Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1559. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.218
Cevap
603
Favori
6.458.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15571558155915601561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzforvandetta

    merhabalar benım sorum ekım yapalı 10 gun olmasına ragmen ekılen saclar hala aynı sevıyede bu normal midir?

    normal.
  • okanıl23 O kullanıcısına yanıt
    merhaba,alper tunceli bende merak edenlerden biriyim.onu araştırmaya devam edeceğim.sen sonuçlardan memnunmusun sonuç istediğin gibimi alın çizgisi nasıl oldu detaylardan bahsedermisin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuzgun1984

    quote:

    Orijinalden alıntı: oguzforvandetta

    merhabalar benım sorum ekım yapalı 10 gun olmasına ragmen ekılen saclar hala aynı sevıyede bu normal midir?

    normal.

    .uzama ne zaman baslar pekı bazı resımlerde 10. gunde baya cıkmıs goruyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacklordizmir

    merhaba,alper tunceli bende merak edenlerden biriyim.onu araştırmaya devam edeceğim.sen sonuçlardan memnunmusun sonuç istediğin gibimi alın çizgisi nasıl oldu detaylardan bahsedermisin

    Kardeş ben Alper Tuncel ile yüz yüze görüşen biriyim. Kendisi saç ekimini bizzat yapmıyor. Ekibi bu işi yapıyor. Kendisinin görevi ekim planlaması. Bir ekimini resimde gördüm iyiydi. İnternettede fazla bir ekimini görme şansım olmadı. Ama insan olarak çok iyi ve dürüst biri olduğunu söyleyebilirim. Müşteriyi kaçırmayım mantığı yani ticari bir düşünce içerisinde olan biri değil. Baştan senin ekim yapman uygun olur yada ben senin yerinde olsaydım ekim yapmazdım diyecek kadar dürüst ve parayı müşteri memnuniyetinin gerisine atan bir insan. Zaten görüşünce anlayacaksın. Dediğim gibi 1-2 ekimini gördüm. Gördüklerim iyiydi ama ekimi konusunda net bir şey diyemem. Ben sadece insanlığına değindim. Bide bu forumda Alp Aslan adı çok geçmeye başladı. Alp Aslanlada yüzyüze görüşme şansım oldu. Kendisi saç ekim işlemini kendisininde yaptığını söyledi bana. Ama forumda ekibinin yaptığı yazıyor. Oda aynı şekilde saç ekimi gereksiz bir kişiye ekme senin için şu an gereksiz diyenlerden. Oda müşteriyi kaçırmayım düşüncesi içerisinde olan biri değil. Alp Aslan 'ıda araştırmanızı tavsiye ediyorum. Ben bu 2 doktoru insanlık anlamında sizlere değerlendirmek istedim. Yaptıkları iş kötüyse o kişiler üzerinde neden kötü olmuş yada yaptıkları işler iyiyse o kişiler üzerinde neden iyi sonuçlara ulaşmışlar bunları araştırmak lazım. Ama son kez tekrar ediyorum forumda adı geçen Keser , Koray Erdoğan ve Zekeriya Kul dışındaki daha az konuşulan bu 2 doktor hakkındaki görüşlerimi aktarmak istedim. Kötü niyetli olduklarını ve hasta memnuniyetinden önce ticari düşünceyi öne çıkartan kişiler olduklarını düşünmüyorum açıkçası.
  • oguzforvandetta O kullanıcısına yanıt
    kardeş geneli dökülecek ekilenlerin zaten.kalanlarsa eline batacak ama pek uzamayacaklar.2 buçuk 3 aydan sonra (ki bu süre uzayabilir) saçlarda hafiften çıkışlar ve uzamalar olacak.bunları şimdiden dert etme,strese girip de öncekileri saçları dökme :D
  • tropter T kullanıcısına yanıt
    başlangıçta basit gibi düşündüğüm bu operasyon çok detaylı ve zor bir operasyon olduğunu öğrenmiş olduk en başta dr seçimiyle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklordizmir -- 26 Kasım 2014; 1:50:55 >
  • blacklordizmir B kullanıcısına yanıt
    alın çizgim iyi oldu bekliyorum 3. aydan sonra paylaşıcam
  • kenandnz kullanıcısına yanıt
    kendı sayfama resımım nasıl koyucam bırıne cevap yazarken altda varda normalde profılıme nasıl resım koyucam repear sac ekım merkezı cok kotu alper tuncel dıye bırı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antalyazonguldak



    geçmiş olsun. çok kötü bir ekim yapmışlar. eskisinden kötü olmuş. böyle seyrek seyrek saçlarla gezmektense, kazıtıp kafayı gezmek daha evladır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: önce-adam-olun

    Bu yazının amacı SAÇ EKİMİ KONUSUNDA bir yönlendirme yapmak veya birilerini karalayıp diğerlerini göğe çıkartmak değildir. Amaç buradaki çapulcuları temizlemek ve gerçek forumcuların bu sayfaya yeniden hakim olmasını sağlamaktır. Sonunda adminler "ban"lese de bu amaç doğrultusunda hereket edilerek "erbay ve alteregoları, sümüklü, cris, selenga,vb" gibi asalaklar bu forumlardan DEFOLANA KADAR yazılarımız devam edecektir.

    İlk olarak yukarıda bazılarının adını anmak zorunda kaldığım bu zavallılara ve asalaklara sesleniyorum,

    Saç ekimi konusunda çok bilenlere, birilerini göklere çıkartıp bir bok bilmedikleri halde milleti yalan yanlış numaraları ile kandırmaya çalışanlara, dh forumu kendi çiftliklerine çevirmiş olan kaz kafalı dangalaklara, oraya buraya saldırıp hedef sapıtanlara, paralı uşaklara, saygısız köpeklere, ne idüğü belirsiz şerefsizlere. Hey sen REKLAM kahramanı korayın kulun keserin adamı, ilhana bok atıp korayı yere göğe sığdıramayan bok kafalı, göğüs hastalıkları uzmanı sahan restoranları olmasa yaşayamayacak bir adamı saç ekiminin kralı ilan eden dangaloz, keserin antalyadaki oteline kadar bilip de koraydan ayrılan hemşiresine kadar ezbere bilen zırtapoz, siz misiniz lan saç ekiminde ahkam kesen, millete ne hakla şerefsizce saldırıyorsunuz? Adamın neredeyse g.kıllarının rengini söyleyecek kadar bu işi bilenler, yok esteler boktan, yok o kasap, yok bu hıyar, o şerefsiz! PEKİ BİRE ZINDIKLAR SİZ NESİNİZ? ZAVALLI MAHLUKLAR! Evinizde bilgisayar başında binlerce mesaj atıp ondan sonra saç ekimi konusunda ahkam kesenler saç ektirmeyip ektirene bok atan PARALI UŞAKLAR! Siz esas insan değilsiniz. Saç ekimi için bir hevesle bu forumlarda bilgi arayan resimlere bakıp fikir edinmek isteyen MASUM insanların kanını ememeye çalışan KÖPEKLER DEFOLUN BU FORUMDAN! Banlenenlere laf edeceğinize kendinize bakın onlarca yüzlerce hesap açıp ondan sonra herkese çamur atıyorsunuz. Siz misiniz bu alemin KRALI sanıyorsunuz NAHH!

    Şimdi de bu foruma giren MASUM ve saç ektirmek için araştıran kardeşime lafım,

    Bak kardeşim burada ruh hastası ve paraya doymayan saç ekiminden zengin olmuş tiplerin reklamı yapılıyor ve eğer bunu görmezden gelirsen kesinlikle HÜSRANA UĞRARSIN. Sakın o caf caflı nicknameleri ile yorum yapan DÜZENBAZ ukalalara ve paralı UŞAKLARA kanmayasın. Parayı verenin düdüğü çaldığı bir forum sayfasına hoş geldin. Buradan edineceğin hiçbir bilgi seni doğru yönlendirmeyecektir. Saç ekimi için araştırma yapıyorsan dikkat etmen gereken kurallar çok açık. Bunu benden de öğrenecek değilsin! Sen kendi doğrularını biliyorsun. Ama sana birkaç tüyo vereceğim ki sana bu yazı yol gösterici olabilsin.

    İşte sizin de isterseniz çok fazla ek yapabileceğiniz "10 ALTIN KURAL" :

    Birinci kural, internet sadece isimleri öğrenmek için bir araçtır, gidip görmeden önyargılı olan fikirlere aldanıp kapılma
    İkinci kural, asla gözün kapalı bir yere gitme konuşan kişiyi önceden araştır, seninle muhattap olacak kişi mutlaka PLASTİK CERRAH olmalı (bu forumda adı geçen çok azı emin olabilirsin)
    Üçüncü kural, her cerrah hatta plastik cerrah iyi cerrah değildir, mutlaka özgeçmişini araştır ve mümkün olduğunca bilgi topla, bu tip forumlardaki karalamalara kesinlikle aldanma
    Dördüncü kural, Türkiye'de saç ekimi için yaklaşık fiyat ortalaması bellidir, kendiniz de üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz, bu fiyatın altında ve üstündeki yerlere aldanmayın. Bu yerler çok iyi veya çok kötü anlamına gelmez ama sizi serbest piyasa ekonomisinin kurbanı olmaktan korur.
    Beşinci kural, saç ekimi bir ekip ile yapılan dünyanın heryerinde aynı dinamiklere sahip CERRAHİ bir işlemdir, cerrahi eğitim almış doktor ve cerrahi eğitimi almış hemşireler ile birlikte gerçekleştirilir. Hiç bir doktor bu işi tek başına yapmaz, yapamaz. Yapsa da günlük ortalamların altında ekim yapabileceğinden maliyeti arttırır. Burada karar size ait. İsterseniz manuel isterseniz mikrodril ile yaptırın sonuçlar açısından teknik fark haricinde hiçbir fark yoktur.
    Altıncı kural, tek başına veya ekip olarak çalışan BAŞIBOZUK hemşire veya teknisyen takımından uzak durun, işler yolunda gitmeyebilir.
    Yedinci kural, hastanelerde yaptıracaksanız altıncı kurala dikkat edin.
    Sekizinci kural, bir günde en fazla 2 hasta yapan merkezleri veya doktorları özellikle tercih edin. Türkiye'de saç ekiminde yetişmiş eleman sayısı dünyada olduğu gibi çok fazla değildir.
    Dokuzuncu kural, geçici, part-time, günlük, gezerek çalışan, rastgele biraraya gelmiş kişilerce oluşturulan saç ekim ekiplerine DİKKAT! Ekim yaptıracağınız yerin eleman sayısı, kaç yıldır birlikte çalıştıkları ve oranın sürekli elemanları olup olmadığını MUTLAKA bir şekilde öğrenin.
    vee..
    Onuncu kural, MUTLAKA HASTA REFERANSI OLAN veya HASTALARINI RESİMLERDEN DEĞİL CANLI CANLI GÖREBİLECEĞİNİZ merkezlere gidin.

    En önemlisi dürüst çalışan sizinle abisi, kardeşi gibi ilgilenip, laçka iş yapmayan, profesyonelliği para sayarken aklına gelen, paragöz veya ucuzcu yerlere dikkat edin, saç ekimi haricinde her türlü numarayı yapıp otel, transfer, helikopter ile şehir turu masallarına kanmayın...

    Sevgiyle kalın...



    yorumsuz....
  • taramalıtarrak T kullanıcısına yanıt
    abi şaka herhalde
  • beyler ben hollandan geleceğim merkzlere bakıyorum bu eurod eurostarda filan çok reklamları yapılıyor. hangisine gitsem estehair veya dora hospital arasında kaldım. bir de este world var kafam çok karıştı. ltf yardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antalyazonguldak

    Bu mesaj silindi.
    bu forumda da bazilari hakkinda reklam yapiliyor, bazı doktorlar da özellikle karalanıyor. bunu görmemek icin aptal olmak lazim diyorum. ben sahsen estehair veya dora, 3. ihtimalle de esteworld dusunuyorum. burada onlara da cok laf etmisler. yok estelere gitmeyin, yok kasap onlarr diye. insan dogru araştirmiyor da. ben sacimtedavisine de bakiyorum. orasi daha samimi daha paylasima acik. burası bir garip olmus.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrambaran1981 -- 25 Kasım 2014; 16:27:18 >
  • Merhaba arkadaslar ya bugün 3 ay 6 gün oldu öz sağ fotolara göre soltarafta önlerde 2 yada 3 lü grefler var şoktan kurtulan kötü duruyor bana göre uzayan saçlar süpürge sapı gibi cok morlm bozuldu mk
  • arkadaşlar merhaba .
    saç ekimi için müracat ettiğim medeks hair center hakkında bilgi paylaşmanızı rica ediyorum .daha önce bu firmaya saç ektiren var mı yada firma hakkında bilgisi olan .saç ekim uzmanın gökhan bey ile görüştük.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayseriya

    arkadaşlar merhaba .
    saç ekimi için müracat ettiğim medeks hair center hakkında bilgi paylaşmanızı rica ediyorum .daha önce bu firmaya saç ektiren var mı yada firma hakkında bilgisi olan .saç ekim uzmanın gökhan bey ile görüştük.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    kasap
  • kasap derken kim anlamadım
  • eskisini nerede gordun kardes, ben goremedim de? adam sadece bir resim paylasmis o da yagli pis kafasiyla yani belli ki bu da bir merkezi kotulemek icin yapilmis 'kullan at' bir yorum. hic biri bana inandirici gelmiyor nedense... yanilmiyorsam bu tip karalamalari en cok da estehaar icin yaptilar zamaninda ama ben oraya gitmeye kesin kararliyim. ne derseniz deyin. ozalden de atiyorlar yok gitme, koraya git kesere git diye. yani 2-3 euro vereceksem amsterdamda, bruxelles ve gothenburg ta branch i olan bir merkez var oraya giderim. niye oraya kadar gelip o kadar masraf yapayim? arastirmalara devam ediyorum. buradan hic yardim alamayacagimi da bu arada gordum.
  • abi senin yorumlara bakarsak kimseye ektiremeyecegiz herkese kasap diyon sen!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

    Merhaba arkadaslar ya bugün 3 ay 6 gün oldu öz sağ fotolara göre soltarafta önlerde 2 yada 3 lü grefler var şoktan kurtulan kötü duruyor bana göre uzayan saçlar süpürge sapı gibi cok morlm bozuldu mk

    abi sen kime ektirdiydin resimlerini koysan da gorsek.
  • 
Sayfa: önceki 15571558155915601561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.