Şimdi Ara

en iyi Narenciye sıkacağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
4
Favori
62.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten çok memnun kalacağınız bir manuel narenciye sıkma makinesi. Resmin üzerine tıklayıp incelemenizde yarar var.

     en iyi Narenciye sıkacağı




  • Bende Philips katı meyve sıkacağı var fakat genelde portakal, geyfurt, mandalina ve limonu elde sıkıyorum.
  • hadi portakal yada greyfurt sıkıp içelim dediğimiz de ya simdi kim onun posası suyu vs.. ugrasmayalım dedirtmeyecek, temiz kullanıslı ve güçlü adamı yormayan bir narenciye lazım..
    bi kendi kendine sıkmaması kaldı gibi oldu ama
  • Braun MPZ 9 citromatic narenciye sıkacağı alıp kullanan var mıdır? Kullanıcı yorumları gayet olumlu, posa ayarı da mevcut.

    http://www.hepsiburada.com/liste/braun-mpz-9-citromatic-vario-narenciye-sikacagi/productDetails.aspx?productId=mtbraunmpz9&categoryId=22020
  • Cancan profesyonel tip olanını bugün aldım. Akşam meyve suyu partisinden sonra tecrübelerimi paylaşırım. Ama şöyle söyleyebilirim. Piyasada bulunan bir çok modelin (maskot hariç) olduğu bir yerden aldım. En yakınından 55 TL pahalıydı. Pazarlıkla 15 TL daha fiyat düşürdük ve 140 'a aldım. İnternette gördüğüm en uygun fiyat 170 TL idi. Duruşu malzeme kalitesi ve yay mekanizması (baskı kolunun son birkaç adımında hissedilen esnemeden bahsediyorum) ilk bakışta diğerlerine göre çok daha iyi diyebilirim.

    Maskot'u da daha önce Metro mağazasında görmüştüm. Metro biraz pahalı satıyor. Migros'un 79 TL 'ye sattığı ürün Metro'da 120 TL. Maskot modelleri ise 200'den aşağı değil ve açıkçası ilk bakışta aldığım ürün daha fazla tatmin etti.

    Eskiden damlalık yokmuş sanırım bu modelde. Şimdi damlalık da koymuşlar. Plastik basit bir mekanizma ama var mı var.


    Edit ( 22.01.2015) : Arkadaşlar gayet başarılı. Daha önce çok posa geçirdiğinden şikayet eden bir arkadaş olmuş. Bana normal geldi açıkçası. Süzgeç çelik olduğu için dökümlere göre oldukça ince ve bu nedenle tıkanma da yapmıyor. 4 yaşındaki kızım bile portakal sıkabildi. çekinmeden alınası bir ürün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylandirty1 -- 31 Ocak 2015; 7:26:18 >




  • Arkadaşlar,

    Bir arkadaşım için meyve presi araştırıyorum. Maskot ve Cancan'dan Cancan'a karar verdik ama Emsan Multi Press Meyve Sıkacağı'da döküm görüntüsü ve olumlu yorumları ile dikkatimizi çekti.

    Emsan Multi Press Meyve Sıkacağı ürününü kullanan bilen yorum yapabilecek var mı?
    Ürün Çin üretimi sanırım fakat döküm
    Kol yapısı farklı, iki kademeli.
    Meyve haznesinin geniş olduğunu anlıyorum çünkü yorumlarda nar konusunda başarılı olduğuna değiniyorlar. Cancan'ın sitesinde nar için özel modellerden de bahsediliyor. Muhtemelen standart portakal haznesini biraz daha büyüttüler.
    Emsan'da kol ayarından şikayetçi olan var N11 yorumlarında. Ayarı kendileri yapmış.
    Fiyatı 140tl civarı, kampanyalar ile güzel bir kombo yapılabilir.
    Emsan için kısa bilgi vereyim, eski Emsan değil kendi tenceresini üretmiyor. Schafer, Karaca v.b. firmalar gibi Çin'de üretim yaptırıp Türkiye'de, Türk malı gibi satıyor.

    Ürüne sahip olanlar fotoğraf paylaşıp yorum yapabilir mi?




  • Arkadaşlar hortlatıcam ama bende manuel nar ve portakal sıkıcam manuel istiyorum hangisini alayım tavsiye varmı son kullananlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Cancan profesyonel tip almak istiyorum fakat fiyat için fabrikayı aradığımda İzmir'de satış yapan 2 bayinin telefon numarasını verdiler. 200 TL diyor bayiler de. Bu fiyat oldukça pahalı geldi. Daha ucuza alabilmenin yolunu araştırıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kacak83

    Arkadaşlar hortlatıcam ama bende manuel nar ve portakal sıkıcam manuel istiyorum hangisini alayım tavsiye varmı son kullananlardan

    2 ay önce CanCan pro yeni tip nar sıkacağını aldım.En büyük ,nar,portakal,greyfurta bile banamısın demiyor.90kg basma kapasitesi var.isteseniz de bozamazsınız.kesinlikle evladiyelik.İnternette arayın uygun bulursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jorter

    Ben de Cancan profesyonel tip almak istiyorum fakat fiyat için fabrikayı aradığımda İzmir'de satış yapan 2 bayinin telefon numarasını verdiler. 200 TL diyor bayiler de. Bu fiyat oldukça pahalı geldi. Daha ucuza alabilmenin yolunu araştırıyorum.

    Fiyat yüksek gelebilir fakat kaliteli ve verimli.ömürlük istiyorsan böyle.
  • arcelik ler hem uygun hem dayanıklı. Büfe tipine gerek yok koca aleti nereye koyacaksiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • homend gayet iyi bir seçim olur
  • Maskot aldım restourant tipi çok büyük değil ama küçükte değil ideal ömürlük fiyatıda 175 TL alacak arkadaşlara bende tavsiye ederim.
  • Emsanın narenciye sıkacağını alan var mı maskot ve concon kullananlar memnun mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir iki ay önce Braun'un narenciye sıkacağını aldık. Çok memnunuz.
    Öncelikle temizlemesi kolay.
    Yarım portakalı üzerine koyduğunuz zaman makine çalışmaya başlıyor ve bastırmayı bıraktığınız zaman duruyor ve tekrar bastırınca motor dönme yönü değişiyor bir de diğer tarafa dönüyor. Çok mantıklı!
    Posa ayarı var 1 den 5 e kadar. Sadece meyvenin suyunu içmek diyabete yatkınlığı artırdığı için mümkün olduğu kadar posalı içmek gerekiyor. Çozuklar posadan huylandığı için orta ayarda posalı yapıyorum. Büyükler için posa ayarını 5 e getiriyorum. Bu ayar kısmı da mekanik bir işlev söz konusu. Onu da çok beğendiğimi söyleyebilirim.

    Merak edenler için ürün şu;http://www.braunhousehold.com/tr-tr/tum-urunler/sommelier-su-isiticisi/narenciye-sikacaklari/multiquick-3-mpz-9




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.