Şimdi Ara

En kaliteli Ütü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
295
Cevap
15
Favori
184.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.A.
    Evdeki 5. ütüde bozuldu çöpe attım..
    Çok kaliteli en sağlam ütü hangisidir arkadaşlar..ustaların tavsiyelerini bekliyorum..fiyat önemli değil.tşk.



  • Tefal servisten aldığım tavsiye: Tefal FV9550 (orta ölçekli bütçe için) ya da 5370 serisi...

    Arkadaşlar, benim ihtilacım olmadığı halde birinin işine yarar diye yazdım. Lütfen bildiğiniz şeyleri paylaşın ki, insanlar yararlansın. Gelip burada okuyup, işinizi görüp gitme bencilliğine düşmeyin.
  • Selamlar Rowenta nın ütüsünü almıştım evlenirken Anneminkide 25 senelik rowenta diye...Kalitelisini aldım çok güzel bir makine bence...MArka modeli de şu http://www.pratikcarsi.com/detay.asp?id=9171&ref=akakce&v=1.73.2
  • kazanlı ütüyü (benimki tefal 9360) öneriyorum ama yoğun buharından dolayı ütü masası ıslanıyor ve bir süre sonra ütü yapamıyorsun.
  • teşekkürler..başka önerisi olan varmı.
  • Merhaba, Philips'in beğeni ve bütçenize uyan modellerine bakabilirsiniz. Biz 5 yıldır kullanıyoruz memnunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASUSX51

    Merhaba, Philips'in beğeni ve bütçenize uyan modellerine bakabilirsiniz. Biz 5 yıldır kullanıyoruz memnunuz.

    En kaliteli diyorsan Philips'in şu an son çıkan mantık olarak da en pahalısı olan modeli ben beğendim.Braun'un da en pahalı olan modeli bence kaliteli bir ütü.
    Eğer daha ekonomik fiyata ütü almak istersen Arzum da olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net


    quote:

    Orijinalden alıntı: ASUSX51

    Merhaba, Philips'in beğeni ve bütçenize uyan modellerine bakabilirsiniz. Biz 5 yıldır kullanıyoruz memnunuz.

    En kaliteli diyorsan Philips'in şu an son çıkan mantık olarak da en pahalısı olan modeli ben beğendim.Braun'un da en pahalı olan modeli bence kaliteli bir ütü.
    Eğer daha ekonomik fiyata ütü almak istersen Arzum da olabilir.

    teşekkürler..bakacam bu ürünlere..
  • ütü konusunda tavsiyede bulunacak uzmanlarımız yok mu başka?
  • Tefal 8 programlısı ilk yıl sonunda sizlere ömür. Braun aldım içine lavanta yağı (Çamaşırlar güzel koksun diye) koyunca ısıtıcsı patladı şu anda Philips kullanılmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs37 -- 22 Mayıs 2011; 20:22:39 >
  • araştırdım ve philips aldım evdekiler çok memnun . gc2640 modeli mi ne idi .. Ucuz 150 civarı ve kaliteli çıktı..
  • arkadaşlar biz uzun yıllardır ve ailecek Tefal marka ütü kullanıyoruz çokta memnunuz.Hatta çeyizlerimize bile Tefal ütü aldık, ütü konusunda tefalden asla vazgeçmem ve ısrarla tavsiye ederim.
  • philips yurt dışı üretimmi acaba yani ithal midir.
  • Malezya üretimi.
  • Ben Siemens'in içinde buhar motoru olan ütüsünden almıştım, memnunuz.

    Bence ütüde Braun ve Philips çok iyiler. Philips'ten memnun olmayanı görmedim.

    Siemens'i ben, yengem ve kuzenim 3-4 senedir kullanıyoruz ve bir şikayet yok. Suyun bütün pisliğini içinde tutuyor ve belirli aralıklarla manuel temizlik yapıyorsunuz. Her temizlik yaptığımda ütüden 1 avuç kum çıkıyor. Demek ki suyu iyi arıtarak buhar üretiyor. Buhar performansı da çok iyi. İçindeki motor sayesinde tetiğine bastığınız her an sürekli buhar üretiyor ve ütüleme süresini kısaltıyor.

    Tefal'in performansı yüksek, ancak dayanıklılık konusunda sıfır. Çevremde Tefal'in ütüsünü 3-4 seneden fazla arızasız kullananını görmedim. Eski ütümüz de Tefal'di ve 4 sene sonra komple tabanı hatrı sayılır bir ütü parasına değişmişti. Annem tekrar buhar performansının düştüğünü görünce ütü istedi ve Braun pahalı göründüğünden buhar motoruna güvenerek Siemens aldım.

    Bahsettiğim ütü bu, bende bunun bir alt serisi var.
    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/küçük-ev-aletleri/ütüler/ütü/TS11120.html?source=browse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 24 Mayıs 2011; 2:40:24 >




  • ben fakir kullanıyorum ve çok memnunum ama siemens, rowenta gibi markaların ütüleri de gayet iyidir.
  • Arkadaşlar Rowenta markası hangi ülkenin bilen varmı? Ne malıdır bu, prc değil sanırsam
  • rowenta alman malı bende ütü araştırıyorum bir önceki ütüm tefal di ama 4 sene sonunda sizlere ömür. ben araştırmalarım sonucu 3 ürün arasında kaldım;
    1- rowenta dw9040: alman malı olması, 200gr şok buharı olması(ütü markaları içinde en yüksek değer), 0-50gr sürekli buhar,damlama önleme sistemi, tabanını kendi temizlemesi, buhar ayarını kendi yapması,2600 w, kireç temizleme derdi olmaması, otomatik kapanma özellikleri var. fiyatı 199 tl
    2- philips azur 4870, endonezya malı olması canımı sıkıyor biraz, 170 gr şok buhar,0-50 gr sürekli buhar, tabanını kendi temizlemiyor, buhar ayarını manuel yapmamız gerekiyor,kireç temizlemeyi kendimiz yapmamız gerekiyorotomatik kapanma ve damlama önleme sistemi var. bu ürünün beğenilme oranı çok yüksek olduğu için kararsızım. fiyatı iyi bir araştırma ile 215,38 tl 6 taksit sefasepeti.com sitesinde. bu ürün bir çok sitede 250-350 arasında fiyatı değişiyor haberiniz olsun alacak arkadaşlar iyi araştırsın.
    3 Braun 18895(si780)- sanırım alman malı pek bilmiyorum nerede üretildiğini, 120 gr şok buhar,0-50 gr sürekli buhar,2400 w , 2 özel taban veriyor, bu tabanlar pantolanlardaki parlamayı önlüyor ve buhar ayarını max kullanma imkanı sağlıyor. bunu dışında kireç önleme sistemi,damlama önleme sistemi bulunuyor. fiyatı sefa sepetinde 225.11 6 taksit ama ellerinde mevcut değilmiş diğer sitelerde de 250-380 tl arasında fiyatı değişiyor.

    umarım yardımcı olabilmişimdir ama bende daha karar veremedim hangisini alacağıma.




  • Sn. ümitcey gayet güzel seçenekleriniz var :)
    Bence rowenta fiyat olarak ucuz, özellik olarak diğerlerinden biraz önde. Ama kalite, sağlamlık ve uzun ömürlü olma konusunda pek fikrim yok. Garantileride hepsinin 2 yıldır sanırım. Zor tercih doğrusu. Braun da alman malı olması gerek. Oğlum için braun thermoscan ateşölçer almıştım 2 ay önce o alman malı idi. Şimdiden hayırlı olsun diyelim, güle güle kullanın.
    Şimdi de braun sitesinde şu bilgileri buldum.
    Braun GmbH
    Frankfurter Straße 145
    D-61476 Kronberg/Taunus
    Almanya
  • şimdi alışveriş merkezinden geliyorum orada braun ütü gördüm üretim yeri uzakdoğu ülkesi idi ama hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ümitcey

    şimdi alışveriş merkezinden geliyorum orada braun ütü gördüm üretim yeri uzakdoğu ülkesi idi ama hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum


    Üstad artık günümüzde bu çok olağan bir durum. Bir firma merkezi ana fabrikası X ülkesinde iken aynı zamanda Y,Z gibi farklı ülkelerde de üretim yapılabiliyor. İki örnek vereyim.
    Bosch alman malı ama XXL model buzdolaplarını kore firması olan lg'ye ürettiriyor ve bosch etiketi ile satıyorlar. Ben 2009 da aldığım KDN60V10NE model buzdolabı(made in kore beklerken) made in Indonesia idi.
    Volkswagen bilirizki alman malı. Ama bugün yeni jetta Meksika fabrikasında, yine yeni pick up araçları Amarok ise Arjantin fabrikasında üretilmekte.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.