Şimdi Ara

Enpara kredi kartı bezdirdi, alternatif arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar, enpara k. kartım vardı 7 ay önce limiti 800 den 200' e düşürdüm, çünkü 3 kredi kartım vardı. Sonra tek kredi kartı kullanayım, 3 tane hammallıktır dedim. Enpara limit arttırmadı. Müsteri hizmetleri ile konuştum, sonra diğer kartları iptal edip, yeniden başvurmam hususunda anlaştık. Diğer kartlar kapatıldı, 1 ay sonra başvurdum red aldım. Şuan gene red cevabı alıyorum.

    Avantajlı bir Kredi kartı arıyorum, bonus genç, İşte üniversiteli gibi kartlardan ziyade. Aidat 50 tlye kadar sıkıntı değil veririm.

    Edit: Geçen sene akbank exi26 ya başvurayım dedim, sigortalı işte çalışmıyorum diye basvurumu almadılar.



  • Üniversite kartları dışında başvursan bile vermeyebilrler. İşte üniversiteli kullanmanı öneririm. Ben kullandığımdan dolayı memnunum. Aidatı 25 lira diyor ama benden hiç kesilmedi. Maximum kart dışında aidatı uygun olan bankkart combo var ziraatin. Onun dışında aidatlar 100 ün üstünde.
  • Akbank exi26 ogrenci karti.Sigorta istemeleri sacmalik.Sube yanlis bilgi vermis.Baska subeden basvurun.Uni kartlari icinde en avantajlisi o.Onun disinda cepteteb de oneririm
  • Akbank Free, Garanti Flexi, İş Bankası maximum aidatsız kartlar aidatsızdır.Hepsi kendi içinde iyidir. Free ve Flexi de bazı kampanyalara ücretli, bazılarına ücretsiz dahil olur, puan kazanırsın. Free chip para verir, ücretsiz taksit yapar. Flexi bonus verir, ücretsiz taksit yapar ve taksitli nakit avans olayı da var. Maximum'da kampanya yok yani maxipuan sadece harcamalarından kuruş kuruş geliyor. Ücretsiz taksit olayı var. World Eko övülüyor. İstersen onun için de yapı kredi'ye başvurabilirsin. Aidat olaylarında en ucuz Paraf galiba. 32 TL yıllık. Onun için de Halkbank'a bakabilirsin.Ben de enpara,free,flexi 3 ü de mevcut. Daha önceden maximum da kullandım ama 4 yıllık karta limit artırmadıkları için kapattım. Umarım faydalı olmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms2947 -- 8 Şubat 2019; 11:46:9 >
  • 4 yıldır halkbank paraf kullanıyorum hiç aidat almadılar. Edit:Banka maaş müşteriside değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.