Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1543. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.218
Cevap
603
Favori
6.458.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-

    http://medwatch.dk/Sygdom___Sundhed/article6578846.ece

    bahsettigim ürün 2014te kuzey avrupa ülkelerine gelmis..bu arada linkleri paylasan enayiye tsk etmek lazim..linklerde yazilanlari okumanizi tavsiye ederim beyler..faydasini görmüs kullanlar..

    bence denemek isteyen ve ekonomisi iyi olan hic düsünmesin 200-300 tlyi gözden cikarip bu ürünü kullansin..hic bir Turkün bunu denemedigini biliyoruz..bence deneyin cünkü isvicreli bilim adamlari piyasaya bos ürün sürmez..zaten kullananlarda memnun kalmis..

    bu arada fanlarim sayesinde ugrasmak istemedigim seyleri dolayli yoldan bu salaklara yaptiriyorum, isin komik tarafida o oluyo))))))))))) bi zamanlar procapil yazmistim malin teki tam 5 saat googlede procapili aramisti ve ne kadar doküman varsa buraya kopyalamisti..offf su erbayin zekasini bi anlayamadiniz yaa gulerimde ona gülerim)))))))))))

    bu sefer harbiden yattim..fanlarim beni takip etmeye devam edin..hayranlik duydugunuz erbay sayesinde bisiler ögreniyosunuz..erbayin kiymetini bilin..forumlara özeliklede bu foruma erbay sayesinde bambaska bir soluk geldi..erbayin oldugu yerde kültür vardir, zeka vardir, bilgi vardir, mizah vardir..erbaysiz yapamazsiniz,,kovulanlar banlananlar terkedenler geri essek gibi kendi nikleriyle geleceklerdir..gelmeseler bile farkli niklerle soytarilik yapacaklardir..cünkü o biiiiiiiiiiiir Erbaaaaaaaay

    Good night



    Sen kimisinde senin fanin olacak senin zekan yok kim var diyorsa kandirmis seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar dün akşam tavsiye üzerine bioxcin sürdüm kafama şimdi uyandım baktım sanki peruk takmışım gibi saçlarım çıktı. tişikkirler biyoksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SümüklüSülo

    Merhabalar arkadaslar,

    ilgi duyan arkadaslari bilgilendirmek adina yaklasik alti aylik resimleri paylasiyorum ekimden memnuniyetim muazzam boyutta! Sifir sactan geldigim nokta beni cok memnun etmistir! Insallah, sac ektiren herkes umdugunu bulur...

    - Biotin ve Regaine Spray'i hala düzenli bir sekilde kullaniyorum (kullanmaya 20. günden itibaren basladim)
    - Sigara Alkol kullanmiyorum
    - Ekimden itibaren Sampuanimi degistirmedim (Ilhan beyin verdigi Sampuan ile devam ediyorum bir kac tane daha aldim)
    - Ekim özellikle yaza dogru oldugundan özellikle ekimin 3. - 4. ve 5. aylari yogun bir Günes ortaminda gecirdim (Günes isini bir etki yapiyormu bilmiyorum)
    - Ensemdeki saclarin cok güclü oldugu biliniyordu (bu cok önemli)

    Yukarda saydigim maddeler bence ekim yaptiran kisilerde etkisi olacak faktörler.

    Saci ektirdigim ve memnun oldugum icin Foruma pek bakmiyorum! Ekimi yaptirdim memnunum ve artik bu tarz Forumlarda vakit gecirmek icin bir ihtiyac kalmadi ismimi sildirmek icin Adminlere mesaj yazdim fakat cevap alamadim! Yaklasik 18 ay takip ettigim iki sac Forumundan da ismimi sildirecegim artik arastirmaya takip etmeye ihtiyacim kalmadi!

    Selamlar kendinize iyi bakin . (admin veya yetkili kisiler lütfen ismimi silin veya hem yazilarimi hem resimlerimi nasil silecegim hakkinda beni bilgilendirin su andan itibaren sac sorunum kalmadi ve forumdan ayrilabilirim )

    Ekim icin bilgi:

    - Ekim tarihi 21.04.2014
    - Sifir sactan bu duruma geldim
    - Ekim merkezi "Ilhan Serdaroglu" Plastik Cerrah (Istanbul/Bagdat Caddesi) -Resimler az cok bir mesaj verir, begenmeyen bence gitmesin begenen kisiler gitsin-
    - Yogun bir ekim yasadim Grift sayisi beni ilgilendirmiyor (4.000-Grift)
    - Fiyat olarak bilgi vermiyorum
    - Resimler ekimin 6. ayidir
    - Sac yönü olarak hic sorun yasamiyorum, dis görünüsüme uygun diye genelde yukariya fönlüyorum fakat alnimin üzerinede düsüyor, bu konuda tedirgin olan arkadaslar icin yasadigim tecrübeme göre "Fön" yaparak kesinlikle istediginiz yöne saci yönlendiriyorsunuz (soruldugu icin ekliyorum)


    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/7f35253b-8942-4bd1-a0bf-b6a33bbcd873.jpg

    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/054eb5e5-3140-4429-b462-9444c37351be.jpg

    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/090a321f-6a1a-4280-b0ee-821be042807d.jpg

    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/e27342f6-91b7-43b2-8b8a-f109a0769f55.jpg

    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/1401dc67-1a9e-467b-8889-294d0d5d9031.jpg


    Sülo paşa selamlar:) resimlerinin hepsi önden çekilen resimler saçının ortası boştu ve pek memnun değildin ekimden tepeden resim koyda orayıda görelim anlamadığım foruma resim koyanların hepsi neden önden kapkaranlık yanıltıcı resimler koyar anlamıorum milletin vebaline girmeyin.geçenlerde ne haliniz varsa görün diye forumdan kaçan beyefendide durup durup aynı tip resimleri paylaşıodu tamam milletikandırıyonuzda kendinizde mi kanıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekim merkezlerinin çoğu ön saç çizgisi özürlüsü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adamindibi2015

    Ah be zavallı "EM-BAY" ingilizceden bire bir çeviri yapmandan esas senin bihaber olduğun kesin, eğer bir ürün geliştirildiyse zulaya mı atmışlar 20 sene sonra kullanılsın diye !!! Sen link vermişsin biz de adam gibi okuduk senin gibi bir zır cahil de ingilizceden bihaber tam anlamaz diye sana yardım ettik ama sana gerek yok çünkü sen götlek bir ****sin! kör müsün be kardeşim sen daha bezine sıçarken eczanelerin baş köşelerini süslerdi bu işe yaramaz ürün! ha dercos, ha procapil ha crescina, ha bioxin hiç biri beş para etmez. Rogaine veya içeriğinde minoksidil olmayan hiç bir şey saçına bir bok yapmaz tamam mı! A be kurnaz, a be hüsran çetesi... birilerinin paralı uşağı sen giderken biz geliyorduk, bu forumu terörize etmekten başka bir boka yaramayan sersemin tekisin senin tüm hesapların hileli. zaten bence herkes de ne mal olduğunu biliyor, şimdi güya çaktırmadan bir takım yerlerin reklamını yapıp araya parça koyuyorsun amaaa, yemezler esas dürzünün arkadan yemişi sensin ak! Aptal herif geliştirilen bir ürün 20 sene piyasaya sürülmez mi dangaloz!
    sen artık bittin hadi defol!

    Ağzına sağlık Hocam.Bu gibi insanların ağzının payını vermek lazım.Bu formda paylaşılan şeylerin çoğu yalan bilgi kirliliği.saçların dökülmesini önleyen iki madde var minox ve proscar bunlarla ilgili yan etkileri dr unuz ile görüşür ve kullanap kullanmama kararını verirsiniz şayet saçlar dökülmüş ise bunun çareside ekimdir bunun içinde ektirmiş real de görüşüp beğendiğiniz kişilerin tavsiyesi ile bir dr seçersinşz kendinize bu kadar basit yoksa bu formdan bir kişinin resmine inananıp hiç bir yere ekim yaptırılmaz.Resimler her zaman aldatıcı olabilir.ama bu formda herkes dr herkes ekimci edası ile bilir bilmez bilgiler veriyor.Kimseye inanmayın adam gibi birebir örnek görün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estetik International - kadıköy hakkında yorumlar tecrübeler nedir ? fikri olan varsa bi zahmet
  • Erbay yeni nikin hayırlı olsun.çimadam kubay siyahtabaka zorbay recai ve yeni nikin adamındibi2015 foruma neşe veriyorsun devam et böyle kellerin efendisi;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azntrl

    Hocam böyle ucuz reklam yapmaktan vazgeç.

    Yok İzmir klinik hairde Ekim yapmış

    Senin saçlara Ekim falan yapılmamış bildiğin topikli.

    Insanları kandırmanın alemi yok. Bu mezbahalar insaların cebindeki 3 kuruşu almaktan başka birşey yapmıyor.

    Bu arada ben galiba Ankara hlc de Ekim yapabilirim. Zkul dam vazgeçtim gibi

    İzmir Konak Belediyesi'nde çalışıyorum. İsmim Metin Özcan ne zaman isterseniz ziyaretime gelip canlı görebilirsiniz.
  • Mr.dreamboy M kullanıcısına yanıt
    Az önce bir arkadaşa da aynı şeyi yazdım. Topic kullanmıyorum. Dilerseniz sizde ziyaretime gelebilirsiniz. Benim amacım bu başlıktaki soruyu cevaplayıp fikir beyan etmekti. İzmir Konak Belediyesinde çalışıyorum. Metin Özcan
  • hasan şaşın gittiği yer iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68

    Erbay yeni nikin hayırlı olsun.çimadam kubay siyahtabaka zorbay recai ve yeni nikin adamındibi2015 foruma neşe veriyorsun devam et böyle kellerin efendisi;)

    Kellerin efendesi sdassdssfssadgdcdasdd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin özcanın saç ekimini beğendim ön çizgisi iyi duruyo ,sümüklüsülonun kafa bart simpson gibi olmuş üstleri biraz kısalt bence ortadaki boşluğu nasıl kapatırsın bilemem ama eskisinden iyi olduğu her haliyle belli ,erbay hacıdır bu arada biraz önce özelden bana hac fotoğraflarını attı bu yazılardan sonra çok üzüldüğünü ve ağladığını,sinirlenip herkese beddua ettiğini ve üflediğini cinlerini göndericeğini söyledi aman arkadaşlar erbay hocam bazen sinirlerinizi bozuyor olabilir ama mübarek adamdır yapmayın başımıza musallat eder,özünde iyi insandır sadece kafası kel olduğu için böyle ve kelliğinin genetik olmadığını eskiden discolarda breakdance yaptığını ve kafasının üstünde döndüğü için saçlarının döküldüğünü söyledi bana doğrumudur bilmem sonrada kendini imana vermiş bir müslümandır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taramalıtarrak

    metin özcanın saç ekimini beğendim ön çizgisi iyi duruyo ,sümüklüsülonun kafa bart simpson gibi olmuş üstleri biraz kısalt bence ortadaki boşluğu nasıl kapatırsın bilemem ama eskisinden iyi olduğu her haliyle belli ,erbay hacıdır bu arada biraz önce özelden bana hac fotoğraflarını attı bu yazılardan sonra çok üzüldüğünü ve ağladığını,sinirlenip herkese beddua ettiğini ve üflediğini cinlerini göndericeğini söyledi aman arkadaşlar erbay hocam bazen sinirlerinizi bozuyor olabilir ama mübarek adamdır yapmayın başımıza musallat eder,özünde iyi insandır sadece kafası kel olduğu için böyle ve kelliğinin genetik olmadığını eskiden discolarda breakdance yaptığını ve kafasının üstünde döndüğü için saçlarının döküldüğünü söyledi bana doğrumudur bilmem sonrada kendini imana vermiş bir müslümandır

    Erbaymi haci Bi bitmediniz haykirdim addsdgdsdgdsfdss

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azntrl A kullanıcısına yanıt
    kulda hlc de iyi yer hocam
  • azntrl A kullanıcısına yanıt
    ben o merkeze gittim apartman altı bi yer :D insanları iyi kekliyolar ekim fotolarına bakmak istedim 1 tane gösterdiler oda flu bi fotoydu hiç bişey anlamadım saçla alakasız bi fotoğraftı yani önerim uzak durun izmir clinic hairden
  • Beyler erkan demirsoya ulasamiyorum sali günü koraya gidecem onada gidecem tele çikmiyorlar acaba randevusuz gitsem olurmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124

    Bu formun üç tane Üçkağıtçısı vardır.

    Selenga_68,Erbay ve gkn66.

    Dikkat edin birbirleri ile sürekli dalaşma halindedirler.Bunun sebebi ise ellerine düşürdükleri kurbanları birbirlerine kaptırmama çabasıdır.Şimdi tanıyalım bu yaratıkları

    selenga_68 ve gkn66 saç ektirdiklerini ve mağdur diye kendilerini tanıtırlar ama bu mağduriyet hariç herşeyi konuşurlar.ya madem mağdursunuz artık bu formda daha işiniz ne haaaa insanlara mağdurluğumuzu anlatıp o ekim yerine gitmmeleri amacımız derseniz neden bundan hariç herşeye maydonoz olursunuz.
    Bakın _Tekniker__ nickli arkadaş adam gibi adam sadece Ayşegül ile ilgili bir konu olursa yazar uyarır bunun dışında da kimsenin işine karışmaz tebrik ederim ben bu Arkadaşı.

    Erbay yaratığına gelince kel olduğunu söyler iyi bir ekim merkezi aradığını söyler ama çelişkiye bakın ki bir kişi bir şey sorduğunda hemen o dr şöyle bu dr böyle anlatmaya başlar direk bir yer tavsiye etmez reklamı gizlidir ve bir yerlere insan yönlendirir madem Çok iyi biliyorsun Erbay yllardır neden buralardasında hala kel dolaşıyorsun ekim yaptırmadın.
    Ve ayrıca Sizler hiç sağlıklı,işi gücü olan,sosyal yaşantısı olan bir insanın bu tür formlarda gece gündüz vakit geçirebileceğini sanıyorsanız sizlerinde Aklından şüphe ederim.
    Yani uzun lafın kısası

    Selenga_68,Erbay,gkn66 tehlikeli ve dedikleri külliyen yalan olan yaratıklardır dikkat edin,uyanık olun bunların ipi ile kuyuya inilmez Maddi manevi zararlara uğrarsınız.

    Kimin paralı soytarısıysan ona söyle bunları azcık yürekli olsan profilin açık olur.senden çok var burda senin yaşın kadar forumdayım dostum:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124


    quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68


    quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124

    Bu formun üç tane Üçkağıtçısı vardır.

    Selenga_68,Erbay ve gkn66.

    Dikkat edin birbirleri ile sürekli dalaşma halindedirler.Bunun sebebi ise ellerine düşürdükleri kurbanları birbirlerine kaptırmama çabasıdır.Şimdi tanıyalım bu yaratıkları

    selenga_68 ve gkn66 saç ektirdiklerini ve mağdur diye kendilerini tanıtırlar ama bu mağduriyet hariç herşeyi konuşurlar.ya madem mağdursunuz artık bu formda daha işiniz ne haaaa insanlara mağdurluğumuzu anlatıp o ekim yerine gitmmeleri amacımız derseniz neden bundan hariç herşeye maydonoz olursunuz.
    Bakın _Tekniker__ nickli arkadaş adam gibi adam sadece Ayşegül ile ilgili bir konu olursa yazar uyarır bunun dışında da kimsenin işine karışmaz tebrik ederim ben bu Arkadaşı.

    Erbay yaratığına gelince kel olduğunu söyler iyi bir ekim merkezi aradığını söyler ama çelişkiye bakın ki bir kişi bir şey sorduğunda hemen o dr şöyle bu dr böyle anlatmaya başlar direk bir yer tavsiye etmez reklamı gizlidir ve bir yerlere insan yönlendirir madem Çok iyi biliyorsun Erbay yllardır neden buralardasında hala kel dolaşıyorsun ekim yaptırmadın.
    Ve ayrıca Sizler hiç sağlıklı,işi gücü olan,sosyal yaşantısı olan bir insanın bu tür formlarda gece gündüz vakit geçirebileceğini sanıyorsanız sizlerinde Aklından şüphe ederim.
    Yani uzun lafın kısası

    Selenga_68,Erbay,gkn66 tehlikeli ve dedikleri külliyen yalan olan yaratıklardır dikkat edin,uyanık olun bunların ipi ile kuyuya inilmez Maddi manevi zararlara uğrarsınız.

    Kimin paralı soytarısıysan ona söyle bunları azcık yürekli olsan profilin açık olur.senden çok var burda senin yaşın kadar forumdayım dostum:)

    Senin dostların üçkağıtçılar olur ben değilim.Asıl paralı uşşak olan sizlesiniz.Kirlettiniz bu formu pislikler defolup gitsenizde millet adam gibi bilgi alış verişi yapsa amaaaaa nerde o günler pis reklamcılar.

    He la ondan ondan burdan gitsekte mezbağa lar yeniden yükselişe geçse demi derdinize yanın kasap elamanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 15 Kasım 2014; 20:48:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124


    quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68

    quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124


    quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68

    quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124


    quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68


    quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124

    Bu formun üç tane Üçkağıtçısı vardır.

    Selenga_68,Erbay ve gkn66.

    Dikkat edin birbirleri ile sürekli dalaşma halindedirler.Bunun sebebi ise ellerine düşürdükleri kurbanları birbirlerine kaptırmama çabasıdır.Şimdi tanıyalım bu yaratıkları

    selenga_68 ve gkn66 saç ektirdiklerini ve mağdur diye kendilerini tanıtırlar ama bu mağduriyet hariç herşeyi konuşurlar.ya madem mağdursunuz artık bu formda daha işiniz ne haaaa insanlara mağdurluğumuzu anlatıp o ekim yerine gitmmeleri amacımız derseniz neden bundan hariç herşeye maydonoz olursunuz.
    Bakın _Tekniker__ nickli arkadaş adam gibi adam sadece Ayşegül ile ilgili bir konu olursa yazar uyarır bunun dışında da kimsenin işine karışmaz tebrik ederim ben bu Arkadaşı.

    Erbay yaratığına gelince kel olduğunu söyler iyi bir ekim merkezi aradığını söyler ama çelişkiye bakın ki bir kişi bir şey sorduğunda hemen o dr şöyle bu dr böyle anlatmaya başlar direk bir yer tavsiye etmez reklamı gizlidir ve bir yerlere insan yönlendirir madem Çok iyi biliyorsun Erbay yllardır neden buralardasında hala kel dolaşıyorsun ekim yaptırmadın.
    Ve ayrıca Sizler hiç sağlıklı,işi gücü olan,sosyal yaşantısı olan bir insanın bu tür formlarda gece gündüz vakit geçirebileceğini sanıyorsanız sizlerinde Aklından şüphe ederim.
    Yani uzun lafın kısası

    Selenga_68,Erbay,gkn66 tehlikeli ve dedikleri külliyen yalan olan yaratıklardır dikkat edin,uyanık olun bunların ipi ile kuyuya inilmez Maddi manevi zararlara uğrarsınız.

    Kimin paralı soytarısıysan ona söyle bunları azcık yürekli olsan profilin açık olur.senden çok var burda senin yaşın kadar forumdayım dostum:)

    Senin dostların üçkağıtçılar olur ben değilim.Asıl paralı uşşak olan sizlesiniz.Kirlettiniz bu formu pislikler defolup gitsenizde millet adam gibi bilgi alış verişi yapsa amaaaaa nerde o günler pis reklamcılar.

    He la ondan ondan burdan gitsekte mezbağa lar yeniden yükselişe geçse demi derdinize yanın kasap elamanları.

    Şapşal herif kasapları biliyordunda kendi kafanı neden katlettirdin.benim senin gibi ekimim olacak intihar ederim lan.birde gelmişsin burada ahkam kesiyorsun sen milletin derdine düşeceğine git kendini kafana ayna iyiiiii bir bak kendi derdine yan.

    murat124 müsün şahin görünümlü doğanmısın serçemisin ne cacıksın bilmem ama dert benim çile benim seni geren ne zıpzıp..:D

    İşte bende onu soruyorum bu derdinle gelip hala burada nasıl şakkabanlık yapabiliyorsun.Ve kafayı katlettirmiş biri olarak millete nasıl bir akıl verebiliyorsun.Siz varya siz üç üç kağıtçılar erbay gnk66 ve sen yaratıksınız lan siz insan olamazsınız seni katleden dr hak ceriyorum adam da şaşırmıştır ben şimdiye kadar insanlara ekim yapmıştım bu yaratığa nasıl ekim yapacağım diye ama yinede bir deneyeyim tutarsa rekorlar kitabinda adım geçer diye ekim yapmıştır ama makesef yaratıklara ekim olmuyormuş bak en aIndan bunu kanıtladı adam.

    yaw he he takıl sen kafana göre senin gibi tonla adam geldi geçdi bu forumdan sende çöp olmaya mahkumsun reno toros....
  • 
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.