Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2048. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20462047204820492050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • social kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç google'a bakmıyor musunuz buraya yazmadan önce Fixhair yazdım direkbu firma için yalancı ve dolandırıcı gibi ibareler yazıyor :/

    Arkadaşlar buradan saç ekimi araştıranlara sesleniyorum. Bu saç ekimi sektörü büyük bir sektör ve her yerde sahte yorumlar mevcut oyuzden sadece bu forumu baz almayın internette iyicene araştırın saç ekim merkezlerini
  • social kullanıcısına yanıt
    Fixhair hakkında bulduğum ilk yorum direk böyle.
    Bu arada ben yanılmıyorum da sen neden bababının yeriymişçisine savundun birden anlayamadım yoksa fixhair personelisin ver buraya reklam yapmak için mi buraya yazıyorsun:)

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • işin içinden bir insan olarak söyleyeyim, arkadaşlar da bahsetmiş bu işin temelinde güven ve hissiyat yatıyor. Sizin çok ünlü diye gittiğiniz bir çok yerde toplama ekiplerle sonrası düşünülmeden iş yapıyorlar. Bu işin çok basit kuralları var arkadaşlar.

    Donör alanınız iyi olacak, dökülmeniz tamamlanmış olacak, ektirdiğiniz ekip deneyimli olacak, hastane ortamında olacak.

    Size 5000 greft derler 4000 ekerler, ensenizi scarlarla kesiklerle doldururlar. İyi araştırın. Sorgulayın. Hissettiğiniz anda devam edin.
  • social kullanıcısına yanıt
    Evet fix hair hakkında çok olumsuz yorum yok çünkü yorum yok

    Ben kendime direk şu soruyu sorarım; Bu saç ekim merkezi yeni mi açıldı da hiç yorumu yok yoksa çok kötü yorumları vardı da hesapları mı silip yeniden açtılar.

    Neyse hocam ben artık fixhair için yorum yazmam zira fikir soruyorsun fakat toz da kondurmuyorsun maşallah


     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • He hocam he reklam yapmak için yazmıyorsun

    Bunlar hep reklam kokan hareketler. Sen fikir söyledin ama ben gerçekleri söyleyince pek bir alındın.

    Yolladığın linklerdeki Fixhair'in en eski paylaşımları henüz 3-5 aylık nasıl menuniyetlerini dile getirsinler ki ve kimse memnunum demiyor zamana bırakmışlar ki mantıklı olanda bu.

    Neyse hocam randevu almışsın, firmaya laf da söyletmiyorsun şayet reklam yapmak için yazmıyorsan ne işin var burada anlayabilmek mümkün değil

    Not: Sen burada reklam yaptıkça yazmaya devam edeceğim
  • juninhotr J kullanıcısına yanıt
    Mesajlarimi sildim cunku bos beles bir adamdan baska kimse birsey yazmadi. Kimsenin reklamini yapmam. Sana gelince blok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 18 Ekim 2019; 3:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AHD_clinic

    Bu mesaj silindi.
    Hastaya mı inanalım doktora mı, koskoca doktor gelip foruma yazı yazıyor

    ya hocam bir de adamdan ücret almamışsınız ben de aylardır araştırıyorum ben de gelsem bedavaya ekmez misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim haklı kim haksız bunu bir tek Allah bilir ama Türkiye'nin değerli bir saç ekim merkezinin sahibi burada açıklama gereği duyuyorsa herşeyden önce ilgisinden ve hassasiyetinden dolayı tebrik ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

    Merhabalar arkadaşlar TV de reklamları gösterilen ve eczanelerde satılıyor denen mavi su ne kadar etkilidir acaba .?
    sakın bulaşmayın öyle şeylere
  • arkadaşlar merhaba 24 yaşındayım , liseden beri saç dökülme sorunum var ve hala devam ediyor , ön bölge ve şakaklar iyice döküldü artık , ekim yaptırmak istiyorum ankarada uygun fiyatlı ve iyi sonuçlu olarak hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba ?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yaklaşık 4 senedir saç ekim yaptırmak istiyorum. Ancak bir türlü kime yaptıracağıma karar veremediğim için bu zamana kadar bekledim. Artık bu sene Aralık ayı başında yaptıracağım. Onlarca yer ile görüştüm. Baya bilgi sahibi oldum. Şu an için aralarında karar vermeye çalıştığım kişiler ve fiyatları aşağıda belirttim. Form da ektiren ya da bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?

    Emphair 5500 TL+PRP Tedavisi için 3500 TL
    Transmed 3 Ayrı doktor için 7500-9000-12500 TL+PRP ücreti
    Serkan Aygın 8000 TL
    Engin Sönmez 4500 TL
    Asuman Hair 8000 TL (Çok fazla adını duymadım, ama ekim sonuçları gayet başarılı duruyor)
    Burak Şahin 4500 TL(İki arkadaşım ektirdi, 1 aylık süreçte iyi duruyor(hiç değilse ekim çizgisi ve sıklığı) ve kendileri de memnunlar)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBossOrion

    Merhaba Arkadaşlar,
    Yaklaşık 4 senedir saç ekim yaptırmak istiyorum. Ancak bir türlü kime yaptıracağıma karar veremediğim için bu zamana kadar bekledim. Artık bu sene Aralık ayı başında yaptıracağım. Onlarca yer ile görüştüm. Baya bilgi sahibi oldum. Şu an için aralarında karar vermeye çalıştığım kişiler ve fiyatları aşağıda belirttim. Form da ektiren ya da bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?

    Emphair 5500 TL+PRP Tedavisi için 3500 TL
    Transmed 3 Ayrı doktor için 7500-9000-12500 TL+PRP ücreti
    Serkan Aygın 8000 TL
    Engin Sönmez 4500 TL
    Asuman Hair 8000 TL (Çok fazla adını duymadım, ama ekim sonuçları gayet başarılı duruyor)
    Burak Şahin 4500 TL(İki arkadaşım ektirdi, 1 aylık süreçte iyi duruyor(hiç değilse ekim çizgisi ve sıklığı) ve kendileri de memnunlar)
    arkadaşım saç ektirmene bir şey diyemem ama sakın PRP denen balona para verme. bedavaya yapıyorlarsa yaptır. ankara medical parkta saç ektiren arkadaşıma PRP'yi ücretsiz yaptılar.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Bana da mantıksız geliyor ztn. ciddi paralar isteniyor ki bunu sadece yazdığım iki firma istedi. Benim için asıl sorun kime ekim yaptıracağım:)
  • Bursa servet soylu duyan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman sonra foruma geldim. Kuzenin deneyimini paylaşmak için. Burası en çok takip edilen saç ekimi postuymuş türkiye'de dediğine göre. yazalım istedik. Klinik ismi kullanmak serbest mi bilmiyorum. Yasaksa pm'den uyarın lütfen. Gerçi yasaksa da başlığa bu kadar post nasıl atıldı hayret :D Ya da yazmayız bilemedim :D

    Neyse, şimdi arkadaşlar bu iş gerçekten karşılıklı güven işi. Bir de prestij işi. Bulduğunuz kliniğin operasyon geçirmiş hastalarına bir şekilde ulaşın, sorun. Varsa kliniğin Instagram hesabı falan bakın. İyi bir yerse zaten hastalarının operasyon öncesi sonrası yorumlarını paylaşıyorlardır. Kendilerine güven duyduğunu da gösterir bu. Onun dışında bu işlem için parayı gözden çıkaracaksınız. Dünyada inanılmaz ücretlerde olan operasyon ülkemizde kat kat ucuza yapılıyor. Adamlar ülkesinde yaptıracağı fiyata gelip burda otelli motelli tatil gibi yaptırıp gidiyorlar.
    Gözlerimle gördüm bir sürü Amerika'lı Fransız falan. Ama en çok Araplar ektiriyor. Özellikle Amerika'da yaşayan Araplar seviyor Türkiye'yi.

    Konuya dönecek olursak bir de şu mesele var. Türkiye'nin saç ekimi konusunda popülaritesi ciddi seviyede arttı. Bu popüleriteyi kötü amaçlarla yani salt para kazanma amacıyla kullanan merdiven altı klinikler de çoğaldı. Bunlar da bir şekilde müşteri getiriyorlar yurtdışından, hatta havaalanında iyi yerlerin müşterilerini çalıyorlar bile. E noluyor sonra Türkiye'nin adı kirleniyor.

    Bizim kuzenden bahsedecek olursak İzmir'den geldi İstanbul'a. Tabi daha önce ön görüşme falan oluyor. Whatsapp'tan çalışıyorlar. Donör bölgesi sağlam değilse ekim yapamıyorlar. İyi yerler öyle illa ekelim de ekelim diye tutturmaz. Olmuyorsa olmuyordur zorlamayın merdiven altı yerlere giderek. Kuzene 5000 greft yeter dedi kliniğin sahibi uzman Whatsapp görüşmesinde. Ekim sonucunda 5500'ü zorlamışlardı. Söz verilenden de iyi sonuçlar olabiliyor yani. Şehir dışından gelen kuzen gitti mis gibi otelinde kaldı. Havaalnından karşıladılar falan bunu. Ekim günü before / after fotoğrafları çekiliyor. Tabi kafa traşlanıyor. Hasta onay verirse video falan da çekiyorlar Instagram'larından paylaşmak için. Zaten bizim gittiğimiz yerin Instagram'ı meşhurmuş bu alanda. Daha doğrusu kliniğin sahibi desek yeridir asddfgh Bol bol arap müşterileri vardı kliniğin sahibinin. Fenomen gibi parlak parlak kıyafetler giyiyor. Kliniğin aynı zamanda reklam yüzü olmuş kadın yani. Biz gittiğimizde Okan Bayülgen'in programına hazırlanıyorlardı mesela başka kliniklerden doktorlarla. İsim vermiyorum ama sağlam araştıranlar kimden bahsettiğimi biliyordur :D

    Herneyse, bazı gerekli tıbbi testler yapıyorlar işlem öncesi. Bazı hastlar eğer bir şekilde uygunsuz çıkarsa kesinlikle yapmıyorlar işlemi. Hepatit falan. Çünkü klniğin steril olması lazım sonuna kadar. Bir kişi için kliniği yakmak mantıklı değil herhalde :D Kafa çizgisidir, şudur budur bunlar da bildiğiniz gibi önceden yapılıyor işte. Asıl dayanıklı olmanız gereken yer işlem anı. Valla burada dövme yaptırmanın bir tık üstü daha acıyabiliyormuş. Hassas bünyeleri uyaralım fakat yine de öyle abartılacak bir şey yok. Zaten anestezi denilen bir şey var. Belki bünyeden bünyeye de değişiyordur. Ama ben kafaları bantlı Babel tipli arapları operasyon sonrası hep mutlu gördüm. (bizimki dahil) Belki o küçük kanal deliklerinin acımasa da az az kanaması insanı psikolojik olarak rahatsız ediyordur. Kafa sonuçta. Mesela bazen burun kanayınca bile moralimiz bozuluyor sanki kan beyinden geliyormuş gibi :D

    Bak öğle yemeği falan da veriliyor kök alma işleminden sonra. (ölücülere duyurulur :p) Onda da 7-8 çeşitli tabaklar geldi önüne kuzenin. Kuzen biraz kiloludur. Burada bile yemeği buldun diye dalgasını yapmıştım :D Yemekten sonra 4 saat kadar da ekim işlemi gerçekleşti. Staff'la falan toplu fotoğraf ve finiş. Kuzenin anlattığına göre ameliyathane de gayet sterilmiş. Başının dönüp dönmediği yoklanıyormuş sürekli. Bizimkinin maşallahı var tabi. İşlem de toplam 10 saat sürdü. Her şey bitince 3 adet ilaç verildi. Sonra da yıkama için gel dediler. Ödemin hemen atılması için bol su ve tuzsuz bir diyet önerdiler. Baş geride uyuması istendi.

    Olumsuz olarak pek bir şey yaşamadık neredeyse. Bir tek ilk girişte kayıtta umursanmıyoruz gibi bir hava vardı. Bir türlü doğru dürüst ilgilenilmedi. o an nereye geldik lan olduk. Ama üst kata çıkınca gayet iyiydi her şey. Yoğunluktan falan diyelim bunun için de napak... Ha bir de klinik bizm evin dibinde de başka yerden toplu taşımayla gelmesi yorucu ya. Klinikten bağımsız gerçi bu ama o metrobüsün ben... neyse :D

    Operasyon biteli 2 hafta oldu. 3. ayda falan çıktı diye sevineceği saçlar şok dökülmeyle dökülecekmiş. Burada fake yeniyormuş genelde hastalar tarafından. İşlemin kesin olarak nasıl olacağını 6. aydan sonra görüyormuşsunuz. Benden bu kadar klavyem ağrıdı. Kuzenin hepinize selamı var. Kendisi şimdilik mutlu ve umutlu. Cevizlibağ metrobüsünden nefret eden adam artık seve seve geliyor bize kliniğin önünden geçip selam vermek için asdgfhfd. Kendinize güvenin. Güçlü olun. Bir de şu ''saç mı ehtirecen sen puahha'' diye dalga geçen çevrenize en iyi cevabı ekim sonuçlarıyla verirsiniz. Bu şekilde sizinle dalga geçmeye çalışanların çoğu peruk gibi bir şey diktireceksiniz kafanıza sanan cahil kitle. Bizimki şimdilik fotoğraf paylaşmıyor ama saçlar çıkmaya başlayınca yazdıracakmış bana burada.

    Umarım her şey gönlünüzce olur dostlar... PM'den bizimkine sorularınızı alabiliriz.
  • arkadaşlar yetkin bayer hakkında bilgisi olan var mı nasıldır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isobeyi

    Teşekkür ederim ben sonuçtan çok memnunum hatta çevremde başka merkezlerde çok saç ektiren kişi oldu ama açıkçası benimki kadar iyisini hala göremedim bana ekilen tüm saçlar tuttu diğer arkadaşlarımda görülen saç kaybını yaşamadım. Ya benim donör çok iyidi ya da bu adamlar gerçekten de çok iyi çünkü ekilen saçların %100 neredeyse tuttu. Reklam olmasın diye hiç paylaşmadım bugüne kadar aslında. Hermes saç ekim merkezine yaptırdım

    websitesi: tr.hermeshairclinic.com



    Ben saç ekimimi başka yerde yaptırdım ve bayağı memnunum ama bu da çok iyi olmuş
  • Gillins G kullanıcısına yanıt
    Evet ben de çok memnunum sonuçtan.
    Hatta bunun üzerine şöyle bir şey söyleyeyim başka bir saç ekim merkezi 5000 greft vaad etmişti ama ben buraya güvendim ve kesinlikle söyleyebilirim ki olay rakamda değil bizzat ektirenlerle karşılaştırdık. Sen nereye yaptırdın ve kaç greft ekildi?

    Bir karşılaştıralım mı hangisi daha iyi olmuş diye
  • Serkan aydina bakiyorum hep önde iz mevcut su izi naturel yapabilen yok mu acaba. Cirkin duruyor
    https://www.instagram.com/p/B463uFwpwl0/?igshid=1xy6wm1mszzgg
    Birfe bu is dogru mu beyazlarin rengini degistirmek tibben mumkun mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam biliyorum milyonda defa yazıldı çok fazla sayfayı okumayı denedim hala okuyorum fakat en azından güncel bi başlık atayım , tepe bölgem ve ön tarafta dökülme mevcut donör bölgesi çok iyi durumda , istanbulda anadolu yakasında yaşıyorum kısa zamanda ekim düşünüyorum Neopital , Hermes , Drkinyas , Dr bilgehan aydın gibi klinikleri takip ediyorum bunların arasından yada varsa başka önerebileceğiniz klinikleri bekliyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 20462047204820492050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.