Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamaniza %20 iade..Guncel site isimleri ilk mesajda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.737
Cevap
73
Favori
154.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soru sormadan once lutfen burayi okuyunuz, cevabiniz mutlaka vardir. Sık sorulanlara göre güncellenmekte ilk mesaj. .

    Gittigidiyor, Sanalpazar, Sahibinden gibi sitelerdeki 2.el islemlerde 4/11'den itibaren problem yasanmaktadir.

    * Direkt kartla ve/veya BKM Ekspres ile gecerli olan bazi populer siteler Enpara'nin kampanya sayfasinda var. Bunlar haricinde ise Banka karti (debit) ile 3d secure islem yapilabilen sitelerde, kosullara uygun yapilan islemler gecerli olacaktir. 3d secure olup debit kart kabul etmeyen veya debit kabul edip 3d secure olmayan cok site var.

    *Forum takipcilerince su ana kadar kullanilip iade mesaji geldigi belirtilen siteler: Sanalpazar, Gittigidiyor, Sahibinden (2.el satis yapilabilen bu 3 sitede 4/11'den itibaren kisinti var. Kartinizi kullanamayabilir, kullansaniz da iade alamayabilirsiniz)
    Markafoni (BKM), N11, Mybilet, Cityshop, Aliexpress, Hepsiburada, Sehirfirsati, Ulusoy, Ebebek, Onurair, Lokum.com, Avansas, Vatan, Bimeks (BKM), Defacto, Gencallar, Mediamarkt, sportcity, spotbalik, webbiletal, Koctas, Boyner, Grupanya, Samuray Spor, Gold, Amazon, Ereyon, 1v1y, Hizlial, pwx.gen.tr, Atlasjet, Yeni Adana Seyahat, Thy, Morhipo, Evoria,Netsiparis, Ciceksepeti, Ereyon, Biletix,
    *geçmediği belirtilen siteler : opet online satış, migros sanal market, LC Waikiki, Kamilkoc, Pamukkale, Multinet, Deichmann, Trendyol, paypalle yapilan islemler.Annelutfen, Happycomtr, Lensmarket, Istanbul Bilisim

    *Her ayin belli gunlerinde SMS gondererek o gune kadar kazandiginiz ve ay sonuna kadar kazanabileceginiz tutari bildiriyorlar. En son bildirim 25 Ekimde geldi. 5 Kasim'da ilk iadeler yatti. Her alisveris sonrasinda SMS beklemeyin bosuna
    *İade oranı %20 ve izleyen ay hesaba yansıyor. Ekim, Kasim, Aralik maksimum 100er TL kazanilabiliyor (yani aylik 500 TL alisveris yeterli). Aylık 500 TL üzerindeki kısımdan iade alınamaz.
    *Alışveriş tutari hesaptan cekildigi an iadeye hak kazanirsiniz. N11 gibi bazi sitelerdeki "alisverisi tamamlama" gununun bir etkisi yoktur iade islemine.
    *Encard bankamatik kartidir, bu nedenle taksit olmaz, hesabinizda para olmasi lazim alisveris sirasinda. Alisveris esnasinda (Ozellikle BKM ekspress uzerinde) taksit seceneginin cikmasi bisey ifade etmez. Pesini secip islemi yapin boyle durumlarda, bosuna "hata aldim" deyip ugrasmayin.
    * Karta basvurunca birkaç gunde bizzat Banka elemanları randevu alıp, gelip teslim edip sözleşme imzalatıyorlar. Bircok hizmetleri ve kartlari ucretsiz. Forumda da basligi var enparanin. Detaylı bilgi bulabilirsiniz orada. Kartlar isimsiz geliyor ilk basta. 1 gun sonra internette kullanilabilecegi belirtiliyormus teslim eden personel tarafindan (BKM ile 1 gun sonra, diger turlu hemen)
    *Ana, baba, hanım kendileri başvurup hesap açarak kart alabilir.
    *Kartı teslim almadan internet alışverişinde kullanamazsınız. Fiziken elinize gelmesini bekleyeceksiniz ki numarasını, CV2 kodunu girebilesiniz
    *Adresinize ekstre, sms'le bilgi vb.istemezseniz hesabın ve kartın bir işletim ücreti yok.
    *Yurtdışı sitelerde geçerli olduğunu teyit etti MH, ancak paypal'e vb. bağlamadan direkt kartı kullanacaksınız. 3d secure ile islem yapilabiliyor olmasi lazim. Hangi siteler diye sormayin, deneyip gorunce sonucu burada yazinki herkes faydalansin.



    Internetten yapilan altin, hisse senedi, yatirim vb. yatirim araci alis satis islemlerinin haric oldugu sonradan eklendi kampanya sartlarina.
    Guncel sartlari kendi linkinden kontrol edebilirsiniz. Son dakikada birsey degismis olmasin.
    https://www.finansbank.enpara.com/Kampanyalar/encard_indirim.aspx


    Kampanya 1 Ekim - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Encard’ınız ile internetten yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
    Kampanya boyunca her ay en fazla 100,00 TL indirim kazanabilirsiniz. Diğer bir deyişle internet alışverişlerinizin aylık toplam 500,00 TL’ye kadar olan kısmından indirim kazanırsınız ancak, 500,00 TL üzerindeki kısmı kampanyaya dahil edilmez.
    İndirimden faydalanabilmek için alışverişlerinizin ödemesini mutlaka internet üzerinden Encard'ınız ile yapmanız gerekir. Bunun için ilgili e-ticaret sitelerinin ödeme adımlarında "Banka kartı» ile ödeme" seçeneğini seçerek Encard bilgilerinizi girmeniz, ya da BKM Express ile ödemeyi tercih ederseniz, ödeme için BKM Ekpress'e kayıtlı kartlarınız arasından Encard'ınızı seçmeniz gerekir.
    Encard Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza bağlı çalışan bir banka kartıdır. Dolayısıyla, Encard'ınız ile yapabileceğiniz harcama tutarı Enpara.com Vadesiz TL hesabınızdaki kullanılabilir bakiye ile sınırlıdır.
    İnternetten yapılan fatura, sigorta, vb. ödemeler, altın, hisse senedi vb. yatırım aracı alış satış işlemleri, BKM Express hariç diğer ödeme sistemleri (ör: Paypal) aracılığıyla yapılan alışverişler, siparişi internet üzerinden verilmesine rağmen ödemesi EFT/havale yoluyla veya teslimat anında fiziksel POS'lar üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Çiçeksatış.com ile farklı bir Enpara.com kampanyası devam ettiğinden, Çiçeksatış.com'dan yapacağınız alışverişler bu kampanyaya dahil edilmez.
    Alışverişlerinizden elde edeceğiniz indirimler anlık olarak değil , gecikmeli olarak hesabınıza yansıtılır. Bir ay boyunca yapacağınız alışverişlerinizden kazandığınız indirimler toplu olarak bir sonraki ayın 5. işgünü sonuna kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. Indirimler hesabınıza yansıtıldığı gün size SMS ile ücretsiz bilgilendirme yapılır.
    İndirim kazandığınız bir alışverişinizi iade etmeniz durumunda, iade edilen alışverişinizden kazanmış olduğunuz indirim bir sonraki ay kazanacağınız indirimlerden düşülür veya Enpara.com Vadesiz TL hesabınızdan tahsil edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dresdner -- 7 Kasım 2013; 8:09:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yılın en bomba sıcak fırsatlarından bir tanesi :))
  • nefis
  • Hangi sitelerden alışveriş yapabiliriz?
  • bu enpara hemen alınabiliyor mu
  • yüzde kac veriyor bir bilgi yokmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

    bu enpara hemen alınabiliyor mu

    tabi ana konuyu okuyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bee
  • çok çok iyi bence ;)
  • Enpara.com a giriş çok yavaş heralde millet Akın Akın başvuru yapıyor
  • cok iyi oldu bayram alışverişi yapabiliriz
  • Bu çok iyi oldu ! Yemeksepetindeki kampanyası ile ihya ediyordu zaten bir de üstüne alışverişlerden 100 TL !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 1 Ekim 2013; 15:00:47 >
  • cartok kullanıcısına yanıt
    Banka kartının geçtiği tüm sitelerde geçerliymiş. Belli başlı siteler için:

    https://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/onlinealisveris.aspx
  • hesap gibi bişey herhalde bu dimi?
  • Hızlıal da banka kartı yok. Sadece kredi kartı var. Orada da Finansbank var. Onu mu seçeceğiz?


    Edit: Seçtim aldım bakalım nasıl olacak süreç. Bu arada OPET Online yakıtta geçerli mi acaba? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 1 Ekim 2013; 15:04:04 >
  • 1V1Y.com

    444çiçek

    AFM

    Airbnb

    Aliexpress

    Amazon

    AnadoluJet

    Atlasjet

    Avon

    Beymen.com

    Bigpoint.com

    Biletall.com

    Biletix


    Bimeks


    Blizzard

    Bonubon

    CallBear.com

    Çiçeksepeti


    D&R (Doğan Müzik Kitap)


    E-bebek


    Etstur

    Expedia

    Facebook

    Gamesultan


    Genpa


    Gittigidiyor

    Gold Bilgisayar


    Google

    Groupon (sehirfirsati.com)

    Grupanya!

    Hızlıal


    Joygame

    e-Kiğılı.com

    Koçtaş

    KVK


    LCWaikiki

    Lidyana.com

    Limango


    Markafoni


    Metro Elektronik

    Migros Sanal Market

    Mizu

    Morhipo


    MyBilet

    N11.com


    Onur Air

    Pcgamerdownload.com

    Pegasus (flypgs.com)

    Ryanair

    Sahibinden.com


    Sanalpazar.com

    Skype

    SonTeklif

    Teknosa


    Türk Hava Yolları (turkishairlines.com)


    Ulusoy

    Varan

    Yolmarket.com

    Vatan Bilgisayar




  • Arkadaşların bilgisine

    1. Kampanya 1 Ekim - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Encard’ınız ile internetten yapacağınız alışverişler için geçerlidir.

    2.Kampanya boyunca her ay en fazla 100,00 TL indirim kazanabilirsiniz. Diğer bir deyişle internet alışverişlerinizin aylık toplam 500,00 TL’ye kadar olan kısmından indirim kazanırsınız ancak, 500,00 TL üzerindeki kısmı kampanyaya dahil edilmez.

    Benim anladıgım bu demektir ki ekim + kasım + aralık ayı olmak uzere en fazla 3 ay = 300 tl ye kadar faydanalabiliyoruz doğrumudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 1 Ekim 2013; 15:05:53 >
  • Arkadaslar basvuru yaptm dun bu karta, eve mi gelecek ben mi gidip alacagim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realstory kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ancak, listede olan sanalpazarda alışverişim olacaktı şimdi baktım sadece kredi kartı seçeneği var. Nasıl olacak acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.