Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100.809
Cevap
617
Favori
4.055.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49184919492049214922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • bu ara prison break'e sardık biz. daha önce izlememiştim ama büyük hataymış. 5 sezon boyunca bu kadar sürükleyen bir dizi görmedim valla.

  • 6.5/10

    Bol bol Amerikan propagandası ve Amerikan tarihi içeren bir yapım olmuş. Aksiyon sahneleri falan biraz fazla ucuz. Onun dışında akıcı ve vakit geçirmelik bir film. İkincisini de izleyeceğim bugün.

  • 6.5/10

    İlk filmin aynısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upgrade (2018)

    Eğlenceli,aksiyonlu,güzel senaryolu bir film.Süresi kısa.Beğendim.

    9/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Klaus 9/10 muhteşemdi.
  • Gerçekçi işlenişi ayrı güzel, oyunculuklar ve müzikleri ayrı güzel çok beğendiğim bir film oldu herkese tavsiye ederim. Klişelerden kurtulmuş bir film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

    8.5/10 "End Of Watch"

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Le Trou (1960)
    8/10


    Birds of Passage (2018)
    7,5/10



    The Insider (1999)
    7/10



    Sea Fog (2014)
    6/10


  • Chasing Amy, 1997 | Kevin Smith

    İzlerken kendimizi baş roldeki Ben Affleck'in yaşadığı ikilemleri yaşarken buluyoruz, toplumsal değer yargılarına karşı aşk galip gelebilir mi, gibi. Seks ve ilişkiler üzerine bolca diyalog var ancak bazıları zorlama geldi bana. Restoran sahnesiyse klasikleşmiştir, ve ayrıca literatüre 'chasing amy' deyişini kazandırmıştır ingilizcede. Genel olarak vasat buldum. 6/10




    Brothers, 2009 | Jim Sheridan

    Danimarka yapımı Brodre'nin remake'i olduğunu izledikten sonra öğrendim. Bu oyuncu kadrosuna göre ortalama bir film çıkarmışlar ortaya, evinden ayrı askerin geride bıraktıklarıyla ilgili psikolojik değişimlerini güzel yansıtsa da anlam veremediğim bir yapaylık vardı filmde. 6,5/10




    What We Do In The Shadows, 2014 | Taika Waititi

    Jojo Rabbit'i izleyip beğendikten sonra, ne filmleri varmış bu Taika abimizin diyerekten izledim ve henüz ilk dakikalarda filme hayranlığım başladı. The Office benzeri kamera kullanımı bunda oldukça etkiliydi. Mizah filmleri nasıl olmalı, işte böyle olmalı bence. 9,5/10


    Shame, shame, shame. Bad vampire! sahnesinde filmi durdurup katıla katıla güldüm.





    Before I Disappear, 2014 | Shawn Christensen

    Bu filmden iki sene önce aynı baş rollerle en iyi kısa film Oscar'ını kucaklamış yönetmen (aynı zamanda başroldeki adam). Ve neden uzun metrajını çekmeyeyim demiş, iyi ki de demiş. Melankolik, yorgun ve bir nebze müptezel olan karakterimizin senelerdir görüşmediği yeğeniyle bir günlük başından geçenlerin hikayesi. Oldukça beğendim, Emmy Rossum da kadroda üstelik. 8,5/10




    Caché, 2005 | Michael Haneke

    Haneke, ne izlettin sen bize böyle ya? Daha ilk saniyesinde kitlendim, kendime geldiğimde film bitmiş yazılar akıyordu. Üstelik bu filmi erteleme sebebim, 'akmıyor, sıkıldım' tarzı yorumlardı, yorumların çok da etkisinde kalmamak gerektiğini gördüm bir kez daha. Merak unsuru bir kere sizi hep diri tutuyor, bunun yanı sıra Cezayir-Fransa husumetine göze parmak sokarcasına göndermelerle de mesajını veriyor. Juliette Binoche gibi bir kadın da var daha n'olsun? 10/10

    Anlık Haneke beğeni sıralamam; Cache - Das weiße Band - Amour - Funny Games - La pianiste



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 22 Şubat 2020; 20:4:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Caché mükemmel film gerçekten. Bu tarzda öneriniz varsa alabilirim.
  • The Raven (2012)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    The Raven filminin yönetmen koltuğunda İlk deneyimi olmasına rağmen V-for Vendetta ile sinema dünyasına hızlı bir giriş yapan James McTeigue oturuyor. Hızlı giden atın misali mi desek o filmden sonra aynı kalitede ses getiren bir işe imza atmış değil. Filmin yazarları ise Hannah Shakespeare ve Ben Livingston.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Edgar Allan Poe bir zamanlar halkın çok sevdiği kanlı cinayet hikayeleri yazan, gazetelerin çok satmasını sağlayan itibarı yüksek bir yazardır. Artık eskisi gibi yazamayan Poe meteliksiz kalmaya başlar ve içki için bile para bulmakta zorlanmaktadır. Poe'nun bir hayranı hikayelerinde ki cinayetleri tıpa tıp kopyalayarak şehire dehşet bir korku salmaktadır. Tüm polisler ve dedektif Fields alarma geçmiştir, artık Poe dahil herkes şüphelidir.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Film Alan Wake oyunu ile benzerlikler taşıyor denebilir. Bir tarafta yazarın yazdıklarını oynarken burada ise yazarın hikayelerini izliyoruz. Katil Poe'nun sevdiği kadını kaçırır ve işlediği her cinayette hayranı olduğu yazarın kendisine ulaşması için birer ipucu bırakır. Artık şüpheli durumdan çıkan Poe dedektif Fields ile birlikte katili yakalamak için canları pahasına tehlikeye atılırlar.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Poe rolünde John Cusack fena bir iş çıkarmamış. Luke Evans ise bana kalırsa dedektif Fields rolünde filmi sırtlayan isim olmuş. Filmi izledikçe filmin kendini fazla ciddiye almadığını ve tiyatral bir havada geçtiğini görüyoruz. Filmi izlerken bir roman okuyor gibi hissetmemizi istemişler demek doğru olur.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Zaten filmin sonuda bu olayı güzel bir şekilde bağlıyor. İzlediğimiz hikaye Poe'nun yalnız başına sefil bir halde bankta tek başına otururken ölmesini izlememiz ile son buluyor. Poe kendisinin itibar kazanmasını sağlayan çok satan hikayelerini gözünün önünden geçiriyor diyebiliriz.


    The Raven için karanlık atmosferi ile öne çıkan, suç, gerilim ve gizem türünü sevenler için fena olmayan çerezlik bir alternatif diyebiliriz.

    6.5/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 22 Şubat 2020; 22:13:20 >




  • Hardcore Henry (2015)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Ilya Naishuller sinema dünyasında şimdiye kadar denenmemiş bir ilki gerçekleştiriyor ve karakterin kafasına taktığı kamera ile FPS(First Person Shooter) bakış açısı ile seyirciye tüm film boyunca aksiyon dolu anlar yaşatıyor. Ciddi bir yönetmenlik denemesi olmamasına rağmen böyle zor bir işin altından başarıyla kalktığını düşünüyorum. Dinmek bilmeyen aksiyonun dışında bilim kurgu sevenleri de tatmin edecek ögeler barındırdığını da söylemek lazım.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Filmin başında ne olup bittiğini anlamaya çalışırken aksiyon hızlı ve şaşırtıcı bir şekilde başlıyor. İlk yarım saati büyük bir hayranlıkla ve zevkle izledim. Filmin ilk yarım saati her bir sonraki sahnede fark yaratmayı başarıyordu. İlk yarım saatten sonra galiba filmin olayına alıştığım için büyüsü bozuldu ve benim için biraz daha basitleşti. Eğer bu efsanevi giriş tüm filme yayılabilseymiş kesinlikle tam puanı hak eden unutulmayacak bir başyapıt olurmuş.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Eğer filmi izlerken yanınıza arkadaşınız ya da ailenizden biri gelirse film izlediğinizi değil liveleak sitesinden gerçek vahşet görüntüleri izlediğinizi sanabilir. Aksiyon sahneleri son derece gerçekçi. Tüm bu aksiyonun yanında Sharlto Copley'in hayat verdiği Jimmy karakteri de oldukça renkli ve eğlenceli olmuş. Haley Bennett gibi bir güzelliğin de varlığı filmin artılarından biri olmuş.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Yönetmen 2013 yılında çektiği ''Bad Motherfucker'' klibi ile böyle bir filmin gelebileceğinin haberini de vermiş.



    Hardcore Henry fps bakış açısı ile çekilen ilk uzun metrajlı film olması sebebiyle sinema dünyasına farklı bir soluk getirmiş ve yeniliklere her zaman açık bir sinemasever olarak oldukça beğendiğim bir yapım oldu. Siz de klişe işlerden sıkıldıysanız ve farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız kesinlikle şans vermelisiniz.

    8/10




  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, farklı, yenilikçi filmleri izlemek güzel oluyor. Yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Contagion 2011 10 /8 Herifler 2011 de Corona Virüsünü hortlatmışlar izlemeyen varsa izlesin

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
  • Hachiko 2009 yapımı dram filmini izlemenizi tavsiye ederim.
    Dram filmlerinden pek hoşlanmam ama filmin son 12 dakikasında gözlerim dolduğu için lavaboya gidip yüzümü yıkamak zorunda kaldım.Öyle bir köpeğim olsun isterim

    Japonya'dan yaşanmış bir hikaye...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyokari12 -- 24 Şubat 2020; 22:30:38 >
  • kyokari12 K kullanıcısına yanıt
    Beni en çok ağlatan filmdir.
    Bir de Kramer vs Kramer'e deli ağlamıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albati

    Beni en çok ağlatan filmdir.
    Bir de Kramer vs Kramer'e deli ağlamıştım.
    Yazıyı yazarken bile kötü oldum.Hachikonun heykelini dikmişler istasyona.
    Kramer'ide izleme listeme aldım.
  • kyokari12 K kullanıcısına yanıt
    Gözümden yaş akıtan tek filmdir. En duygusuz insanı bile hüzünlendirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDr.M kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer bir film izledim mi emin değilim, düşündüm biraz ama aklıma gelmedi. Haneke gibi aykırı yönetmenlerin filmleri olabilir belki; Lanthimos, Noé veya Trier gibi. Bazı filmlere denir ya bir sahnesiyle tüm filmin çehresini değiştirir, öyle bir filmdi Caché.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Efsanevi yazar Philip K. Dick’in bir kısa öyküsünden yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan film, 2054’te Washington DC’de geçen, heyecanlı bir aksiyon filmi. Başrolde Tom Cruise var. Mükemmel bir bilimkurgu filmi. Kesinlikle tavsiye ederim.
    10/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Nema-ye Nazdik, 1990 | Abbas Kiarostami

    Yalnızlık ve yoksulluk içinde geçen sıradan hayatını renklendirmek için ünlü bir İranlı yönetmenmiş gibi davranan ve bu tutumundan dolayı mahkemelik olan bir adamın hikayesi. Filmin adını da aldığı 'close-up/yakın plan' çekimlerle geçen mahkeme sahneleri çok etkileyici. İzlerken seyirciye her an empati kurdurtmayı başaran hüzünlü bir drama. 9/10




    Secrets & Lies, 1996 | Mike Leigh

    En iyiler listemde tepede bulunan Naked sonrası izlediğim ikinci Mike Leigh filmi oldu. İngiliz aile yapısı üzerinden toplumsal bir çıkarım yapan ve birbirleri arasındaki 'sırlar&yalanların' ne kadar yıkıcı sonuçları olabileceğini gösteren gerçekçi bir seyirlik. Ayrıca 96' yılı Cannes festivali en iyi film ödülüne de sahip. 8,5/10




    Bridge to Terabithia, 2007 | Gabor Csupo

    7-12 yaş arası izlendiğinde sinema aşkı doğurtabilecek kadar iyi bir dostluk filmi, türünün iyi örneklerinden. Bu yaşta dahi izlerken duygulandırabiliyor, küçüklüğünü hatırlatıyor ve akla oynadığı oyunlar, kurduğu hayaller ve arkadaşlıkları geliyor insanın. Oldukça sıcak ve tatlı bir film. 8/10




    Je vais bien, ne t'en fais pas, 2006 | Philippe Lioret

    Fazla bilinmeyen fakat aksine bir o kadar da kaliteli bir Fransız filmi. Ülke sineması olarak en soğuk olduğum, filmlerinden çabuk sıkıldığım ülke olmasına karşın böyle filmlerinin olması ayrı bir güzellik tabi. Mélanie Laurent henüz çok genç ancak iyi bir oyuncu olacağım diye bağırıyor. Ailende sevdiğin bir insanı korumak için ne kadar fedakarlık yapabilirsin? sorusunu soran ve de beyninden vuran bir film. 9/10

    Şöyle de güzel bir soundtrack'i var ki, dinlemelere doyulamayan türden. (özellikle filmi izledikten sonra)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 26 Şubat 2020; 1:59:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 49184919492049214922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.