Şimdi Ara

En iyi Halı Saha Ayakkabısı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
199.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkdşlar slm...bnde yeni ayakkabı alıcam ama bu sefer suni çime uygun bir ayakkabı almayı düşünüyorum... almayı düşündüğüm ayakkabı nike tiempo...
    suni çime uygun ama halısahada problem yaşarmıyım bununla??

     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?


    sizden gelicek normal ghalısahaya oranla daha yüksek ayakkabı önerilerinede açığım
    şimdiden tşkler..
  • nike t5 bulabilirsen kaçırma derim ben ankarada tek bir yerde bulabildim ve ayakkabı çok rahat devler liginde tanjuların takımının kullandığı ayakkabı

     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?

     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?
  • altı normal halısaha galiba bunun??halısahada problem yaşarmıyım suni çim karmponla??zaten sahaların çoğu suni çim istda artık
  • Nike Tiempo
  • http://www.hepsiburada.com/lescon-hm-150-erkek-hali-saha/productDetails.aspx?CategoryId=381785&productId=ayklschm150

    Hepsi burada'dan aldım 39 liraya. Nasıldır sizce arkadaşlar?
     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?

     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?


    Yorumları okudum baya övmüşler.

    Sizlerinde düşüncelerini alayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 3 Şubat 2010; 23:15:42 >




  • Ayakkabı geldi arkadaşlar. İlk izlenimim kaliteli bir ayakkabı. İlk giydiğimde. Ayağımdaki çorap kalın olduğu için sıksada ince çorap giyince gayet rahat oldu. Ayağımı iyi kavrıyor. ne sıkma var ne acıtma. Akşam halı saha maçında deneyeceğim bakalım nasıl sonuç alacağım.
  • Cumartesi gecesi denedim ben bu ayakkabıyı. İlk başlarda biraz bocaladım tabi :) Çünkü Giydiğim Halı saha ayakkabıların Tabanı düzdü normal düz tabanlı ayakkabı gibiydiler.. Bununki ise Sanki Profesyonel bir kramponun tabanı gibi .... çivilerini çıkartıp halı sahayaya uygun hale getirmişler.

    Sonuç olarak; ayakkabıyı beğendim şutlarda ve ortalarda gayet iyi falso verebiliyorsunuz. Keza ortalarınız istediğiniz yere ulaşıyor. Kayma falan kesinlikle yok. oynadığım maçta 35 dk oyunda kaldım ve 35 dk içinde 2 gol atıp 5 asist yapıp kaleye geçtim. Maçta zaten 10-10 bitti :) Sonuçtan memnunum.. Ama kalecilere önermiyorum. topu başlatırken bi türlü doğru dürüst atamadım topları. Kaleci iken sıkıntı yaşattı bana topu oyuna sokarken. Onun dışında hiç bir sorun yaşamadım diyebiilirim.

    Eğer ucuza kaliteli ayakkabı istiyorsanız öneriyiroum bu ayakkabıyı.
  • Halı saha kramponu diye bir kavram yok bence artık,çünkü heryer suni çim olduğundan altı plastik çivili olanlarıda giyebiliyorsunuz .. Benden sana söylemesi ben tam bir krampon manyağı bir adamım .. gidip öyle dışı plastikten olan sadece görüntüsü güzel diye Adidas f 50 - f 30 serisi veya nike ın mercurial serilerinden sakın ayakkabı alma ... dışı deri gibi olsun plastik gibi değil .. o yüzden sana dünyanın en rahat ayakkabısı Copa Mundial i öneririm fiyatı yüksek tabi .. Puma nında King serisini öneririm .. Lotto dan Stadium serisini öneririm ki o seriyi Hagi bile giymiştir .. Nike tan da Tiempo ve yeni cıkarttığı Topuğunda kocaman NIKE yazan siyah-beyaz olan deri kramponunu öneririm .. ayakkabı bunlardır,öyle mavi,fosforlu yeşil falan plastikten olanlar hiçte kaliteli ayakkabılar değil ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank08

    Halı saha kramponu diye bir kavram yok bence artık,çünkü heryer suni çim olduğundan altı plastik çivili olanlarıda giyebiliyorsunuz .. Benden sana söylemesi ben tam bir krampon manyağı bir adamım .. gidip öyle dışı plastikten olan sadece görüntüsü güzel diye Adidas f 50 - f 30 serisi veya nike ın mercurial serilerinden sakın ayakkabı alma ... dışı deri gibi olsun plastik gibi değil .. o yüzden sana dünyanın en rahat ayakkabısı Copa Mundial i öneririm fiyatı yüksek tabi .. Puma nında King serisini öneririm .. Lotto dan Stadium serisini öneririm ki o seriyi Hagi bile giymiştir .. Nike tan da Tiempo ve yeni cıkarttığı Topuğunda kocaman NIKE yazan siyah-beyaz olan deri kramponunu öneririm .. ayakkabı bunlardır,öyle mavi,fosforlu yeşil falan plastikten olanlar hiçte kaliteli ayakkabılar değil ..


    Hocam biz profesyonel olarak oynamadığımız için. öyle çivili kramponlara falan gerek yok. Allah muhafaza çok sakatlık olur. çünkü hiç birimiz temkelik takmıyoruz. Ve tüm arkadaşlarımızda çalışan insanlar.




  • ctr 360ı diyorsun
    quote:

    Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

    nike ın beyaz üstüne kırmızı nike amblemi olanları var çok şekil ayakkabı tavsiye ederim
  • ben de Nike T90 laser III almayı düşünüyorum.halısahada giymek için...sizce nasıldır???



     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?


     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?


     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?




  • Gönlü,n neyi istiyorsa al derim ama. Sonuçta Halı sahada oynuyorsun her ne kadar suni çim de olsa Sakatlık riski yine var. Hem rakibin için hemde kendin için.
  • peki bu T90ların fiyatları ne civarda,halı saha için olanları(TF)???
  • Halı saha için fiyat/performans açısından çok profesyonel olmayan bir DR-MR oyuncusu için , ortalarda başarı sağlayan , sert şut çektiğinde ayağı acıtmayan tam olarak ne öneriliyor ?

    zannedersem nike tiempo öne çıkan isim ?

    fiyat da 100 tl i geçmemek kaydıyla.


    nike mercurial steam 2 çok hoşuma gitti

    fiyatı da 80 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 24 Şubat 2010; 18:45:34 >
  • her mevkiide oynayana predator önerebilirim.multi-ground modeli 120lira civarında.çok rahat bi ayakkabı.dayanıklı,yere sağlam basmanı sağlıycak bi ayakkabı.bundan önce mercurial kullanıyodum.6-8ay sonra patladı yanlar.predator temmuz ayında aldım sadece üstü kirlendi.hiçbirşey yok hala taş gibi.
  •  En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?


    4 senedir giyiyorum sadece altında erime var oda bazen asfalttan oynamaktan

    ----

     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?


    bu hiç rahat değil hiç deneme derim.




  • benim ayağım ince uzun, genede rahat değil mi diyorsun ?
  • evet benimde aynen öle

    2.si ayağı halı sahada resmen yakıyo ve rahatlık bakımımndanda rahat değil 5-6 ay dayandı. 1. si ise süper ben o ayakkabıyı tavsiye ederim
  • ucuz ve kaliteli ayakkabılara bakın derim. Benim yukarda önerdiğim halı saha ayakkabısı çok güzel. Hem ayağımı kavrıyor. Hem yanma falan gibi şeyler olmuyor. Topuk tarafında koruma bölgesi var. Topuktan darbe aldığınız zaman emiyor o darbeyi.. daha ne diyeyim 40 liracık sadece. :) gidipde nike'a Adidas'a veya ne bileyim Puma'ya falan 100 lerce lira verilmez bence.
  • Nike Tiempo kesinlikle. Kullandıklarım arasında en iyisi buydu. Hala da bu ayakkabıyı kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 26 Şubat 2010; 13:44:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.