Şimdi Ara

En İyi DPS Class Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En iyi ve en çok hasar veren oynaması zevkli class hangisi?

    Lütfen hangisinden zevk alıyosan onu aç falan demeyin :)



  • Meyc cok saglam abi
  • minderbob kullanıcısına yanıt
    Aklımda Mage ve Hunter var kararsız kaldım :)
  • Zevk herkesin kendi zevkidir ben derim mage çok zevkli, sen dersin hayır çok sıkıcı. Bunun dışında en çok hasar veren falan diye düşünmekte yanlış, eğer pve hakkında konuşuyorsak değişken bir durum bu her boss fight ın kendince zorlukları, taktikleri var doğal olarak yapılan hasar değişken oluyor. Pvp için konuşuyorsak damage rolüne sahip olan herkes vuruyor yani ben full gearlı olup az vuran birini görmedim. Başlıca dk-hunter-feral-rogue-warrior-mage falan diye sayabilirim.
  • Şu oyundaki en salak sorulardan biri bu . Sen iyi oynadığın sürece tüm classların Dps'i iyidir . Monk'tan zevk alıyorsundur en iyisi odur , warlock'ta zevk alıyorsundur en iyisi odur vb.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Vinewood
    Yazdıklarına ilave olarak ilvl farkınıda eklemek isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fablebora

    @Vinewood
    Yazdıklarına ilave olarak ilvl farkınıda eklemek isterim.

    İlvl olayı fix olduğu için yazma gereği duymamıştım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gear a göre de karar vermek lazım. Hunter'i ilk 100 lediğimde heroiclerde Beast Mastery ile 21k DPS yaparken, Arcane Mage i ilk 100lediğimde aynı dungeonlarda 12k zor yaptım. Arada ciddi fark var. Mage sonradan açılıyor sanırsam.
  • PVE yapacağım diyorsan eğer Range DPS seçmeni öneririm.
    Benim gözümde en iyi Range DPS ise Hunter. Başkalarının tercihini bilemem..
    Futboldaki kaleci gibi tüm oyunu geriden görüp rahat rahat yardırabiliyorsun.
  • her class ta muhteşem oynayabilecek misin? önce bunu sormak lazım böyle tamamen class a egemen olabilecek seviyede misin?
    bilgisayar sentetik testler de diyelim ki warlock en iyisi max (örnek)
    sen üstte dediğim gibi hakiktatten iyi bir oyuncu değilsen bir shadow priest (örnek) e sahip ama class ını bilen adam seni sollar.

    yani bu oyunu önce öğrenmek deneyim kazanmak gerekiyor.
    tabi bunları yeni biri isen söylüyorum eski veya düzenli oyuncu isen bilemem.

    tavsiyem: en çok dps i yapanı değil. en çok oynarken eğlendiğin sevdiğin class ile oyna sıkılmazsın.
  • hangi classtan en çok zevk alıyosan onunla en çok vurursun. oyüzden sevidğin classı aç :)
  • PVE yi dps karakterler için en çok dps yapmak olarak değerlendirmek çok yanlış bence. DPS classların raidlerde başka fonksiyonlarıda var. Atıyorum bossun bir addini kitelamak, yada boss fight esnasında healerlara yardım etmek dispel, cure atmak gibi gibi.

    Rangedlardan hunter benim favorim, sonra shaman da oynaması çok keyifli, özellikle shaman bi anda proclarıyla burst damage kuduruyor, arka arkaya instant spelleri basarken global cooldownları 1,5 sn bile beklemek zor geliyor o heyecanda..

    Bende uzun süre en iyi dps class konusuna kafayı takmıştım, her girdiğim raidde dungeonda kim birinci ne kadar k dps yapmış, gearları neler hepsini inceliyordum. Ama çok tutarsız durumlara rastladım bi fightta a classı kopup giderken diğer bir fightta o classın geçildiğini de gördüm.

    Skill rotasyonu sana kolay gelen yada benim rotasyon sıkıntım yok diyorsan gearları sana en hoş gözüken classı seçebilirsin. Mesela ben two handed silahları çok seviyorum büyük ve ihtişamlı olmaları beni cezbediyor.

    Benim mainim Paladin, ışıktan güç almaları, sanki iyilik ve adalet tarafını simgeliyor. Uther Lightbringer de beni etkileyen karakterlerden biridir. Ne zaman yeni bir karakter kassam lvl 45-55 aralarını western pleagueland de geçirir mezarını ziyaret eder /kneel komutuylada saygılarımı sunarım. İşin komik yanı lvl 60 dan yukarı hiç alliance karakterim yok :)




  • En iyi dps class`i diye birsey olmaz bir classa yogunluk olmamasi icin oyle bir sey yapmazlarda. Oyle bir durum kesfettikleri anda nerf yaparlar hemen kabiliyetlerini azaltirlar. Zaten raidlerde dpsmeter`larda surekli farkli class`lar en iyi cikar, alakasiz class`lardan cok yuksek dps`ler gorunur. Bossuna gorede degisir ama tek hedefli yerinde durulan yani ayni target dummy gibi bosslar icin bile ayni durum gecerli.
  • Aynı level ve gear ile single ve aoe fightlarda en iyi mage, single olarak sonra hunter gelir.
  • Retri paladin, hunter pişmanlıktır. Peti kontrol etmeye mi uğraşacaksın. Baktın retri palayı beğenmedin holy paladine geçersin heal basarsın. Tank seçeneği de var, mis gibi sınıf kasması da kolay. Sakalsız açma ama hee, paladin dediğin sakallı olur evlat.
  • en iyi dps atan en iyi oynayan ve classina hakim olandir. en kisa surede adam kesme unvani ise shaman ve mage ye aittir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben Hunter oynuyorum 1 2 3 yapınca herkes ölüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PvE için Survival hunter gayet iyi, üstteki arkadaşın dediği gibi oynamak için 1-2-3 tuşlarına basabilmen yeterli.
  • Range kesinlikle Hunter bence

    Melee ise Death Knight diyorum.

    Hunter range olmasına rağmen, yürüyerek vurabiliyor herşeyi, çok mobil skilleri var. Fakat her pis işi bu yüzden Hunter yapıyor raidde Ben mesela ilk tecrübem olmuştu wow raidde. Hunterdım ve pug giriyordum solo oynuyordum cunku. Eh ilk defa giriyoruz her ne kadar raid taktiklerini okusam da bilmiyordum yaşamayınca tabi her işi bana yaptırıyorlardı. Başta çözene kadar çok kicklenmiştim Kicklene kicklene çözdüm herşeyi. Yani raidlerde böyle pis işleri yapmaya hazır olmalısın. Hepsinde yok ama yarısına yakın var diyebilirim

    Edit: ama eklemem gerek ki biraz sıkıcıdır belli bir süre sonra sıkıyor Mage,Warlock gibi falan değil yani. Ama oyunda herşeyi solo bir şekilde yapabilirsin gram zorlanmadan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 2 Temmuz 2015; 20:52:52 >




  • Bende Resto Mage bu aralar çok iyi dos yapıyor onun arkasındanda Frost Warrior gelir tek geçerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.