Şimdi Ara

Endüstri 4.0 Zirvesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Endüstri 4.0 Zirvesi Endüstriyel üretim teknolojilerinin yakın geleceği temsil eden Endüstri 4.0 alanındaki gelişmeleri, uygulamaların canlı olarak görücüye çıktığı sektördeki uzman kişilerin bilgilendirme yaptığı fuarlardır. Festo Endüstri 4.0 firması bu zirvede en çok öne çıkan markadır. Festo dünya çapında otomasyon teknolojisi tedarikçisi ve endüstriyel eğitim ve öğretim alanlarında performans lideridir. Özel eğitimli uzman ve profesyonel kadrosu ile Endüstriyel otomasyon alanında, danışmanlık - çözüm ortaklığı, ürün satışı, servis, müşteri özel çözümleri, teknik destek ve teknolojik eğitim hizmetleri vermektedir.

    Endüstri 4.0 zirvesi; sektördeki gelişmeleri, sorunların çözümü için panel ve konuşmaların yapıldığı, yeni robot ve ürünlerin tanıtıldığı sektördeki markaların gövde gösterisi yaptığı bir tanıtım programıdır. Bu zirvede sektörde öne çıkan panelistler belli konularda konuşmalar yaparlar. Her geçen yıl bu zirveye olan katılım artmaktadır. 1-3 Ekim 2019'da yapılan Endüstri 4.0 zirvesini tam 7064 kişi ziyaret etti. Bu 2018 yılına göre yüzde 10 artış demekti. Beşincisi düzenlenen bu zirvede robot yatırımları ve endüstri 4.0 uygulamaları çok sayıda iş bağlantılarına sahne oldu. Bu zirvede gerçekleştirilen panellerde otomotiv, beyaz eşya, gıda, yiyecek - içecek, ilaç, ambalaj, hızlı tüketim sektöründe robotlu çözümler masaya yaptırılmıştır. Özellikle Ortadoğu ülkeleriyle bu sektörlerde dirsek teması sağlanması açısından çok verimli bir zirve programıdır.

    Bu zirvenin en önemli yanı da yerli ve yabancı sanayicileri buluşturmasıdır. Bu organizasyonlarda gerçekleşen ihracat zirvesi kapsamında, fabrikaların robot satın alma temsilcileri ile Türkiye 'de bulunan robot üretici firmaları bir araya gelerek karşılıklı satın alma görüşmeleri gerçekleştirirler. Diğer ülkelerden gelen temsilcilerle, yeni iş bağlantıları kurulur. Bu bağlantılarla sektörde lider Festo zirvede en gözde firmadır. Bu zirvede panellere katılan dinleyiciler, merak ettikleri konuları konuşmacılara sorabilirler. Alanında uzman olan konuşmacılar tecrübeleriyle sektörde adeta dijital yol haritası olur. Bu zirve 5174 sayılı kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenleniyor. Teknolojinin geleceğe açılan penceresi olan bu zirve her yıl katılanları büyülüyor.
    Kaynak : Endüstri 4.0 Zirvesihttps://www.festo.com/cms/tr_tr/56644.htm







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.