Şimdi Ara

enchament stone hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorum aionun belkide çoğu kullanıcıya göre en zor olayı enc. stonelardır. +10 basmak nerdeyse mucize gibi birşeydir. Tabii tüm seti +10 olanlarda yok değil. Eski patchlerde enc. stoneların takımı daha zor diyorlardı. Şimdiki hali ile potioncılardan alınan tozlar ile daha kolay olduğu söyleniyor fakat ya ben beceriksizim yada aslı yok. Şöyle bir örnek vermek istiyorum. 30 lvl abbys set kullanıyorum, stonelara +40 olarak başlıyorum ve lesser tozunu kullanıyorum. (tabii çok tuzlu oluyor ama keşke deyse) Fakat sürekli 1 seferden sonra fail alıyorum. Sıralamayı şu şekil yaptım. 40 - 42 - 44 - 47 olarak böyle bir kaç kombinasyonlara 2m kinah üzeri para harcadım boş. Bu olayın mantığı hususunda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa inanın ki bu konudan müzdarip bir çok arkadaş var hayır duasını alırsınız. Yardımlarınızı rica ediyorum.



  • aion ile ilgili en zor sorulardan biri sanırım bu konuydu. Çünkü bir çok insan bu durumu açıklamakta zorlanıyor
  • Bu MMO ların en civcivli tarafı bu upgrade olaylarıdır hatrı sayılır bi MMO geçmişim vardır mutlaka bu upgrade olaylarında bi açık olduğuna inanırım ama işde o açığı bulunca ya geç kalmış oluruz yada ban yeriz.İnşallah yaparsın istediğin seti 2011 kadar MMO ara verdim artık starwars old republic çıkarsa ona başlamayı düşünüyom sana bol şans
  • 15 level ustu %50 sans oluyo 30 levela 50 falan kullan kullan suplimentsiz
  • Basacağımız itemin 30 level üstü taşlar bildiğim kadarı ile %100 başarılı oluyordu.

    Benim arkadaşlarım hep +30 taş basarlardı ve hiç yandığını görmedim.

    Ama çok pahalı,item falan parçalayarak elime geçerse ancak basarım.
  • valla bu ench olayı beni çıldırttı. o ihtimali yükselten tozlarda deli para. dün 50 level altın bakarma silaha basayım dedim. 100m kinah gitti. 20 tane 66-68-70-73-74-77 taşlarla +9 zor yaptım. en son delirdim 87 taş bastım +10 oldu. zaten para kasmak zorlaştı farm olayıda bitti gibi. brokerda içbirşey satılmıyor. bide sözde ihtimali yüksetiyor diye sattıkları o tozlarda bi işe yaramıyor.47 level altın eldivene o tozlarla manastone basamadım hep yaktı sonra delirip direk bastım manastoneları aldı. ama 4 slota 16 atack 5 taş gitti.şu an oyunda hiçbirşey para etmiyor herkes yeni mekanlardaki bossları kesip item veya ench kasıyor. ticaret ölü. bakalım ne olcak.
  • Hiç bir şekilde 100% şans yok + basarken. En iyi ihyimal 90% oluyor.
    50 level eşyayı 45 level taşla +1 yaparken level 25 sarı eşyayı level 85ı taşla +14 ten +15 e geçiremeyebilirsiniz. En mantıklısı +5 e kadar eşyanın levelinde 20-25 level taşlar kullanmak. +10 a kadar ise 30 level fazla olan taşlar işe yarayabilir. +10 yetmezse +12 ye kadar 40 level fazla taşları deneyin. +12 den sonra istediğiniz eşyaya isterseniz level 100000 taş basın çok az ihtimalle +15 e kadar gidersiniz.
  • evet +15 yapmak şans işi. önceki silahımı +13 e getirene kadar iflahım kesilmişti. 90 level taşlar yanmıştı 44 altın silahta.
  • aşağı yukarı arkadaşların paylaştığı düşüncelerde belli bir seviyeye kadar yakın taşlar sonrasına yüksek taşlar denemek yönünde. Ve herkesin ve benim ortak düşüncem tozların masraftan başka bir eşe yaramadığı. Bilgiler için teşekkür ederim. Deneme yapacağım olumlu sonuç alır isem burda paylaşacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.