Şimdi Ara

Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Mezunları İş İstiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon programı mezunları ne kamu kurumlarında ne de özel sektördeki işyerlerinde istihdam edilmektedirler. Bu yüzden change.org üzerinde bir kampanya başlatıldı.

    Bu kampanya ile ilgili olarak; moda tabirle farkındalık oluşturarak, toplumumuzda sayıları yaklaşık dokuz (9) milyon kadar olduğu tahmin edilen engelli vatandaşımızın bakım, rehabilitasyon ve eğitimlerine yardımcı olacak "sağlık teknikeri" unvanlı meslek sahiplerinin işlendirilmesine vesile olmaya çalışıyorlar.

    Bu kampanya sadece bu konuda 17 (on yedi) üniversitede ön lisans seviyesinde eğitim alan ve umutla iş bulmayı bekleyen binlerce insanın profesyonel ilgiye muhtaç milyonlarca engelli vatandaşa hizmet vermelerini amaçlıyor. Hastaneler, bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve eğitim kurumlarının şimdiye kadarki hasta/ engelli/ yaşlı bakım ve rehabilitasyon personeli ihtiyaçları Halk Eğitim Merkezleri, Türkiye İş Kurumu veya üniversitelerin online uzaktan eğitim kurslarını bitirmiş kişiler yoluyla sağlanıyordu. Ancak bu tip hizmetleri görmek üzere çalıştırılacak meslek insanlarının artık ön lisans seviyesinde yüksekokul programları da var ve binlerce kişi bu ön lisans programlarında öğrenim görüp, mezun oluyor ve iş bulabilmek amacıyla bekliyor.

    Siz de change.org adresindeki kampanyayı imzalayın ve paylaşarak bize destek olun.
    Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Mezunları İş Bekliyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegean.nomad -- 19 Nisan 2020; 14:6:3 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.