    Enslaved ve ico esasında bir tarzın devamı. Another World / Flashback oyunlarının havası var bu iki oyunda ve bu tarzı herkes beğenmeyebilir. O yüzden yorumalar birbirine tam ters. Kimisi mutlaka oynayın, kimisi hiç beğenmedim demiş.

    Enslaved'e yukarıda örneklerini verdiğim ico'da bulunan ince işçilik tüm oyuna yansıtılamadığı için yazık edilmiş bir oyun gözüyle bakıyorum ama türü sevenlerin mutlaka oynaması lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FiréLord

    Bende oyuna bugün başliyacağım bakalım nasılmış....

    Kendime alıntı yapıyorum, oyunu baya bi deneme fırsatım oldu bence 10/7 puanlık bir oyun olmuş, çok beğendiğimi söyleyemem ama kötü de değil...
  • Az önce bitirdim abartıldığı kadar kötü bir oyun değil.Hatta son 4 bölüm gerçekten zevkliydi ve sonu güzeldi.
    Oynamayan çok şey kaybeder diyemem.
    Türü sevenlerin hoşuna gideceğine eminim

    Piggy'e üzülmedim dersem yalan olur.Monkey de Kızı bir türlü götürmedi bari sonunda öpseydi filan daha güzel biterdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 19 Ocak 2011; 1:19:42 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.