Şimdi Ara

En Sessiz Harici HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1TB'lık bir 3.5" harici HDD almak isityorum. Araştırmalarımda hiçbirinin öyle aman aman bir farkı olmadığı farkettim sonuçta güvendiğin bir markayı gidip alacaksın. Ama benim öğrenmek istediğim en az ses çıkaracak HDD hangisidir. Nekadar az ses çıkarırsa fanı yada soğutması okadar kötümüdür?? Yoksa çok fazla ısınmadan gayet makul seste çalışan bir HDD varmıdır. Yoksa 2.5" HDDmi almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum hassas olduğum konu ses sadece.



  • walla bendeki usb 1 tb seagete okuma ve yazma sırasında neredeyse hiç ses yok okuma ve yazmalarda ses çıkıyor ama o kadar abartılacak kadar değil sıcaklık konusuna gelince normal hdd sıcaklıgı var soğutma fanı yok bu arada diğer marka kullanan arkadaşlar olup buraya yazarsa hangi marka nedir nasıldır br fikir sahibi olursun
  • Yaklaşık 11 aydır Philips kullanıyorum.

    İlk geldiği günki gibi ses olarak hiçbir artma olmadı.Çalıştığını farketmiyorsunuz. ^^
  • bende çalıştığı farkedilmeyecek kadar az ses çıkaran birşey arıyorum filmleri direk HDDye atıp oradan izlemeyi düşünüyorum çünkü laptopun HDD si gerçekten yetersiz ama açıkcası philipse biraz çekimser bakıyorum bu konuda daha çok WD yada Segate düşünüyorum herkes gibi sorumda söyle olrsa sanırım daha düzgün olacak WDmi daha sessiz Segate mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.