Şimdi Ara

En Iyi Satış Ortaklığı Sistemi Yine Xticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En Iyi Satış Ortaklığı Sistemi Yine Xticaret

    Arkadaşlar bence türkiyede satış ortaklığı işini en iyi yapan firma xticaret tir. Çünkü ayrı ayrı firmalara kayıt olmaktansa sadece xticarete kayıt olmanız yetiyor.
    Firma haftalık eğitim seminerleri düzenliyor. kafanıza takılan her tür soruyu ister mail ile istersenizde telefonla anında sorabılıyorsunuz.

    Siteye önce ücretsiz üye oluyorsunuz sistemi inceliyorsunuz beğenirseniz kafanıza yatarsa 35 lira verip ordaki tüm ürünlere satış ortagı oluyorsunuz . Kayıt olduktan sonra size ürünlerin hazır oldugu bir site veriyor ve siz sitenin tanıtımını yapıp sitedeki ürünlerin satılmasını sağlıyorsunuz. Kısacası aylık 35 liraya tam donanımlı içerisinde ürünlerin ve açıklamalarının ve ortaklık linklerinin ototmatik yerleştirildiği bir edükkan veriliyor dediğim gibi size sadece verilen dükkanın sitenin tanıtımını reklamını yapıp satış olmasını sağlamak internetten para kazanmak istiyorum diyen herkesin denemesi gereken bir sistem ben kendim kullanıyorum kazanç dekontlarınıda sizlerle paylaşacağım.

    Sitenizdeki ürünlerin komisyonları yuzde 75 e kadar çıkıyor size verilen hazır sitenin tanıtımını iyi yaptığınızda siz bilgisayar başında olmasınız bile sitenizden satış oluyor tüm satışlardaki ürünlerin gönderimi faturalandırılması ve kargo işlemleri vs tüm herşeyi firma hallediyor size sadece komisyonunuzu almak düşüyor. buraya uzun uzun yazı yazıp kafanızı karışmaktansa direk incelemenizi tavsiye ederim. Sistemi inceleyip kayıt olduğunuzda satış ortaklığı ile ilgili çok bir bilginiz yok ise goomass eğitim setinide mutlaka almalısınız. kısacası XTİCARET +GOOMASS eğitim kiti bu işler için olmazsa olmazlardan


    XTİCARETE KAYIT OL

    GOOMASS EĞİTİM KİTİ







  • arakdaşlar en iyi satış ortaklığı siztesi zanox diğerlerinin hepsi sömürücü ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.