Şimdi Ara

En popüler torrent sitelerinden RARBG kapandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
11
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Bir şekilde ücretli destek olabilirdik yasal oluyorsa zaten torrent illegal birşey biliyorum ama maddi finans sağlanabilir elbet bir şekilde şuan bilmiyorum nasıl ama imkansız değildir. Finans açısından zararda oldukları için kapanmaları saçmalık bence başka sebepleri var.

  • FooL kullanıcısına yanıt
    hocam bitmediyse görüşelim ihtiyacım var

  • Dediğin de olabilir tabi. Belki de tehdit edildiler.

  • Güncel Stok

    Torrentleech 1 Adet
    Torrentday 2 Adet
    Iptorrent 1 adet

    iletişime geçebilirsiniz!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıllık torrentçi olarak Bulgaristan menşeii RarBG günümüzün en iyi trackeriydi.İstediğin janradan film, dizi, belgesel, aniamsyon vs. arayabilirdin.Private trackerlar (torrentday, iptorrents, torrentbytes vs) iyi değil çünkü boyutlar aşırı büyük ve ne var ne yok bi sürü gereksiz içerikle dolu. Ratio sorunu olduğundan yeterince seed ve leech de olmuyor.
    1337x bazı alanlarda yetersiz, mesela RarBG'deki belgesellerin hiç biri yok, bir çok dizi serisinin de sadece 720p'si var. Ama RarBG'de bir içeriği 1080p ve 2160p x264, x265 (hevc) ve HDR her formatta bulabiliyordun ve hemen hemen her şeyin RarBR ripi mevcuttu. Yani YiFY gibi düşük boyutta yeniden ripliyorlardı. Yani ordan burdan alınma değil kendi içerikelrini yayınlıyorlardı. Magnet sevmeyenler için de en iyisiydi, 1337x gibi torrent dosyası indirmek için reklamlı sitelerde kırk takla atmana da gerek yoktu, Torrent dosyası indirmek için download düğmesine basardın ve anında inerdi, hiç hata verdiğini görmedim. Hız ve kaynak sorunu da yaşamazdın. Bi anda terk etmek yerine bağış toplayabilirlerdi, ya da reklam alabilirlerdi. Hiç olmadı siteyi başka bi tracker'a devredebilirlerdi çünkü sitenin sade ve kullanışlı tasarımı da çok iyiydi. Son çıkan dikkate değer filmler üstte posteriyle görüntülenirdi. 720p'den 4K'ya kadar hepsi tek tek yayınlanırdı. Katalog kısmı da çok güzeldi.
    https://rargb.to/https://www2.rarbggo.to/https://www.rarbgproxy.to/

    gibi çakmaları var ama kendi ripleri değil ordan burdan arak ve torrent dosyası da barındırmıyor, sadece magnet olarak indirebiliyorsunuz. Başka sitelerdeki içeriği yayınlıyor bi espirisi yok!

    Yıllar önce zooqle da kapanınca üzülmüştüm. O da Rusya menşeii idi ve tasarım ve detaylı arama özellikleriyle çok kullanışlıydı.





  • The Alim kullanıcısına yanıt
    Oyunsever RarBG'den indirmez zaten, bunun için
    Fitgirl, DoDi, 0xEMPRESS var.. Onlar da 1337x'te ;)

  • estimates29 E kullanıcısına yanıt
    Telif ya da Bulgaristanın yaptırımlarıyla ilgili bi sorun yok. Zaten 16 yıldır böyle bi sorun yaşamamışlar. Yöneticlier covid olmuş bir çoğu hastalanmış hatta bazılar ölmüş. Çalışamayacak hale geldik demişler, ayrıca enfilstyon ve pahalılık yüzünden sunucu ücretlerini karşılayamaz hale gelmişler. Başka ülkedeki ekiplere devretselerdi keşke... Diğer 1337x gibi siteler kullanıcıların yükledikleri içerikle çalışırken, RarBG kendi içeriklerini yayınlıyordu ve bunu günlük olarak nasıl yapabildiklerine hayret ediyordum. (RARBG_DO_NOT_MIRROR.exe)

  • Yazık oldu gerçekten. Uzun yıllar sayelerinde 4k çözünürlükte dizi ve filmler izledik. Umarım bu arkadaşlar gibi kaliteli torrent içerikler sunan web siteleri çıkarlar. Takip ettiğim bir kaç torrent sitesi var.

  • OMERZEN O kullanıcısına yanıt

    sorunun bulgaristan hükümeti yada yaptırımları ile direkt alakası yok global çevreye hitap eden bir site bu gerekirse başka ülkeler de kapattırır erişimi sınırlayabilir . bunun akabinde başka lokasyonlu bir server daha açabilirlerdi .herşeyden öte bunca film dizi oyun içerik tor linklerinin emeklerle paylaşıldığı dosyalar başka lokasyonlardaki server lara taşınabilirdi . bulgaristan ülkesi yada lokasyonu bağlayıcı değil .


    aslında torrentgalaxy gibi zırva olduğu intibasına vardığım fakat bir iki içerik indirince şaşırdığım bir site daha var ama rar da çok fazla eski yeni filmlerden tut dizilere ham bluray lerden tut kodlanmış filmlere kadar içerik yoğundu . yaptırımdan bahsetmiyorsunuz ama bir kaç ay önce internet arama motorlarında bile bulunamayacak ve sadece vaktinde kaçak yayınlanan spor müsabakalardan başka içeriği olmayan siteleri hükümet kararıyla kapattılar . rarbg de 50 60 lardan tut günümüz filmlerine kadar çok fazla illegal rom kopyası ve içerik var . daha filmler vizyona düşeli bir kaç haftadan sonrası rarbg ye düşüyordu .. bu çok ciddi bir suç daha rom disk leri bile çıkmadan kopyasını internete vermek çok ciddi bir suç . bunu yaptırıma tabi tutmakta ölçüt dayanak alamadıkları sadece , içeriğin tor protokolü sayesinde ülkeler ve kişiler arasında paylaşımı .. kimsenin kimseden dosya veri içerik paylaşmasına engel olamazlar hukuken , fakat illegal içeriği direk hizmete sunan siteler ciddi suç işliyorlar . rarbg de de illegal ölçütlüğü sadece bağlantıları sunan tor dosyası .


    bugün çok fazla saçma sapan üyelik isteyen içerik hırsızları var ki bir kaç hak sahibi film yapımcısı mahkemeye verse bir daha açamazlardı siteyi . özellikle universal . kapatılmaya sebep olacak şeylerin çoğu bence , kullanıcıya makul bir gerekçe sunulmak üzere hazırlanmış ayarlanmış asılsız bahaneler olabilir . covidden öldü anladık da gerekçe doğru ise çok sağlam ve fazla sayıda üyeden oluşan bir ekip sanırım bu . ekipten 5 10 kişi ayrılsa vefat olsa diğerleriyle yürütebilirlerdi yada içerik sayısını düşürür tür sınırını sınırlandırabilirlerdi . bence sağlam bir adli sebep var bu işin içinde . binlerce tor linkinin paylaşıldığı kallavi bir site böyle birden şak diye kapatılamaz, ki teorimle de bağdaşıyor . kesin adli makamlarca bu ekibe işlem yapıldı . yakında diğer büyük sitelere de yaptırım gelir kapatılır merak etmeyin .


    aslında işin hümanistlik ve kişi özgürlüğü açısından boyutu kimse film izlemek için sinemaya gitmek yada pahalı rom disk lere ( türkçe dublajı eklenmiş olanları bir kenara bırakın çoğu vizyon filminin disk kopyalarında türkçe alt yazı bile yok ) bir bilemedin 5 10 kere izleyeceği film için bu kadar para bayılmak zorunda değil . zaten ülkemizde fahiş fiyatlarla film izlemek yerini arşivciliğe bırakıyor çünkü çok pahalı ürünler . yurtdışında asgari maaşının 200 belkide 300 de biri ile bir film kopyası izlerken burada asgari ücretin 20 30 da biri belkide .


    ülkemiz yada en azından dünyadaki gelişmemiş ülkeler baz alındığında torrent hala bir kişisel hak gibi görünüyor .

    bir film keyfimiz var onu da elimizden almasınlar . spor müsabakalarını geçtim artık izlemek zevk bile vermiyor .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 13 Haziran 2023; 16:38:28 >




  • 4K SWTYBLZ sürümlerini RarBg mi yapıyordu? Nereden bulabiliriz?

  • memomix kullanıcısına yanıt

    @memomix Evet, o grup rarbg'nin içerisindendi. Anca bitsearch'ten falan eski arşivleri bulabilirsiniz. SWTYBLZ kadar başarılı SDR sunan yok ama ****'te NorTekst grubu da SDR sunuyor. Tabii private trackers olduğunu unutmamak lazım.

  • Merhaba

    Elimde kalan son davetiyeler varken değerlendirin bence

    Torrentday 2 Adet
    Torrentleech 2 Adet
    Turkseed 2 Adet * şu an davet sistemi kapalı!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 23 Haziran 2023; 7:48:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Hocam bana özelden link atma şansın var mı?

  • memomix kullanıcısına yanıt

    @memomix Arşiv için bitsearch.to sitesinin arama kısmına SWTYBLZ yazıyorsunuz. Torrentleech için soruyorsanız o şu anda davetiyeyle üye kabul ediyor. Benim üyelik yeni olduğu için davetiye hakkım yok diye biliyorum. Bir üst mesajdaki üye artık bedava mı veriyor, yoksa satıyor mu sorabilirsiniz.

  • Rarbg alternafi olarak aşağıdaki siteyi kullanıyorum dün son hız 2160p Extraction 2 indirdim memnun kaldım.

    https://torrentgalaxy.to/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoklar tükeniyor bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence qtorrent daha iyi hem güvenli uyarılarıda veriyo ben qtorrent kullanmanızı tafsiye ederim

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.