Şimdi Ara

enchanting hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya ben şimdi merak ediyorum bu enchantingin ne gibi bir artısı var para kasılabiliyormuş adı üstünde encahnting itemleri kutsayamıyomuyuz kutsayabiliyosak bir iteme birde fazla şey kutsayay biliyormuyuz kutsaya biliyosak abartı değil mi 30 spell damge 7 stam 12 snde 5 mana veren bir vendor itemi düşnemiyorum.



  • Sadece bir özellik kutsuyoruz kardeş.Para kasmada wand yaparak oluyor.

    Sen benim siteye bir bak kendime pay çıakrdım :d

    poawow.azbuz.com
  • para kasma wand'la değilde bence bulduğmuz item'ları disenchant ederek veya ileri seviye enchanter'sak ve server'da tanınıyorsak millet enchant yaptırmak için whisp yağmuruna tutar sizi .. enchant başına belli bi fee alırsınız .. ordan da para kazanılabilir
  • Aslinda millet genellik guild enchanter ina bedava yaptiriyor ama tonla da guildsiz ya da enchanter i olmayan ufak guildlerden olanlardan para kazanabilirsin. Ama genelde bi serverda 3-5 kisi bu isin kaymagini yer.
    Bence disenchanting yap malzemeleri ah da sat ya da kendin icin sakla gerekli olanlari inan daha cok para kazanirsin. Hem bi de 300 lemek zordur o meslegi tonla paran gider geri kazanman da cok zor olur.

    Tailor enchanting le iyi para kazaniyorum mage imle . Rune cloth lari kolay topladigimdan rune cloth belt yapip parcaliyorum. 1 tane belt ten 3-5 dream dust ya da 1-2 lesser ethernal essence cikio. Her turlu rune cloth u ah da satmaktan daha cok para geliyor tavsiye ederim. Ama dream dust piyasasi olmus bi serverda bunu yapmak biraz tehlikeli de ayni zamanda once bi fiyatlari arasitrmak lazim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.