Şimdi Ara

silinsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
10.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Enpara nedense kendini çağın gerisinde bıraktı. Youtube, Netflix, Spotify kampanyaları için önce otomatik ödeme şartı getirdi daha sonra kaldırdı. Kullandığım Garanti(şirket hesabı) ve Burgan da eft havale, hesap işletim ücreti almıyor. Altın transferi olmadığı için mecburen enpara hesabımı açık tutuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı alternatiflere yönelmek gerekiyor sanırım. Bu kadar şart artık abartıya kaçmaya başladı. Zaten ayın en paralısı her ay oluyoruz. Fatura ödemede verdik. Daha ne kredi kartı ödemesi 1000 olsun 2000 olsun. Muhtemelen kredi kartını kapatırım, hesap kartı da bir süre kalır sonra onu da kapatırım.

  • Tradingview'da iade sunuyormuş, önce POS'unu düzeltsin finansbank. Geçen ay 110usd olan yıllık aboneliği yenilemeye çalıştım, defalarca hata verdi(MH'ni aradım sorun gözükmemekte vs dedi). Aynı kart ile 1 sene önce satın almıştım artık bu sene ne değiştiyse..Sonuç olarak kardeşimin YKB kredi kartı ile satın aldım :)

  • Arkadaşlar konu ile alakalı değil ama enpara dan Trendyol cüzdan a para yatirdigimizda örneğin 1500 TL 6 taksite bolebiliyor muyuz ?
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt

    evet.

  • Zaten en çok öğrenciler arasında popülerdi bu kart, gitmiş 2000 TL harcama sözü diyorsun, hangi öğrenci 2000 TL aylık kart harcama yapabilir zaten öğrenciye verdiğin limit en fazla o kadar oluyor. Aylık 2000 TL kart harcaması yapan 25 TL Steam indirimi mi kovalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pardayyan

    Benim bakış açım yanlış mı doğru mu tartışılır tabi ki ama bankanın kampanya yaparken amaçladığı doğru mu sence.


    Bir banka kampanya niye yapar yukarıda da belirttim. En azından kart kullanımını arttırmak için kullanıcısına fayda sağlar. Zaten kampanya şartlarında yer alan otomatik fatura ödemesi ve ekstre borcu amaçladığının bu olduğunu açıkça ortaya koyuyor.


    Şimdi gelelim benim takıldığım konuya ben bu yapmış olduğu kampanya şartlarını sağlamak için özel bir uğraş gösterecek ekstre borcu 750 TL ise onu 1000 TL 2000 TL üzerine çıkaracak otomatik ödeme talimatını özellikle Enpara ya taşıyacak kimse olacağını zannetmiyorum.


    Kampanyadan kullanıcının sağlayacağı faydaya gelirsek aylık 2000 TL gibi bir harcama yaparak zaten en az 50 TL ile 100 TL arası puanı kazanabilecegi farklı banka kampanyaları mevcut.


    Benim şahsi düşüncem bu tarz son kullanıcıya aslında faydasız kampanyalar yaparak kendi kullanım oranlarını düşürüyorlar. Hiç kampanya yapmaması bu kampanyalarla şöhretine zarar vermesinden daha iyi. Benim yazdıklarımın doğru olup olmadığını bir kaç ay içerisinde mevcut kampanya şartlarında değişikliğe gidip gitmediklerinden yeni daha agresif son kullanıcıya gerçekten fayda sağlayan kampanyalar başlatıp başlatmadiklarindan anlayabiliriz...

    Ekstre borcu 2000 diyor.. yani hareket gören kredi kartını kullananlara verilen bir hak bu.. Ayda yılda 1 kere alışveriş yapana verilmemiş bana görede olması gereken bu.. Aylık 2000 TL değil ekstre borcu 1000 ve üzeri olanlar diyor.. yani kartı kullananlar.. Örneğin ben kasko,trafik vs gibi harcamalarımı enparadan yaptım.. her ay yararlanabileceğim.. banka kampanyaları beni alakadar etmiyor.. yapı kredi kartıda var.. oda hareket görüyor her ay ama 10 lira puan toplamamışımdır bugune kadar.. Diğerleride bedavadan puan vermiyor.. 10 kere alışveriş yapacaksın bilmem ne yapacaksın.. kampanyaya katılacaksın..:)





  • Enpara tamamen bozdu. Geçen sene zaten bir tane doğru düzgün kampanyası yoktu. Şimdi baktım da şartlara, iki fatura talimatı, en az 2000 ekstre o bu. Eyy enpara en eski müşterilerindenim şimdi böyle mi olduk? Sırf 25 lira iade alacağım diye bunlarla mı uğraşacağım? Zaten yurtdışı alışverişlerini euro kurundan yaptırmıyorsun. En kısa zamanda kartı ya kapatacağım ya limit düşürüp tamamen teb'e yöneleceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babtheking -- 2 Ocak 2021; 23:33:9 >
  • Tekilas T kullanıcısına yanıt

    Gene geldik aynı yere ben demiyorum ki kartı kullanmayan kampanyadan yararlansın. Bu kampanyalar için ben bu kartı kullanmam diyorum.


    Tek tek kampanya eleştirisi yapmak istemiyorum ama madem illa yararlanacaksın kısaca bir bakalım kampanyalara.


    Steam için kullanacaksan 50 TL ye kadar indirim sağlayan kampanyalar da var üçüncü parti uygulamalar üzerinden kredi alabileceğin kampanyalarada var.


    Kidega piyasada açık ara en yüksek fiyata sahip online kitap satış sitesi neredeyse her ay kitap alırım. Enpara nin kampanyaları dışında hiç kidega dan kitap almadım o zamanlar 50/25 gibi kitap hediyesi gibi şartları son derece uygun kampanyalar vardı. Kidega ya daha önce mail atıp durumu anlattım bu fiyatlarla kampanya yapmadan piyasada tutunmalarinin mümkün olmadığını belirttim. Bu kampanyadan eğer gerçekten indirimli bir kitap bulunursa yararlanılabilir. Tek kitap alacaksanız 100 lira üzeri ise bir ihtimal yararlanılabilir. Ancak sepet yapıp 4 5 kitap alacaksaniz zaten fiyatlar en az %20 yüksek.


    Findeks konusu önemli mi bilmiyorum bir kişinin her ay puana ihtiyacı olur mu emin değilim. Eğer çok ihtiyaç varsa yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi halkbank tan hesap açıp şartsız şurtsuz alabilirsin. Ben kendi adıma bankacı bir arkadaşımı arayıp öğrenmeyi tercih ederim.


    Udemy de neredeyse her kursun ücretsiz olanları yığınla mevcut. İlla yararlanicam dersen bu kampanyadan yararlanabilirsin iyi fırsat  


    Kahve kampanyası yararlanılabilir. Başka bankalarda da tosla da mesela şartsız yararlanabilirsin.


    Tek işe yarar kampanyası vade farksız taksit kampanyası ki onun için de bir şart koymamışlar nedense :)


    Diğer bankalar açısından bakarsak olaya onlar kampanya yaptığı zaman en azından gerçekten fayda sagliyorsun. 2000 lira harcama ile her ay 100 150 lira veya daha yüksek bir puanda kazanabilirsin. Geçen ay toplam 2075 lira harcamaya is bankasından 290 lira maxipuan kazandım.


    Benim kampanyalara bakışım bu şekilde...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spotify, Netflix, Youtube Premium geldi. (Uygulamada görünmekte.)

    % 50 iade, max 25 TL.

    1500 TL ekstre + 2 adet otm fatura talimatı şartıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdkA -- 4 Ocak 2021; 23:28:42 >
  • Netflix için tavsiyesi olan var mı ? 42,99 tutarında ödeme için.

  • https://www.youtube.com/watch?v=vSUrQ4q6PdA&feature=youtu.be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam cüzdana 50 tl yüklesek faydalanabiliyor muyuz ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WmGMD

    Netflix için tavsiyesi olan var mı ? 42,99 tutarında ödeme için.

    papara.

  • Steam kampanyası şartı 1000 liraya düşürülmüş.

  • Behram2010 B kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

  • WmGMD W kullanıcısına yanıt

    toslada 20 tl iade var onu seçin bence.

  • cream cheese kullanıcısına yanıt

    Ona da bakayım teşekkürler hocam.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.