Şimdi Ara

En Yeni ve En İyi Torrent Sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Dostlarımız,kardeşlerimiz ;

    2014 Yılının Nisan ayında kurulumuna karar verilen ve 2014 yılının Mayıs ayında faaliyete gecen Forum (Techtecih.Biz) ve Torrent (Hddiyari.net) sitelerimizin yapım ve geliştirme aşamasında emeği gecen herkese Teşekkür Ederiz.

    Amacı ;
    Üyelerin profillerinde kullandığı nicklerin renklerinden ve yetkilerinden ziyade ,Kurucusundan misafirine kadar Hiç bir üyenin hiç bir üyeden ayrı tutulmadığı aynı geminin bireyleri olarak hareket etmeyi, Kardeşlik ve dostluğu, paylaşmanın verdiği hazla pekiştirmeyi hedeflemiş bir ekibiz.
    Gelirlerini üyeleri ve siteye katkısı olan bütün kardeşlerimiz ile paylaşmayı hedefleyen,paylaşmanın önemine ,paylaşmanın en büyük kazancının kurulan dostluklar olduğuna dikkat ceken ,ve verilen emeği ,özveriyi görmezden gelmeyen verilebilecek tüm desteği esirgemeyen,üyelerine yapılacak olan forum yarışmalarında ödüllerle hediyelerle elimizden geldiğince "yarım elma gönül alma" mantığı ile kurulan bir oluşum olarak Sizleri Aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.

    Hedeflerimiz ;
    "Siz nerden tanışıyorsunuz,nerde arkadaş oldunuz?" sorusuna verilebilecek cevabın peşine düşmüş bir ekip olarak burda kurulan dostlukların ,arkadaşlıkların baki olması ve ilelebet bu çatı altında daimi Kalmasıdır.


    Forum ve Torrent ana kurallarımız;
    Karşılıklı Sevgi ,Saygı ve Hoşgörü esaslarına dayanmaktadır Temel dikkat edilmesi gereken en başlıca hususlar bunlardır bu konuda hiç bir üyemize,kardeşimize ,arkadaşımıza taviz verilmeyecekitr.


    Paylaşımlarınız ve Tercihleriniz her zaman size mutluluk getirsin,

    Sevgilerimizle

    Üyelik Alımları Açıktır


    HDDiyarı.net







  • Dünyadaki bütün torrent sitelerinin ortak amacı olan "paylaşım" için yeni bir adresle karşınızdayız.

    www.letseed.net

    Hemen her kategoride aktif olduğumuz sitemizde size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Başlangıç olarak yeni üyelerimize hoşgeldin hediyesi 10GB upload ve 1 adet davetiye hediye ediyoruz.

    Yönetim ekibimiz yaşlarının da verdiği deneyimle, sizlere hemen her konuda destek verebilecek bilgi birikimine sahiptir. Sizleri de sitemize bekliyoruz. İsterseniz Dj, uploder ve moderator olarak görev alarak destek verebilirsiniz.

    Adımız da amacımızı ortaya koyuyor. Gelin ve "Hadi Paylaşalım"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.