Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1556. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.457.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15541555155615571558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saç Ekiminde Bilinmeyenler -2

    1-Saç ekimi Türkiye'de eğitim olarak sadece Plastik Cerrahların eğitim programı içerisinde olan bir "cerrahi" dir.

    2-Saç ekimi konusundan tıp kitaplarından sadece Plastik Cerrahi ve Dermatoloji kitaplarında bahsedilen bölümler bulunur.

    3-Ülkemizde Cildiye uzanları /Dermatologlar eğitimleri sırasında hiç bir hastane veya fakültede "SAÇ EKİMİ" konusunda eğitim görmezler. Hatta bu uzmanlık dalında ihtisasını tamalayan doktorlar hiçbir cerrahi nosyona sahip değillerdir.

    4-Pratisyen hekim sadece "Tıp Fakültesi"nden mezun olmuş "Tıp Doktoru" ünvanına sahip olan doktordur. Hiç bir uzmanlık dalında görev yapamadıkları gibi ükemizde saç ekimi konusunda saç ekimi teknisyeni veya hemşiresinden farklı bir durumu yoktur.

    5-Tüm pratisyen doktorların Plastik Cerrahlar ile birlikte saç ekimi yapmasına izin verilir.

    6-Ülkemizde pratisyen veya hemşirelerin tek bşlarına saç ekimi yapması yasaktır.

    7-Tıbbi mevzuatta 2013 yıllında yapılan değişiklik ile ülkemizde kendi alanı dışında çalışan veya kendini doktor olarak tanıtan, tek başına cerrahi bir işlem olan saç ekimini gerçekleştiren pratisyen hekim ve hemşirelere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası öngören yasa maddesi mecliste yasalaşmıştır.

    8-Bununla ilgili yetki Sağlık Bakanlığı ilgili birimleri kanalı ile veya resen savcılıklara verilmiş olup geçtiğimiz dönemde bolca google adwords reklamları ile hastalrı kandıran bir merkeze savcılık tarafında soruşturma başlatılmış ve gazetelere de haber olmuştur.

    9-Saç Ekimini saçlı deri anatomisi ve fizyolojisini en iyi bilen, aynı zamanda estetik konusunda eğitim alanı olan tek uzmanlık dalına mensup PLASTİK CERRAH ların yapması en güvenilir ve en net sonuçları almak için aranması gereken en başlıca şarttır.

    10-Saç ekiminde görev alan alan yardımcı personele yine bu konuda en yetkin, konuyu en iyi bilen PLASTK CERRAH ların eğitim vermesi en önemli konulardan biridir. bu personelin ise sadece hemşirelik ve dengi okul mezunları araşından seçilmiş olması da ayrıca önem arz eder.

    devam edecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önce-adam-olun -- 22 Kasım 2014; 0:12:32 >
  • sac ektirin ya da ektirmeyin, unutmamaniz gereken sey mevcut saclari korumak icin bir seyler yapmak zorundasiniz. asagida linkini paylastigim kisi resmen yeniden dogmus tedavi ile 111 günde süper sonuc almis.

    http://www.sacimindoktoru.com/basari-hikayeleri/609-111-gun-sonunda-gelen-mutluluk.html#post11370



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doyc -- 22 Kasım 2014; 0:30:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasim10

    quote:

    Orijinalden alıntı: edvin1980

    Ekimden sonra 8. gün

    Merhaba. geçen gün ekim sonrasını paylaşmıştım fakat tartışmaya kurban gittim. Tekrar bir sıkıntı olursa bir daha bu foruma paylaşmam olur biter benim için sorun değil. Ben bu şekilde paylaşanlar sayesinde bulmuştum. İsteyen süreci takip eder isteyen etmez. Bugün kan kabuklarını temizledim. Son hali böyledir. Sizce gidişat nasıl? bu sırada son fotoğrafta olduğu gibi çok sayıda saç döküldü kabuklarla birlikte ve normal dedi ekim merkezi. Normal bu değil mi? Ayrıca yana ekilen yeni saçlarım ile eski saçlarıımın arasında boşluk var gibi, bu düzelir mi? Bilgisi olan var mı?

     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Valla kardeş ben doktor değilim şahsen. Ekim merkezi sorun yok demişse bence onları dinle. Ama bu forumda bir çok ekim resmi gördüm. Yeni ekilenlerle eski saçlar arasında böyle bir boşluk ilk kez gördüm. Bu boşluk büyük ihtimal yeni ekilip dökülen saçların boşluğu olabilir. Diplerde saç kökü varsa 3 ay sonra büyük ihtimal çıkmaya başlayacaktır. Bu forumda adı geçen doktorlardan birimi yaptı ekimi?

    Bu forumda bazen adı geçiyor, merkezin adı estepalace, plastik cerrahları var ancak ekimi hemşire yapıyor. Cevabın için sağol, yücelkaracalar nickli arkadaşta sağolsun cevap yazmış ve o da söyledi 2-3 ay sonra birşey kalmaz diye. Onda da bir miktar olmuş ancak düzelmiş. Dökülmelerde kısmen başladı ve en kötüsü bundan sonra sanırım ya sabır. Siz ekim yaptırdınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucelkaracalar

    quote:

    Orijinalden alıntı: edvin1980

    Ekimden sonra 8. gün

    Merhaba. geçen gün ekim sonrasını paylaşmıştım fakat tartışmaya kurban gittim. Tekrar bir sıkıntı olursa bir daha bu foruma paylaşmam olur biter benim için sorun değil. Ben bu şekilde paylaşanlar sayesinde bulmuştum. İsteyen süreci takip eder isteyen etmez. Bugün kan kabuklarını temizledim. Son hali böyledir. Sizce gidişat nasıl? bu sırada son fotoğrafta olduğu gibi çok sayıda saç döküldü kabuklarla birlikte ve normal dedi ekim merkezi. Normal bu değil mi? Ayrıca yana ekilen yeni saçlarım ile eski saçlarıımın arasında boşluk var gibi, bu düzelir mi? Bilgisi olan var mı?

     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Senin ekim yaptırdıgın yerde bende yaptırmıstım hatırlarsan. Ekim yapılan yerle var olan saçlar arasında boşluk bendede vardı 2.aydan sonra geçmeye başlıyor merak etme. Eski mesajlarımda fotograflar var seninki gibi boşluk var. Zaten saçlar toparlamaya başladımı çok takmıcaksın böyle şeyleri normal yaşamına dönüceksin saç ilk madden olmaktan çıkıcak ama 3 ayı alıcak bu tabii. Ensedeki uyusukluk sızın vs 2 aydan sonra düzelicek 3. ayda hiç kalmıcak ama ekilen yerdeki hafif uyusukluk hala var 1-2 aya geçer heralde.

    Evet hatırlıyorum hatta biraz da senin fotoğraflarını görünce ve ön çizgini beğenmiştim yanlarını da güzel yapmışlardı. Bir arkadaş daha vardı estepalace ta yaptıran onun çizgisi de güzeldi. Ondan sonra gidip görüştüm orayla. Bizzat nagihan hn la da görüştüm. sana da o yaptı sanırım. Çünkü senden bahsedince senin ekimini de o yaptığını söyledi. Örnek fotoğrafları görünce inanamadım çok özenilmiş belli. Umarım bize de özenmişlerdir. Son fotoğraflarını görmüştüm tekrar hayırlı olsun. Gidişatını merak ediyorum çok. İnşallah iyi olur hepimizin ki. Ense çok kaşınıyor uyuşukluk biraz var. ekim bölgesi ise daha iyi bende. Dökülme de başladı nasıl bekleyeceğiz bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

    prp lere para kaptırmayın adı este olanyerlerden uzak durun minoxil ve risklerini bilip değerlendirdikten sonra finasteride dısı bir tedavinin faydalı olmayacagını zeytin yağ ile ot ile bi halt olmayacagını anlayın
    saçınızı doktora ektrin hemşirelere degil

    ben de yücelkaracalar gibi adı este ile başlayan bir yerde yaptırdım. İyi olup olmayacağını bilmiyorum, sadece hepsini bir tutma nedeninizi anlayamadım ve bu nedenle art niyetli olduğunuzu düşünüyorum. Bir yerin adı ile ekimlerinin başarıları nasıl eşleştirilir? Ben ekim yaptırmadan önce de bu forumda böyle yazılarınız yüzünden bir an tedirgin olmadım değil. Ama biraz düşününce kel alaka diyorsunuz. Este olmayan bir yerde sonucun iyi olacağını garanti edebilir misiniz? Şunu deseniz; ekimi hemşire değil doktor yapsın. O zaman makul olur. Ancak sadece adına göre yorum yapmak, sizin tarafsız bir bilgilendirme yapmadığınızı gösterir sadece. Bir dönem buradaki birilerinin ısrarlı övmelerinden dolayı kul'a yaptıracaktım. Onun da sonradan çok iyi olmadığı yazıldı ve özellikle enseyi mahvettiği söylendi. Siz de bir ara kul u övüyordunuz yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın. Bir ara İlhan serdaroğlu övüldü o da plastik cerrahtı kul gibi. O da ekim bölgesinde kıl dönmesi sorunları yaşadığını hepimiz biliyoruz. Hatta bir arkadaşımın tanıdığı 3 yıl kadar önce ilhan a yaptırdı çocuğun kafasına harbiden krater açtı. Bu adam plastik cerrahtı. Bu yüzden ilhan a ekim yaptırmayı hiçbir zaman düşünmemiştim zaten. Ne yapalım plastik cerrahlar iyi yaptılar da biz mi gitmedik. Ayrıca cümlenizde minoxil yada finasteride dışı tedavi yok demişsiniz. Ben minoxil yada finasterid i araştırdığımda şunu gördüm. Devamlı kullanmak zorundayız. Bıraktığımızda tüm korudukları dökülüyor. Bu tedavi etmek midir yoksa kendisine mahkum etmek midir? Böyle ömür boyu kullanmak zorunda olduğum bir tedavi yöntemi mi olur? Tedavi dediğin şey, geçici bir süre ilaç aldıktan sonra sorunun düzeltilmesidir ve sonrasında ilaç kullanmanız gerekmez. Bu sırada bana biotin verildi sadece. Karşılıklı polemik için yazmadım, sadece ekimden önce karar verirken çok bocalamamı sağladığınız o este ler cümlenizin doğru ve makul olmadığını söylemek isterim.
  • edvin1980 E kullanıcısına yanıt
    değerli kardeşim önce seviyeli bir cevap yazdıgın için çok teşekkür edrim küfür vb etmedigin için ... şöyle anltayım andro genetik alopesi tedavisi derken bu tedevi anlayısı bir soguk algınlıgı bir zatüre gibi kesin tedavi edilen hastalıkalr gibi degil bir hiv bir şeker gibi kronik hastalıklar için tedavi olarak düşünülmeli yani bu hstalıgın etkilerini minimize ederek yaşamı sürdürmek saçda böyle diş fırçlamazsan saçların dökülecegi gibi minoks sürmezsen saçlar dökülür saçların korunmasının TEK yolu budur şuanki bilimsel konjoktürde bu ilaçalr mucize yaratamakla birlikte saç dökülmesini yabancıların tabiriyle mentain etmek yani kontrol altına almak için vardırlar ve fda onaylı tek maddelerdir.. 2 estelere karsı bir ön yargım var dogru buda zamanında este ..ld e 6 bin tl prp ve etg yaptırıp hiç bir faydasını görmemem ve bana 1 kere bile finasteride i agızlarına almamaları ve minoksili kötülemeleridir bilinmelidir kifda onaylı sadece 2 ilaç vardır ve diger bütün tedaviler KANITSIZDIR ...özellikle şu estelerin para tuzagı prp PUBMED de tıp dünyasının en önemli veri bankasında diş ortepedi vb için DENEYSEl olarak geçmekte hakkında saçla ilgili bilimsel hiçbir çalışma olamaktadır(çift kör çalışmalar hayan deneyleri faz1234 aşamaları) hiç bir ÜNİVERSİTE hastanesi dermatologu önermemektedir aga tedavisinde text booklarda yer almamaktadır.. esteler GENELDE şu yapıdadır hastaalr minox ve finası hiç önermez ve hiç bir bilmsel backround u olamayn prp lazer vb önerirler birden fazla hekim leri vardır bir hekim aynı anda 3 farklı gurupla 3 hastaya mezba gibi ekim yapabilir bir insana 12 saatte 5 bin greft ekerler( hiçbir ekim merkezinde abd veya ab hiçbir ekim 10 saat sürmez) ve benim savundugum ekimci şudur 1 Ekimi kesinlikle plastik cerrah yapmalıdır yardımcı sadece grefti kaplara dizebilir maksimum ihtimalle kökü toplayabilir (o bile bence ynlıştır) ' laterel slit yerine iğne teknigi kullanmalıdır , hastalrın minoxiil ve finasteride(finasın riskleride cok iyi izah edilmeli 2011 yılında değişen prospektüse vurgu yapılmalıdır) dışı kanıtlı hiç bir tedavi olamdıgını belirtmelidir özellikle prp öneren bir yer etik olarak insan kandırmakta ve ahlaksızlık yapmaktadır ...bu standartları sağlayan doktor sayısı benim bildiğim z.kul muttalip keser ve hlc dir.. bu 3 ünden en iyisi MUttalip keserdir hiçbirekim merkezi zkula hlc ye laf söyleyebilmesine ragmen kesere birtek laf söylelyen daha cıkmamısıtır bakın bu çok önemli rakiplerinin bile saygı duydugu ama astronomik bir fiyatla eken bir insandır fue yi trye ilk getirmiştir ....z kul mükemmel bir doktor olamakla birlikte iyi bir doktordur ekimde begenmedim yerler var şuan ama 1 yıla tam belli olur net bişi diyemiyorum kula ekim düşünenler benim en azından 7. ayımın dolmasını beklemelerini tavsiye ederim.. çok teknikk deteya girmeyeegim ama prp önermeyen FDA onaylı ilaçları öneren perkutan teknigi kullanan leterla slit ve toplu kanal acıp kanalların kan dolmasını saglamayan hemşire diil kendi eken yer bulunamalıdır ...parası kul keser hlc ye yetmeyenlerde şimdi ekimi bırakan ama teknigi muttalip zekeriya ve hlc ile aynı olan Atilla kaya benzeri hocalar bulup en azından mezbalara gitmekten iyi bir tercih yapabilirler..bunlar benim düşüncelerim bunalrı bi düşünün ama son kararı kendiniz verin .. ama şu nu sakın unutmayın fda onaylı olmayan hiçbir losyon veya hap saçınıza bir halt fayda saglamaz andro genetik alopesinizi tedavi etmez( vitamin eksikligi demireksikligi tarzı dökülmemeler hariç ki onların patterni aga ya hiç benzemez dupa tarzı yani heryerden dökülme olur) .. örnegin bir ameliyata girseniz devlet hastanesinde vücudunuza bütün işlemleri uzaman doktor ve asitan doktorlar yapar işin amelelik kısmı olan açma kapama ve dikişi aistan doktorlar ana kısmı parça cıkartma vb profosör veya uzmanlar yapar hemşireler sadece alt verir ilaç verir burdan bile bir düşünce sahibi olunabilinir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.dreamboy -- 22 Kasım 2014; 3:48:38 >
  • 2013 yılında kapılarından içeri girdiğim Samsun FBM Estetik Tıp Merkezi sayesinde eski günlerime döndüm. Tabii ki saç ekimi uzmanlık isteyen bir konu ama sizlere de aynı derecede görev düşüyor. Saç ekiminin önemi kadar ekim sonrası bakımı bir o kadar önemli bence. Uzman tavsiyelerine uymak ve ilk bir ayı hassas ve titiz geçirmek sizlerin faydasına. FBM Estetik ve Tıp Merkezi Ekibinin yaptığı en önemli şey nedir biliyor musunuz? Ekilen saçların yönü ve sıklığı öylesine doğal ki son gittiğim berber arkadaş saçlarımın ekim olduğunu çok zor anladı ve hatta ben söyledim, işin güzel tarafı ise, arkadaşlarımdan daha anlayan olmadı. Buradan Samsun'da bulunan FBM Estetik Tıp Merkezindeki tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @@@tuncay@@@


    quote:

    Orijinalden alıntı: önce-adam-olun

    Saç Ekiminde Bilinmeyenler -2

    1-Saç ekimi Türkiye'de eğitim olarak sadece Plastik Cerrahların eğitim programı içerisinde olan bir "cerrahi" dir.

    2-Saç ekimi konusundan tıp kitaplarından sadece Plastik Cerrahi ve Dermatoloji kitaplarında bahsedilen bölümler bulunur.

    3-Ülkemizde Cildiye uzanları /Dermatologlar eğitimleri sırasında hiç bir hastane veya fakültede "SAÇ EKİMİ" konusunda eğitim görmezler. Hatta bu uzmanlık dalında ihtisasını tamalayan doktorlar hiçbir cerrahi nosyona sahip değillerdir.

    4-Pratisyen hekim sadece "Tıp Fakültesi"nden mezun olmuş "Tıp Doktoru" ünvanına sahip olan doktordur. Hiç bir uzmanlık dalında görev yapamadıkları gibi ükemizde saç ekimi konusunda saç ekimi teknisyeni veya hemşiresinden farklı bir durumu yoktur.

    5-Tüm pratisyen doktorların Plastik Cerrahlar ile birlikte saç ekimi yapmasına izin verilir.

    6-Ülkemizde pratisyen veya hemşirelerin tek bşlarına saç ekimi yapması yasaktır.

    7-Tıbbi mevzuatta 2013 yıllında yapılan değişiklik ile ülkemizde kendi alanı dışında çalışan veya kendini doktor olarak tanıtan, tek başına cerrahi bir işlem olan saç ekimini gerçekleştiren pratisyen hekim ve hemşirelere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası öngören yasa maddesi mecliste yasalaşmıştır.

    8-Bununla ilgili yetki Sağlık Bakanlığı ilgili birimleri kanalı ile veya resen savcılıklara verilmiş olup geçtiğimiz dönemde bolca google adwords reklamları ile hastalrı kandıran bir merkeze savcılık tarafında soruşturma başlatılmış ve gazetelere de haber olmuştur.

    9-Saç Ekimini saçlı deri anatomisi ve fizyolojisini en iyi bilen, aynı zamanda estetik konusunda eğitim alanı olan tek uzmanlık dalına mensup PLASTİK CERRAH ların yapması en güvenilir ve en net sonuçları almak için aranması gereken en başlıca şarttır.

    10-Saç ekiminde görev alan alan yardımcı personele yine bu konuda en yetkin, konuyu en iyi bilen PLASTK CERRAH ların eğitim vermesi en önemli konulardan biridir. bu personelin ise sadece hemşirelik ve dengi okul mezunları araşından seçilmiş olması da ayrıca önem arz eder.

    devam edecek...

    Paylaşımlarınınız için teşşekkürler devamını bekliyoruz.

    Sanki siz bir plastik cerrahın tam kendisi gibime geldi bana yani siz bir doktorsunuz sanırım hatta sanırım fazla oldu kesinlikle siz bu formdada adı geçen bir Plastik cerrahsınız, ve böyle şeyleri Sizden duymak gerecekten bizleri çok bilgilendiriyor.

    Tuncay kafaniz guzelmi kardeşim erbay bu ne doktoru :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doyc

    sac ektirin ya da ektirmeyin, unutmamaniz gereken sey mevcut saclari korumak icin bir seyler yapmak zorundasiniz. asagida linkini paylastigim kisi resmen yeniden dogmus tedavi ile 111 günde süper sonuc almis.

    http://www.sacimindoktoru.com/basari-hikayeleri/609-111-gun-sonunda-gelen-mutluluk.html#post11370

    Doyc hiç gerçekçi değilbence inanma dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doyc D kullanıcısına yanıt
    reklamlar
  • doyc D kullanıcısına yanıt
    http://www.fehmiarmani.org/ ankara armaninin sitesi bu mu ?
  • Sinan C. S kullanıcısına yanıt
    reklamcılar defolup gidin burdan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinan C.

    2013 yılında kapılarından içeri girdiğim Samsun FBM Estetik Tıp Merkezi sayesinde eski günlerime döndüm. Tabii ki saç ekimi uzmanlık isteyen bir konu ama sizlere de aynı derecede görev düşüyor. Saç ekiminin önemi kadar ekim sonrası bakımı bir o kadar önemli bence. Uzman tavsiyelerine uymak ve ilk bir ayı hassas ve titiz geçirmek sizlerin faydasına. FBM Estetik ve Tıp Merkezi Ekibinin yaptığı en önemli şey nedir biliyor musunuz? Ekilen saçların yönü ve sıklığı öylesine doğal ki son gittiğim berber arkadaş saçlarımın ekim olduğunu çok zor anladı ve hatta ben söyledim, işin güzel tarafı ise, arkadaşlarımdan daha anlayan olmadı. Buradan Samsun'da bulunan FBM Estetik Tıp Merkezindeki tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

    ulan reklamım ben diye bağırıyorsunuz ayıptır defolun gidin be
  • Bu Reklamalar ne kadar uzun sürüyor ? Çoktan bitmiş olması lazımdı , televizyonda bile 13 dakika sürüyor.
    Demekki bu sanal dünyada farklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azntrl

    reklamlar

    cok zekisin arkadasim. kimdir nedir bilmem bir sac forumunda xendeba diye bir arkadas bastan sona paylasmis, girer bakarsin. ayrica ben iyidir demedim arastirilabilir dedim. önceki yazilarimi görmeden reklam bu demen cok salakca. bi akilli sensin mk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cris Murhpy


    quote:

    Orijinalden alıntı: doyc

    sac ektirin ya da ektirmeyin, unutmamaniz gereken sey mevcut saclari korumak icin bir seyler yapmak zorundasiniz. asagida linkini paylastigim kisi resmen yeniden dogmus tedavi ile 111 günde süper sonuc almis.

    http://www.sacimindoktoru.com/basari-hikayeleri/609-111-gun-sonunda-gelen-mutluluk.html#post11370

    Doyc hiç gerçekçi değilbence inanma dostum.

    kardesim adamlar uzun süredir ayni tedaviyi uyguluyorlar. inandirici gelmiyor demek icin sac dökülmesi ve tedavileri konusunda bilgi sahibi olmak lazim. örnegin finasteride, dutasterid ve antiandrojenlerden baska sac dökülmesine care olacak ilac yok, adamlar bu ilaclari ve minoxidil i kullanarak güzel sonuclar elde ediyorlar.

    ve sunu unutmamak lazim, sac dökülmesi yasayan kisilerin dökülmez denilen donör bölgeleri bile zamanla seyreliyor, ekim icin sac bile kalmayabiliyor bunu düsünürsek ekim yaptirsakta yaptirmasakta tedavi uygulamak sart.

    önyargili yaklastikca bilgiden uzaklasiriz unutmamak lazim.
  • Arkadaşlar herkes kendi hesabını yapsın, kimsenin gazına gelmeyin, benimde tepe bölgemde ekim var iki kere ekim yaptırdım, iki foto yüklerim şuraya , birisi için parana yazık olmuş keşke yaptırmasaydın dersiniz, ikincisi içinde nerede yaptırdın mükemmel olmuş dersiniz...

    Bu işin bir matematigi var , donör bölge kötüyse , ekim yapacak alan çoksa maymuna dönersiniz.

    Kelliğinde bir güzelliği var

    Yapmayın demiyorum, hesabınızı iyi yapın diyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakiiin

    Arkadaşlar herkes kendi hesabını yapsın, kimsenin gazına gelmeyin, benimde tepe bölgemde ekim var iki kere ekim yaptırdım, iki foto yüklerim şuraya , birisi için parana yazık olmuş keşke yaptırmasaydın dersiniz, ikincisi içinde nerede yaptırdın mükemmel olmuş dersiniz...

    Bu işin bir matematigi var , donör bölge kötüyse , ekim yapacak alan çoksa maymuna dönersiniz.

    Kelliğinde bir güzelliği var

    Yapmayın demiyorum, hesabınızı iyi yapın diyorum.

    Dediklerin çok saçma donor bölgesi 2.sinde değistimi .Hadi şöyle desen anlarim iyi yer seçin tamam da donor bölgesi kotuyse 2.side kotu olması lazim..Buradaki insanların kellegi yakişip yakişmadigini bilmiyormu ? Demekki yakişmiyor ki ekim yaptırmak istiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doyc

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cris Murhpy


    quote:

    Orijinalden alıntı: doyc

    sac ektirin ya da ektirmeyin, unutmamaniz gereken sey mevcut saclari korumak icin bir seyler yapmak zorundasiniz. asagida linkini paylastigim kisi resmen yeniden dogmus tedavi ile 111 günde süper sonuc almis.

    http://www.sacimindoktoru.com/basari-hikayeleri/609-111-gun-sonunda-gelen-mutluluk.html#post11370

    Doyc hiç gerçekçi değilbence inanma dostum.

    kardesim adamlar uzun süredir ayni tedaviyi uyguluyorlar. inandirici gelmiyor demek icin sac dökülmesi ve tedavileri konusunda bilgi sahibi olmak lazim. örnegin finasteride, dutasterid ve antiandrojenlerden baska sac dökülmesine care olacak ilac yok, adamlar bu ilaclari ve minoxidil i kullanarak güzel sonuclar elde ediyorlar.

    ve sunu unutmamak lazim, sac dökülmesi yasayan kisilerin dökülmez denilen donör bölgeleri bile zamanla seyreliyor, ekim icin sac bile kalmayabiliyor bunu düsünürsek ekim yaptirsakta yaptirmasakta tedavi uygulamak sart.

    önyargili yaklastikca bilgiden uzaklasiriz unutmamak lazim.

    Dostum peki dediğin gibi olsun ama bana pek inandirici olmadi tabi sen farklı dusunebilirsin saygim sonsuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasim10 R kullanıcısına yanıt
    ben orda ektirdim 19 eylülde
  • 
Sayfa: önceki 15541555155615571558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.