Şimdi Ara

English central inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
14
Favori
41.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben Orhan,






    Link ile yapacağınız alımlarda indirimlere ek olarak + 12 aylık üyelikte %60 ve 3 aylık üyelikte %36 indirim kazanabilirsiniz.


    İyi günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangokcemuzik -- 11 Haziran 2022; 22:18:46 >
  • Merhaba arkadaşlar ben Orhan,






    Link ile yapacağınız alımlarda indirimlere ek olarak + 12 aylık üyelikte %60 ve 3 aylık üyelikte %36 indirim kazanabilirsiniz.




    İyi günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangokcemuzik -- 11 Haziran 2022; 22:18:22 >
  • İndirim linkleri hatalı malesef.
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

    tr.englishcentral.com/invite/pdFD1GMRVLqK


    Yukarıdaki linki kullanabilirsiniz. Günceldir. Link çalışıyor.


    @Geceüçteisimbulmakzor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz123 -- 14 Haziran 2022; 4:9:21 >
  • 1 aydır sisteme üyeyim, aklınıza takılan soru varsa WhatsApp dan veya Telegramdan sorabilirsiniz.



    Referans linkimle üye olurken hem %60 indirim sağlayabilirsiniz hem de yıllık üyelik alanlara 100 TL de ben ibanına gönderebilirim


    indirim linki


    Whatsapp iletişim


    Telegram iletişim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfearrr -- 14 Haziran 2022; 13:34:12 >




  • haftada 2 gün 3 aylık paket ne kadar ücret olarak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zenci stoper

    Bu mesaj silindi.

    deneme dersi bedava. deneyip bakabilirsiniz.

  • einsaugust E kullanıcısına yanıt

    öncelikle deneyebilirsin maksimum indirim %60 olarak gördüğün bir zamanda üzerine arkadaşının kodunu uygula o zaman anlarsın ne demek istediğimi. Eger english centrali aradığında indirim alabiliyorsan sana neden indirim kodu tanımlıyorlar. Bu konu ile ilgili english cenral ı ara ve biraz bilgilen:) konu ile ilgili olarak eğer %60 indirim gözüktüğünde arkadaşınızın kodu üzerinden %20 alacağınızı english central müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. ayrıca denemek isteyen arkadaşlar olursa satın almadan da %60 indirim olduğunu gördüğü zaman üzerine arkadaşının kodunu uygulayıp farkı görebilirler. Başka kullanıcılara zan altında bırakmadan önce kaynağından bilgi alıp kanıt sunarsanız daha verimli olur. Olamayacağını buradan ekran görüntüsü olarak paylaşırsan memnun olurum:) denemek bedava ayrıca satın almadan görebilirsiniz.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raytix -- 30 Haziran 2022; 13:43:46 >




  • raytix R kullanıcısına yanıt

    boş yapmışsınız.

    ref linkle üye olursanız,

    3ay/%36 ve 12ay/%60 olmak üzre indirimli 2 paket mevcut.

    eğer siz daha da fazla indirim sağlayabiliyorsanız,

    atın güncel tarihli ss leri, görsün herkes!

  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    Öncelikle Hocalar Çinli değil:) Filipinli genel olarak bir iki tane Türk hoca ile de ders yapmışlığım oldu. Video derslerini çalıştıktan sonra 600 puan topluyorsun sonra bir ders hakkı kazanıyorsun. (Premium kullanıcılar için).Bunun haricinde haftada almak kaç ders almak istersen ona göre de satın alabilirsin.öncelikle bilgisayarında yada mobilde zoom uygulması yüklemelisin üyelik sart değil.Ders alacağın zaman bilgisayardan en üsten özel ders sekmesine mobilden en solda üstte 3 çizgiye tıklayıp en altta özel ders seçeneğine tıklıyorsun.Mesela 'birds' diye bir video izlemiştin önceden şimdi o videonun dersini almak istiyorsun tıkla ve seç.sonra karşına hocalar çıkacak burada iki seçeneğin var birincisi tavsiye edilen öğretmen (hızlı seçim tarih ve saat uygun olan hocalar) yada senin ders anlatışını sevdiğin bir hoca (hocanın tarih ve saatleri uygunsa) ilerleye tıkladın. Şimdi karşına tarih ve saatler çıkacak onlardan sana uygun tarih ve saati seçiyorsun. ders günü geldiğinde ders saatine 5 dakika kala derse başla butonu aktif olur tıklarsın otomatik olarak zoom uygulamasına yönlendirir zamanı gelincede zoomdan derse katılırsın. Hocaları ders sırasında yönlendirebilir video dışında konuşabilir her hangi bir konuda (grammer ) yardım isteyebilir anlattırabilirsin. Eğer hocayı yönlendirmeden başlıcaksan öncelikle günün nasıl geçti ile başlar sonra bir önceki dersindeki konularla ilgili 3 tane çeviri yaptırır sana sonra video dersinin transcriptini okuturur videoda önemli 5 kelimeden sana cümle oluşturur.sonra video ile ilgili anlam soruları sorar en sonda sana konu ile ilgi yorum yaptırtır.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raytix -- 30 Haziran 2022; 14:9:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

    boş yapmışsınız.

    ref linkle üye olursanız,

    3ay/%36 ve 12ay/%60 olmak üzre indirimli 2 paket mevcut.

    eğer siz daha da fazla indirim sağlayabiliyorsanız,

    atın güncel tarihli ss leri, görsün herkes!

    Haklısınız özür diliyorum 5 ay önceki durumdu benim anlattığım. su an itibaren premium üyelikte kalkmış haftalık ders seçimi gelmiş ve fiyatları da 3 kat artmiş ve su an ben her gün ders yapabilirken su an açtığım yeni hesapta bu imkansız hale gelmiş.

  • İnsanlar menfaatlerinin kölesi olmuş faydaları olmadığı gibi kimseye birde üst üste defalarca referanslı linklerini yani çöplerini bırakarak konuların kirlenmesine sebeb oluyorlar. Biraz düşünün ne yapıyoruz diye. Dışarıdan benim gibi biri defalarca attığınız mesajları görse büyük bir ihtimal referansınızı kullanmak bir yana üye olmaktan bile soğur.

  • Aklıma takılan bir konu var filipinli hocalarla konuşa konuşa aksanımız onlarınkine benzemez mi ?
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi konuşuyorlar, hintliler gibi vs değiller. Ben 10 dan fazla hoca denedim hepsinin konuşması gayet düzgündü
  • millet eleştri yapmış ama biz de başkalarının linkleri ile üye olarak fayda sağladık, başkaları da bize sağlıyor. 10 derslik cambly parasına 1 yıl her gün konuşur olduk bu site sayesinde faydasını da sonuna kadar gördük. İster bu link ile üye olun ister olmayın ama yine de tekrardan bırakacağım linki. Her zaman dediğim gibi tek başına bu site sizin sadece konuşma korkunuzu atmanızı sağlar, aynı anda gerçekten bu dile çalışıp gelip burda hocalara şov yaptıkça kendinize olan güveniniz artacak.


    www.englishcentral.com
    Online English Lessons | English Videos
    /logout?redirect=/login?continue=https://www.englishcentral.com/invite/w06rrS2iyheq
  • planet kim hocam

  • merhaba

    referans link isteyen olursa; günceldir.

    https://tr.englishcentral.com/invite/jNUXYDQeWMwm


    3ay/%36 ve 12ay/%60 olmak üzre indirimli 2 paket mevcut.

  • 1 yıl boyunca geçerli aylik uyeliklerde %20, yıllık uyeliklerde %60 indirim kodu:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makets -- 28 Temmuz 2022; 7:25:54 >
  • İngilizcenin dil bilgisi kısmı halledilebiliyor ama sanırım konuşma çoğumuzun ortak sorunu. sürekli dil bilgisi çalışarak da dil gelişmiyor. Orta düzeydeki İngilizce metinleri anlamada sorun yaşamıyorum. Okurken bildiğim kelimeler, iş konuşmaya gelince aklıma gelmiyor. Sanırım o kelimeleri sürekli kullanmak gerek hatırlayabilmek için. Bunun için de konuşmak tabii.

    İngilizce konuşma yeteneğimi geliştirmek için dil değişim sitelerini kullandım ama orada da ya mesajlara dönüş olmuyor ya da birkaç mesajdan sonra sohbet ilerlemiyor. Skype, zoom gibi platformlardan sohbet edelim dediğimde de genelde olumlu dönüş almadım. Çok az kişi istekli oldu. Onlarla da malesef uzun süreli ve düzenli konuşma pratiği yapamadım.

    Online İngilizce özel ders veren siteleri inceledim. Çok bilinen Cambly var. O da çok pahalı. Bu nedenle English Central sitesine üye oldum.haftada 2, 3, 5, 7, 14 derslik üyelik seçenekleri var. Fiyat olarak çok daha uygun. Dörtte bir fiyatına. Örneğin Cambly’de yıllık üyelikte haftada 3 ders için indirimli haliyle aylık 1000 lira. English Central yıllık üyelikte haftada 3 ders için indirimli hali aylık 250 tl. Aşağıdaki davet linkini kullanarak indirimli üye olabilirsiniz.

    indirim sağlayan link

    English Central’in özellikle kelime ve cümle çalışmaları kısmını beğendim. Derste kurduğum cümleleri düzelterek sisteme kaydediyorlar. Yanlış telaffuz ettiğim ya da yeni öğrendiğim kelimeleri de aynı şekilde sisteme kaydediyorlar. Sonradan bu cümle ve kelimeleri çalışabiliyorum. Bu şekilde daha kalıcı oluyor benim için. Derste siteden seçtiğim bir video üzerine ya da benim belirleyeceğim bir konu üzerine sohbet edebiliyorum.

    Öğretmenler Filipinli ama bu benim için sorun olmadı. Konuşmalarını anlayabiliyorum. Türk öğretmenler de var. Cambly'deki öğretmenler native speaker bildiğim kadarıyla. Ama sırf bunun için Cambly’e üye olmaya değer mi bilmiyorum. Çünkü fiyat açısından arada dört kat fark var. Kişisel fikrim başlangıç ve orta düzeyde İngilizce konuşanlar için iki platform arasında büyük fark olmayacağıdır. İleri düzey speaking için Cambly daha iyi olabilir.

    Ders esnasında dil bilgisi kurallarını düşünmeden konuşmaya çalışıyorum. Çünkü dil bilgisini düşünerek konuşmaya çalıştığımda çok takılıyorum. Bence amaç iletişim olduğundan karşı taraf anladıktan sonra sorun yok. Bariz hata yaptığımda öğretmenler düzeltiyor zaten. Bir sonraki derste aynı hatayı yapmıyorum. Bu şekilde aşama aşama İngilizce konuşma yeteneğimin ilerleyeceğini düşünüyorum. Şu an fena gitmiyor.





  • Arkadaşlar şu an aktif olarak kullanan var mı?


    Genel olarak sistemi hoşuma gitti. Ekşi'deki yorumları da çok faydalı olduğu yönünde fakat ufak bi reklam kokusu da almadım değil.


    Ben de birkaç güne kayıt için karar vermeyi düşünüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.