Şimdi Ara

En iyi 'Bireysel Emeklilik' hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
57.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iş bankası anadolu bireysel emekliliği olana 2.ciyi giriş aidatı almıyor
  • Merhabalar,
    Bireysel emeklilik sektöründe çalışan uzman arkadaşlarımızla birlikte bes (bireysel emeklilik sistemi) mevzuatına uygun bilgi paylaşımında bulunulan ve soruları olan kişilere en hızlı şekilde mevzuata uygun cevaplar vermeyi amaçlayan bir site açtık. Sektör ve mevzuat hakkında her türlü bilgi için sitemizi ziyaret etmelerini rica ederiz.
    Sitemiz :http://bireyselemekliyim.com/
    Not: Sektörde lider olan bir şirkette çalışmaktayız (sayısal veriler açısından). Konu başlığına istinaden; şirketin tarihi ve fon yönetimindeki başarısı önemlidir.O yüzden en doğru şirketi seçerek sisteme giriş yapmak avantaj sağlar.Bir çok arkadaşın da paylaştığı gibi uzun vadede avantaj sağlayan aynı zamanda fon yönetimi açısından ilgi alaka isteyen bir sektördür.2-3 yıl kalıp çıkarım diyen hiç kimseye tavsiye edilmemesi gereken bir sistemdir.




  • Öncelikle herkese selamlar . Eski yıllarda işim gereği de ciddi forum kullanıcılarından biriydim . Bugün ofiste bakınırken başlığı gördüm ve dayanamadım foruma üye olmak istedim . 6 yılı aşkın süredir eski adıyla Yapı Kredi Emeklilik yeni adıyla ise Allianz Yaşam ve Emeklilik şirketinde yönetici olarak çalışmaktayım . Bireysel emeklilik sistemi özellikle 01.01.2013 tarihinden sonra tamamen kabuk değiştirmiş durumda . Bunun nedeni sistemde erken ayrılmalarda kesintinin sadece getiri üzerinden yapılması ve artı yeni gelen % 25 devlet katkısıdır . Şirket seçimine gelince ; her zaman söylemişimdir en iyi şirket yoktur bence en iyi danışma vardır . Çünkü emeklilik fonları doğru yönetildiği ve seçimler doğru yapıldığı müddetçe bugün banka mevduatlarının yaklaşık 2-3 katı getiri sağlıyor . Ayrıca sistemde şirket değiştirme hakkınız var yani başladığınız şirkete bağlı kalmak zorunda değilsiniz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: printer87

    iş bankası anadolu bireysel emekliliği olana 2.ciyi giriş aidatı almıyor

    Hiç bir şirket almaz ki :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allianz_Ongun

    Öncelikle herkese selamlar . Eski yıllarda işim gereği de ciddi forum kullanıcılarından biriydim . Bugün ofiste bakınırken başlığı gördüm ve dayanamadım foruma üye olmak istedim . 6 yılı aşkın süredir eski adıyla Yapı Kredi Emeklilik yeni adıyla ise Allianz Yaşam ve Emeklilik şirketinde yönetici olarak çalışmaktayım . Bireysel emeklilik sistemi özellikle 01.01.2013 tarihinden sonra tamamen kabuk değiştirmiş durumda . Bunun nedeni sistemde erken ayrılmalarda kesintinin sadece getiri üzerinden yapılması ve artı yeni gelen % 25 devlet katkısıdır . Şirket seçimine gelince ; her zaman söylemişimdir en iyi şirket yoktur bence en iyi danışma vardır . Çünkü emeklilik fonları doğru yönetildiği ve seçimler doğru yapıldığı müddetçe bugün banka mevduatlarının yaklaşık 2-3 katı getiri sağlıyor . Ayrıca sistemde şirket değiştirme hakkınız var yani başladığınız şirkete bağlı kalmak zorunda değilsiniz .


    selamlar ben ablama ziraat emekliliğe 100 aidat ödüyorum %25 de devlet katkısı var henüz 32 yaşında 56 yaşına geldiğinde sizce ne kadar maaş alır.




  • şurada arkadaş son noktayı koymuş :)
    Senden para alacak işletecek, senin parandan para kazanıp bir kısmını sana verecek
    http://engelliler.gen.tr/f11/en-iyi-bireysel-emeklilik-hangisi-27316/
  • Ali Tezel 'in konu ile alakalı yazısını okumanızı tavsiye ediyorum.

    http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/511767-ali-tezel-bireysel-emeklilik-aldatmaca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.