Şimdi Ara

EN İYİ KASKO ŞİRKETİ?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
134
Cevap
2
Favori
93.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpmagduru

    %30 hasarsızlık indirimi ile devam eden axa 1300 tl fiyat cıkartırken anadolu 1800 gibi bi rakam cıkartıyor arasındaki farklar nelerdir ? axadan gecen sene full kasko yaptırmıstım buseferde aldıgım teklıf bu sekıldeydı

    Her şirketin reasürans yapıları farklı olduğundan farklı fiyatlandırırlar. Axa yetkili servis muafiyeti uygulayabiliyor. Bu prim farkı ondan da olabilir.
  • şu ana kadar benim gördüğüm; en iyi kasko şirketi diye bir şey yok, en iyi sigorta acentesi diye bir şey var. son kaskomu güneş sigorta'dan yaptırdım ucuza yaptırdım ama burada acentedeki arkadaşı birebir tanımam, gece 3'te yolda bile kalsam ona cepten ulaşıp diğer tüm işleri onun halledebilmesi de çok önemli. klozlar haricinde 1-2 küçük ekstra jestler de yaptırabiliyor olması da cabası. sigortacın iyi ise paranı da, hasar kapsamını da lehine etki ettirebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 24 Şubat 2015; 15:46:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black exodus

    şu ana kadar benim gördüğüm; en iyi kasko şirketi diye bir şey yok, en iyi sigorta acentesi diye bir şey var. son kaskomu güneş sigorta'dan yaptırdım ucuza yaptırdım ama burada acentedeki arkadaşı birebir tanımam, gece 3'te yolda bile kalsam ona cepten ulaşıp diğer tüm işleri onun halledebilmesi de çok önemli. klozlar haricinde 1-2 küçük ekstra jestler de yaptırabiliyor olması da cabası. sigortacın iyi ise paranı da, hasar kapsamını da lehine etki ettirebiliyor.

    İşte bu en iyi kasko firmasının özüdür.

    Her yerde acentenin önemine vurgu yapıyorum.İyi bir acente zaten uygun fiyat uğruna adı duyulmamış firmalarla çalışmaz.
  • 2010 model corsaD aracımın kaskosu ak sigortadan ve bu yıl en üst hasarsızlık devam ediyor.1 mart da sigortacım arayıp teklifini sunacak lakin şimdiye kadar hiç başka bir yerden teklif almadım.Forumdaki arkadaşlar ö.m atarsa teklif almak isterim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadaş bana ray sigortayı önerdi. Güvenilir falan dedi. Ray 1350 istiyo. 2008 palio Lpgli. Axa anadolu 1800, 1900 diyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pokezoom

    Bi arkadaş bana ray sigortayı önerdi. Güvenilir falan dedi. Ray 1350 istiyo. 2008 palio Lpgli. Axa anadolu 1800, 1900 diyo.

    Merhaba
    arzu ederseniz pm gonderin yadawww.yysigorta.com teklif formumuzu doldurabilirsiniz.
    saygılarımla
  • Bende 2013 model aveo var,ilk aracimdi gecen sene aldigimda 1000 tlye axadan kaskoyu ,trafigide 400 e bayi yapmisti,bu sene 700 Axa trafigide 200 tlye yaptirdim uygun gibi geldi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko şirketinden daha önemli bir şey varsa o da kasko poliçenizin şartlarıdır.
    Şartlara bağlı ödeme yaptıktan sonra, başınıza gelen işlemleri rahatlıkla halledersiniz.
    Şirketlerin tamamı kanuna bağlı olarak çalışıyor ve önünüze imzaladığını kasko poliçesinin sözleşmesini koyuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pokezoom

    Bi arkadaş bana ray sigortayı önerdi. Güvenilir falan dedi. Ray 1350 istiyo. 2008 palio Lpgli. Axa anadolu 1800, 1900 diyo.

    Hocam dilerseniz tüm şirketlerden teklif çalışalım. En kaliteli hizmeti en uygun fiyata almaya çalışalım.
  • Bence Generali sigorta
  • 5 Nisan 2015'de Saat 6.da Kayseri,Sivas yolunda Aracımın akis kesti ve aracım hareket etmiyordu.Bende Daha önce Generali sigorta yaptırmıştım.Sigorta yaptırken 1 yıl yol yardımı olduğunu söylemişlerdi.Bende sigorta evraklarına bakarak.0850 555 55 55 Nolu numarayı aradım.Yol Yardıma tıkladım.Abartısız telefonda 45 dk açmalarını bekledim açan olmadı telefonu Dört,Beş kez tekrardan aradım.En sonunda Telesekreter çıktı benle dalga geçer gibi isim,Soyisim,Telefon bırakırsanız.Biz size daha sonra döneceğiz diyordu.Artık ücretsiz yol yardımından filanda geçmiştim.Kendi paramla çektircektim.Sözde 7/24 açık dedikleri numarayı açan olmadı.Bende kendi imkanlarımla sağı,solu arayarak çekici numarası bulup.Aracımı çektirdim.Arkadaşlar sizde kendinizi ailenizi .Benim gibi mağdur,Duruma düşürmek istemiyorsanız.Bu Generali denen sözde sigortacılardan.Ne Sigorta yaptırın, Ne de Kasko.Gidin adam gibi güvenilir.Sigorta şirketlerinden Sigortanızı,Kaskonuzu yaptırın bunlardan uzak durun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hangisi ucuzsa ona yaptırıyorum. 4 yıldır sompo japandı bu sene dubai.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sigorta şirketim var ve on dokuz acenteyle çalışıyorum. Sigortacılık konusunda merak ettiğiniz herhangi bir konu, danışmak istediğiniz bir husus olursa yazın lütfen. Size en uygun fiyat nedir, poliçe içeriği ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? hem ucuz hem de güvenebileceğim şirkete nasıl karar verebilirim? gibi sorularınızı yanıtlayabiliriz.
  • SigortaLife S kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaşın generali ile yaşadığı sorunlar gibi sorunlar yaşamayacağım sağlam siğorta şirketlerinden uygun fiyata nasıl kasko ve trafik teklifi alırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.