Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sata90 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.207
Cevap
511
Favori
647.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NACTRUMS kullanıcısına yanıt

    Hangi pakete geçeceksnz

  • NACTRUMS kullanıcısına yanıt

    fiyat garantisi yok sürekli yükseliyor. Şahsi görüşüm zarar edeceğiniz yönünde.

  • Değerli Donanım Haber Forum Üyelerimiz;

    Günümüzde, uygun fiyatlı tarife arayışı içinde olan birçok kişi olduğunun farkındayız. Ancak, bu süreçte maalesef bazı fırsatçıların da olduğunu gözlemliyoruz. Bu kişiler, para karşılığı tarife/paket satışı yaparak siz değerli kullanıcılarımızı yanıltmaya çalışmakta ve sizi forum dışı uygulamalara yönlendirerek güvensiz ortamlara çekmeye çalışmaktadırlar, ayrıca bu tarz uygulamalar çok güvensizdir.

    TC NO, telefon numaranız, isim soy isim gibi önemli bilgilerinizi bu şahısların eline vererek, hem kendinizi hem de ailenizin güvenliğini tehlikeye atıyorsunuz.

    Böyle kişilere 1₺ bile olsa para kazandırmayın.

    Aman 50-60₺ daha uygun olsun, aman 3 GB az olsun, yaşlı emekli anneme-babama tarife yapayım derken, yarın bir gün suçlu durumuna düşmeyin, numaranız patates hat, açık hat haline gelmesin.

    Belki bunu yapan kişiler terör suçlusu?

    Herkese aldanıp, güvenip iş yapmayın, herkes sizin gibi iyi niyetli olamaz, bunu asla unutmayın.

    Biz forum üyeleri olarak, her zaman en uygun ve en şeffaf tarifeleri bulmanız için buradayız. Sizlere, herhangi bir maddi beklenti olmaksızın yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Lütfen, tarife arayışınızda sadece güvenilir kaynakları tercih ediniz ve bu tür fırsatçılara itibar etmeyiniz.

    Unutmayın, gerçek fırsatlar şeffaflık ve güven üzerine kuruludur. Sizlere yardım etmek için bu konu var, biz buradayız ve her zaman yanınızdayız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt
    3 kuruş indirim için değmez hakikaten. Size tavsiyem her zaman ürünü (digiturk, mobil operatör) asıl sahibinden ve müşteri temsilcisinden alınız.. iyi forumlar
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt

    bimcell de dost orta paket 750 dk.250 sms 6 gb 185 tl olan paket

  • emrah1607 E kullanıcısına yanıt

    Bu fiyatlara teknosacell'in 10 GB paketi var sanırım. Tt'den geçene de veriyorlardı diye biliyorum bir sorun hocam

  • Bu Vodafone da iyice şaşırdı bu fiyatlar ne böyle? Uygun fiyatlı diye geçtik ama fiyatlar neredeyse Turkcell fiyatlarına yaklaşmış. Bu gidişle geri Turkcell'e döneceğim gibi görünüyor. Vodafone 25 GB 352 TL teklif ediyor bana öte yandan Turkcell yeni gelene 25 GB'ı 320 TL'den veriyor. Aylık 25 GB kullanmıyorum ama bu fiyat ne böyle? Bari Turkcell gibi pek çok yerde çekse o da yok bir de üstüne fiyatları arşa çıkarmış utanmazlar. Birkaç ay önce uygun fiyatlı kampanya yaptı diye biraz abone kazandı kendini bir şey zannetmeye başladı.
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    Banada bunu oneriyor vodafone En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    Netgsm de 20 gb 1000 dk 179 tl
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Bana pahalı tarife teklif ediyor o zaman. 40 GB 349 yine iyi bana 25 GB'ı 352 TL'den veriyor utanmazlar. 15-20 günde bir teklifler değişiyor ve fiyatlar da artıyor. Sene sonuna kadar beklerim uygun fiyatlı bir tarife teklif ederse kullanırım etmezse de güle güle başka operatör mü yok? Netgsm tam oturmadığı için geçiş yapmam ama ileride sistemleri oturursa neden olmasın?
  • 405 tl 40 gb iyi mi?

  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    banka anlasmasi hizli olarak gelisiyor diger sprunlar yil sonuna belki hallolur
  • fatihgeyikci kullanıcısına yanıt
    hangi operator
  • Cok aktif kullanmadığım bir hattım var. Şu an TT da 135 TL ödüyorum aylık olarak. Acaba daha uygun fiyatlı bir tarife var mı? İçinde internet olmayan bir paket de olabilir, her şey minimumda olsa da olur. Hattın aktif kalmasını istiyorum sadece.

  • StoraX kullanıcısına yanıt
    netgsm 6 gb 500 dk 79 tl
  • Merhaba, son 40-50 entry okuduktan sonra bende faturasız hatta geçeceğim diyerek acaba uygun tarife önerecek mi diyerek vodafone tobi robotuna faturasız hat geçiş yazdım. Forumda bazı arkadaşların dediği gibi uygun fiyatlı bir tane tarife önerdi.

    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]


    Babamın hattı türk telekom onunda tarifesi bitmek üzere onada yapmak istedim fakat vodafone gibi yapay zeka konuşma asistanı yok sanırım.




  • DoubleTh1nk D kullanıcısına yanıt
    Vay güzel tarife hayırlı olsun
  • DoubleTh1nk D kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat vermis banada 3 adet tarife oneriyor En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]




  • DoubleTh1nk D kullanıcısına yanıt

    25 gb icin 320 tl cok da uygun sayilmaz benim acimdan ki turk telekoma buna yakın fiyaylar icin kızıyoruz bu baslikta ...ama gectiyseniz hayirli olsun tabi ..

  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.