Şimdi Ara

Engineer'i nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar başlıkta da sorduğum gibi engineer nasıldır?t1de dps yeterli gözüküyor. End game de olay ne boyutta?
    Asıl sorum kendini koruyabilen bir class mıdır?
    Yani atıyorum we saldırdı. Bu saldırıyı savusturabilir miyim?
    Şimdiden teşekkürler.



  • Benim main karakterim olur kendisi.Gerçekten çok zevkli bir karakter.Hele end game de çok iyi bir karakter oluyor bana göre.End game olana kadar çok yeterli bir karakter.End game olunca favori skillim geliyor.İnanılmaz seri bir skill.Çok iyi bir karakter oluyor.Tavsiye ederim.
    Savunma konusuna gelirsek...Bu olay tamamen oyuncuya bakıyor bana göre.Bi kere bir çok stun skilli bulunuyor karakterin.Bu skiller kaçarken çok işe yarıyacak.End game pvpde ise chosenın sanırım bir skilli var.Bu skilli özellikle renown rank düşükken sana karşı çok kullanırlar.Buna karşıda belli başlı yöntemler var.Böyle birşey olduğunda özellikle toplu bir savaştaysa bi kere kaçma ihtimalin yok.Kamikazelik yapıcaksın böyle bir durumda.2-3 anlık alan skilli bulunuyor.Bunları sende görürsün zaten.Adam seni çeker çekmez daha havadayken bu skilleri kullanmaya başla çünkü düşer düşmez ölürsün büyük ihtimalle.Ama öldüğünde eğer çevrende düşük armorlu spell karakter varsa onlarıda yanında götürebilirsin.Turretler çok işe yarıyor.Yerine göre turret kullanmak önemli.Birde kaçarken işe yarayan bir başka şey turret patlatmak.Kaçarken kurduğun turrete doğru yönünü belirle.Adamlar turret yanına geldiğinde bir skillin var onla turreti patlat.Hem çok yüksek hasar verirsin alan olarak.Hemde kock down yapıp düşmanlarını yere düşürürsün.Buda sana çok büyük avantaj sağlar.Bide şöyle bir durum var.Eğer savaş sırasında seni bir chosen çekmezse yanına kolay kolay ölmen çok zor.End game de healerlar çok iyi iş yapıyor.T1deki gibi kim kime dum duma pvp yok yani.Özellikle sağlam bir pvp guildine girmeye bak.İlerde Ventrillo,skype,team speak vs olsun çok stratejik savaşlar oluyor.Yani şu kadarını söyleyeyim.Ben kendi guildimle savaş esnasında hilal taktiğini kullandığımı bile bilirim ki mutlaka deneyin çok işe yarıyor .Kısacası savaşlar toplu olduğu için korkman gereken 2 class var sadece.Bunlar chosen ve iyi oynamayı bilen bir choppa.Warhammer sürekli rvr olarak geçtiği ve sürekli toplu olduğu için savaşlar dengeli bir pvpsi var.
    Ama şöyle birşeyde varki teke tekte sakın ha Witch Elf'e yakalanıyım deme.Kabusun olur çıkarlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 20 Mart 2011; 19:07:39 >




  • neleri var mesela? neler geliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeanMachine

    neleri var mesela? neler geliyor?

    Şöyle söyleyebilirimki saf dps karakteri oluyor kendileri.Son gelen dediğim skilli çok acayip seri bir şekilde düşmana mermi yağdırıyor.Ve bu mermilerin herbiri citti hasarlar veriyor.Diğer bir çok skilli çok kullanışlı.Dps'de order tarafında geçebilicek 2 karakter var onlarda Bright Wizard ve Shadow Warrior.İyi oynayan bir Engineer çok rahat bir şekilde dps birincisi olabilir.
  • @yazuach:
    Vermiş oldugun bilgiler icin çok teşekkür ederim. Oynaması oldukca zevkli. Ara ara conandaki combo skibide yapiyorumki evlerden irak. Rakip ne oluyor ulen derken üstüne 4 skill atıyorum.
    Yanlz bu t4 deki guild konusu canmı sıkacak gibi. Nerden bulacak,de hadi buldum öyle ahim sahim ingilizcede yok,bakalım nasıl olucak.
  • Eger karak norn serverindaysan guildlerde arat ancient order isminde bir turk guildimiz mevcut yada oyundayken muhendis isimli arkadasa pm at ki oda enginer olur ve cokta iyi bilir bende zaten su sinavi atlatayim bi 7 gun sonra actiririm accountu tekrar
  • karak-norn da destruction çok mu güçsüz? ben de bugün 1 war-priest açtım. şu an 6 lvl. oynadığım süre boyunca t1 rvr bölgesinde destructionun tek bir bayrak alabildiğini görmedim.
  • T1 bölümünü ayrı tutun oyunu değerlendirirken.Orası çoğunlukla trial oyunculardan oluşuyor bide.Karak Norn oyunun en dengeli serverı.Ne olucağı pek belli olmuyor genelde.
  • peki benden eski bir oyuncu olduğunu düşünürsek Yazuach, karak-norn'da ezici, ya da diğerine göre üstün bir taraf var mı?

    t2-3-4'de durumlar nasıl peki?
  • @ MeanMachine:


    Dostum o bayrak alamama olayı tamamen sayısal üstünlükle alakalı.Sabah saat 13.00'dan 16.00'a kadar order olarak adamları res kill yaptık.Akşam saatlerinde onlar bize aynı şeyi yaptı.Birde şu Archmageler heal atsa çok süper olucak.Adamların işi gücü dotlamak,gıcık oldum.

    @Yazuach:

    Çok teşekkürler dostum.Bende 1-2 gün giremeyeceğim,sonrasında pm le ulaşmaya çalışırım size.
  • Bir türk guild oluşumu varsa katılmak isterim ama siz order siniz galiba :)
  • orderdayım ama ben her bişiden oynuyorum :) bir yandan Rift bir yandan AoC çok az da warhammer. oyunda ismetto vardı norn'da mıydı azgal'da mıydı hatırlayamıyorum. chosen ı var istersen onunla iletişime geç ;)
  • Karak Azgal'da İsmetto'nun guildi var dest tarafında.Karısık bi guild.Yani herkez Türk deil.Ama yardımcı oluyorlardı en son baktığımda.Karak Norn serverında ise Ancient Order ismi altında bir Türk guildimiz mevcut.Tamamen Türklerden oluşuyor.Bu guildede girmek için Muhendis(guild başkanı) , Magthere(bu benim) , Months adında kişilere başvurabilirsiniz.Ya daha çok officer varda aklıma gelmedi isimleri.Eğer guild olarak aratırsanız çıkar zaten başvurursunuz hemen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Karak Azgal'da İsmetto'nun guildi var dest tarafında.Karısık bi guild.Yani herkez Türk deil.Ama yardımcı oluyorlardı en son baktığımda.Karak Norn serverında ise Ancient Order ismi altında bir Türk guildimiz mevcut.Tamamen Türklerden oluşuyor.Bu guildede girmek için Muhendis(guild başkanı) , Magthere(bu benim) , Months adında kişilere başvurabilirsiniz.Ya daha çok officer varda aklıma gelmedi isimleri.Eğer guild olarak aratırsanız çıkar zaten başvurursunuz hemen.


    Norn da ,Destro tarafındayım ama ortam iyiyse gelirim tabi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 29 Mart 2011; 18:28:13 >
  • -Öncelikle oyunun en zevkli karakterlerinden biridir.Bu oyunu sadece ZEVK için oynuyorsanız mutlaka açılması gereken iki karakterden biridir.Digeri squig herderdir.
    -Nerde ne kadar vuracagı belli olmayan bir karakterdir.(Bir arkadaşım t1 senaryoda destro bir trivale 1k vurmuştu)
    -Çogunlukla girdigi her senaryodan dps ve damage birincisi olarak ayrılır.Exp konusunda rahattır.
    -Hemen hemen 1vs1 de hiçbir karakteri ALAMAZ.Bunu bilerek bu karakteri açınız.Çünkü siz ne bir tanksınız nede bir solo charsınız bunu unutmayın.
    -Her warband da mutlaka olması gereken bir chardır.Düşmanın ön saflarını devamlı rahatsız eder.
    -Mount(Binek) olarak kendi icadi olan bir helikopter kullanır.Oyundaki mekanik olan tek mount budur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.