Şimdi Ara

enjoy essential vb. araç paketleri anlamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar. Benim sormak istediğim opelden örnek verecek olursam enjoy, essential, color edition tip paketleri değişmekte ve buna binaen fiyatlarda değişmekte. Bunların özelliği nedir? aralarından en alınası hangisi?

    konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar başka marka araçlardada paketleri yorumlarsa çok memnun olurum. Bu konuda eminim ki benim kadar merak eden bir çok kişi vardır.



  • Donanım farkları ve bazı markalarda motor gücü valve farkı vs. vardır.

    Bende sana örneği opelden veriyim essentia opelin standart 4hava yastıklı abs li klima lı modeliyken enjoy bunlara ek olarak daha fazla hava yastığı yağmur sensörü park sensörü esp v.s (örnek veriyorum) donanım artıları içerir. Buda fiyata yansır. Bunların yanında konfor paketi güvenlik paketi gibi paketleri her donanım versiyonuna ekletebilirsin. Konfor paketinde cruise control varken güvenlik paketinde esp çapraz fren desteği v.s vardır. Bunlarında yanında opsiyonlar mevcuttur panoramik ön cam sunroff büyük ebatlı jant gibi bunlarda her donanım versiyonuna ekletebileceğin ekstralardır belli ücret karşılıkları vardır.

    Bide bu saatte fazla takma kafana böyle şeyleri yardımcı olduysam ne mutlu




  • Essential enjoy elegance cosmo diye sıralanır. En iyisi cosmo dur. Cosmoda hersey mevcuttur aklınıza gelebilecek hersey. Elegance da smdiki modellerde cıkmıyor ama 2005 2006 model astralarda vectralarda vardı.

    Essentia da celik jant yok. Kapı kolları boyasız direksiyonda tus yok. Opel alacaksanız bu paketi almayın. Cunku arac cok bos gozukuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • essentiadan uzak durun çok boş satarkende ikinci eli kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.