Şimdi Ara

EN İYİ BENZİN istasyonu Hangisi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
4
Favori
72.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetuEs

    geçenlerde bir pompacıyla konuşmuştum..
    firmaların pompalarında hata payı olduğunu küçük bir miktarda olsa daha az yakıt verdiklerini söyledi..
    Kendi çalıştığı yer shell olmamasına rağmen abi Shellden al onların pompaları doğrudur demişti..

    bu bilgiyide buraya yazayım dedim..

    aracım dizel, her zaman kırmızı ışık yanınca depoyu tam dolduruyorum. diğer istasyonlardan alırsam 36-37 litre, shellden alırsan 37-39 litre.depoya 39 litre doldurmayı sadece shell istasyonları başardı. yakıtından memnun olmama rağmen pompaları güven vermedi.

    ankarada istanbul yönüne doğru efe hondayı geç, koleç kavşağını geç, bölge trafiğin yanındaki Petrol ofisinden alıyorum sürekli.




  • total benzınlıkler nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: posses

    total benzınlıkler nasıl ?

    TÜM TOTAL BENZİNLİKLERİNİ ŞİDDETLE ÖNERİRİM.. KESİNLİKLE OPET NERESİ OLURSA OLSUN ÖNERMEM. TABİİKİ DİZEL ARAÇLAR İÇİN BU ÖNERİM.. TOTALDEN ŞAŞMAYIN...
  • quote:

    TÜM TOTAL BENZİNLİKLERİNİ ŞİDDETLE ÖNERİRİM.. KESİNLİKLE OPET NERESİ OLURSA OLSUN ÖNERMEM. TABİİKİ DİZEL ARAÇLAR İÇİN BU ÖNERİM.. TOTALDEN ŞAŞMAYIN

    Ben mazotu hep OPet'ten alıyorum. Opet'i neden önermiyorsunuz? Kötü bir yönü varsa bilmek isterim.
  • Devamlı opet den alıyorum genelde yenikapı opetden belediyenin iştiraki hile yapamazlar,bazende bayrampaşa opetden,bir kere dolapdere doco total den aldım denemek ve merak ettiğim için normalde 700-750km giden aracım 620km gitti,ve benim içinde total bitti...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisozyurt

    quote:

    TÜM TOTAL BENZİNLİKLERİNİ ŞİDDETLE ÖNERİRİM.. KESİNLİKLE OPET NERESİ OLURSA OLSUN ÖNERMEM. TABİİKİ DİZEL ARAÇLAR İÇİN BU ÖNERİM.. TOTALDEN ŞAŞMAYIN

    Ben mazotu hep OPet'ten alıyorum. Opet'i neden önermiyorsunuz? Kötü bir yönü varsa bilmek isterim.

    Evet opetin neyini önermiyorsunuz anlatın belki bizde bırakırız opeti. Arabamı aldığımdan beri 1 kere bile opetten başka yerden almadım mazotu, hiçbir sorunlada karşılaşmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Geronymo51

    quote:

    Orijinalden alıntı: barisozyurt

    quote:

    TÜM TOTAL BENZİNLİKLERİNİ ŞİDDETLE ÖNERİRİM.. KESİNLİKLE OPET NERESİ OLURSA OLSUN ÖNERMEM. TABİİKİ DİZEL ARAÇLAR İÇİN BU ÖNERİM.. TOTALDEN ŞAŞMAYIN

    Ben mazotu hep OPet'ten alıyorum. Opet'i neden önermiyorsunuz? Kötü bir yönü varsa bilmek isterim.

    Evet opetin neyini önermiyorsunuz anlatın belki bizde bırakırız opeti. Arabamı aldığımdan beri 1 kere bile opetten başka yerden almadım mazotu, hiçbir sorunlada karşılaşmadım.

    nticede nerden alacagiz . kagithane civari oneriniz var mi?




  • Ankarada kaliteli euro dizel alabileceğim benzinlik nerede var ? Bundan önce kazımkarabekirdeki shell, emek 8.caddeki shellden ve en son olarakta eskişehir yolu üzerindeki opetten aldım. halkbankasının oradaki opetten. Sanki opetin mazotunda araba biraz daha atik oldu gibi geldi bana. ama genede sormak istiyorum en kaliteli mazotu ankarada hangi benzinlikten alabilirim. teşekkürler.
  • Ankara için bence en iyisi Konya yolu üzerindeki Opet derim...
  • quote:

    İZMİR'in SEFERİHİSAR İlçesinde Uçak Kardeşler Akar.ve Din.Tes.(Petrol Ofisi)-(Aygaz) Ben İzmirde Çalışıyorum Her Hafta Uçak Kardeşlerden Depomu Full Dolduruyorum Havuz Başında Çayımı İçiyorum Cocuklarım Parkta Eğleniyorlar, Sonsuz İlgi 1996'dan Beri Sahibi Aynı Sonsuz İlgi Sonsuz Hizmet . Bütün Petrol Ofisi Ve Aygaz Hediyeleri Mevcut .
  • Bursa da ankara yolu arabayatağı semtinde barla petrol (opet) var. %90 mazotu oradan alırım. tavsiye ederim sahipleri tanıdıktır, yakıtı temiz, hizmetleri fena değil, hile hurdaları yoktur.
  • Dizel için şu a en nitelikli yakıtı en ucuza petrol ofisi satıyor: V/Max EuroDizel 10 dizeldeki en üstün yakıt şu an sadece Shell de ve Petrol Ofisinde var. Shell'dekinin ismi Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi. Fakat Shell deki fiyatı 3.30 Tl, PO daki fiyatı 3.00 TL. Opette ve Total de satılan eurodizel euro3 normlarına uygun yakıt. Bu basettiklerim euro 5 normuna uygun. Bu arada not, sakın olaki Bp den yakıt almayın. Zaten Meksika körfezinin ve Dünyanın içine ettiler. Shell'de pahalıya satılan ile Petrol ofisinde satılan yeni nesil eurodizeli ilk kullanımda fark ediyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pampilo -- 6 Temmuz 2010; 0:46:46 >
  • bu güne kadar hiç sarsıntılı çalışmayan arabam, bursa yiğitler bp nisan ayında 2 defa depo benzin aldıktan sonra sarsıntılı çalışmaya başladı. servise götürüp her tarafını iyice incelettim hiç bir şey bulunamadı zaten bakımdan yeni çıkmıştı. tek kusurun benzin olduğu kanaatine varıldı. bu petrolden 8 yıldır benzin ilk defa aldım. arabam 3 silindir olduğu için bozuk yakıtı daha çok hissettiriyor rölantide motor sarsıntılı çalışıyor. sarsıtı yeni yeni kesildi.
    benzininden hiç şikayetim olmayan total ler.
  • ankaralı olan arkadaslar icin onerecegim en ii istasyon bilkent shell hicbi terslik olmaz cunku kimsenin değil direkt shelle bağlı EN KOTUSU de kesinlikle dikmen vadisin, polis evinin ordaki SHELL VADİ PETROL musteri memnuniyeti endusuk istasyon
  • Antalya da sanayi polis karakolunun yakınındaki po erdemler petrol.Bir çok yerde şubesi olan bp mevlana petrol.Varsakta Lukoil.Mevlana kavşağını real e doğru geçince yeni açılan total doco. Aspendos bulvarındaki opet in yanındaki shell i kesinlikle önermem
  • eğer yolunuz gebze çayırova şekerpınar bölgesine düşerse şekerpınardaki bpyi ve opeti önerebilirim sizlere,maliyenin denetim elemanlarıyla oturup konuşuyoruz en temiz mazot buralarda rahatça alabilirsin demişlerdi,1 senedir buralardan alıyorum gayet memnunum,buralarda kaçak olabiliyor,bilginize.
  • Valla ben gibi kararsız kalıp bide Türk olsun yanınızda varsa şu hikayeyi de okuyunca ben artık opet ten alıyorum...(opet te en iyi yakıtları verenlerin arasında.o yüzden zaten çok fark yok.hatta bayiler arasındaki tutarlılık yapılan denetimlerle en iyi opette bence..)

    (haber tarihi 2002 hürriyet gazetesi)

    10 yıllık OPET'in yarısı 125 milyon dolara Koç'un

    Öğretmen karı-koca, 1982'de küçük bir dükkánda kurdukları, daha sonra OPET adını alan şirketlerinin yüzde 50'sini 125 milyon dolara Koç Grubu'na sattı.

    Fizik öğretmeni Fikret Öztürk ile eşi biyoloji öğretmeni Nurten Öztürk, 1992’de kurdukları OPET’in yüzde 50 hissesini 125 milyon dolara Koç Grubu'na sattı.

    Mersin'de 1982'de küçük bir motor yağı dükkanı ile birlikte fizik öğretmenliği yapan Fikret Öztürk'ün, öğretmenlikten istifa etmesiyle başlayan girişimcilik serüveni, başarı öyküsüne dönüştü. Fikret Öztürk ile biyoloji öğretmeni eşi Nurten Öztürk, 1992'de kurdukları ve daha sonra OPET adını alan Öztürkler Petrol'ün yüzde 50 hissesini Koç Grubu'na 125 milyon dolara sattı.

    Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Ömer Koç, OPET'in yüzde 40'ını, Koç Enerji Grubu şirketlerinden Aygaz'ın 100 milyon dolara satın aldığını, kalan yüzde 10'luk sermaye payının ise 25 milyon dolar karşılığında Mogaz, Beko ve Demir Export arasında paylaşıldığını belirtti.

    Fizik Öğretmeni Fikret Öztürk ve eşi Biyoloji Öğretmeni Nurten Öztürk tarafından 1992'de kurulan, 15 trilyon lira sermayeli OPET'in, yüzde 50'lik sermaye payını satın alan Koç Holding Enerji Grubu, 7.5 trilyon liralık sermaye payı karşılığında 125 milyon dolar ödedi. Ömer Koç ve OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, ortaklık açıklamasını, Koç Holding'in İstanbul Nakkaştepe'deki merkezinde yaptı. Ömer Koç, Koç Topluluğu'nun iddialı büyüme ile dünya çapında grup haline gelmeyi hedeflediğini, bu hedefin gerçekleştirilmesi için ‘tüketiciye en yakın topluluk felsefesi’ doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

    4 YILLIK İŞBİRLİĞİ

    OPET ile işbirliğinin 4 yıl önce, OPET istasyonlarında Koç Enerji şirketlerinin ürün satışlarını içeren bir anlaşmayla başladığını anlatan Ömer Koç, şöyle devam etti:

    ‘‘Yaptığımız çalışmalar ve müzakereler neticesinde vardığımız bugünkü noktada OPET ve iştiraklerinin hisselerinin yüzde 50'sinin Koç Topluluğu'na devri hususunda, OPET'in sahibi olan Öztürk Ailesi ile anlaşmış bulunuyoruz. Bu ortaklıkla Koç Enerji Grubu'nun mevcut faaliyet boyutunu ciroda toplam, yaklaşık 2 katına çıkaracak bir adımı atmış oluyoruz. Bizim için son derece önemli olan bu adımla birlikte faaliyet gösterdiğimiz tüm diğer sektörlerde olduğu gibi, akaryakıt dağıtım sektöründe de öncü ve lider gruplardan biri olmayı hedefliyoruz. Bunu da Koç kültürü çerçevesinde oluşturduğumuz değerleri bu sektöre de taşıyıp, OPET'in hali hazırdaki üstün ve rekabette avantajlı değerleri ile birleştirerek yapmayı planlıyoruz.’’

    Ömer Koç, bugün ilk defa yerli sermaye ile kurulmuş bu büyüklükte bir işe Koç Topluluğu olarak yüzde 50-50 ortak olduklarını da sözlerine ekledi.

    OPET, ABD'ye bile petrol satmak istiyor

    OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, 450 bin metreküp kapasiteli Marmara terminaliyle Karadeniz'den aldıkları petrolü Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve ABD'ye satmak istediklerini belirterek, dağıtım şirketleri içinde 5 yıl içinde 2'nci, 10 yıl içinde de 1'inci sıraya yükselmeyi hedeflediklerini söyledi. Öztürk, halen 200 istasyonda Aygaz'ın yılda yaklaşık 200 bin metreküp oto LPG'sini sattıklarını belirterek, 1997 yılında Mersin'de 233 bin metreküplük kapasiteyle Türkiye'nin en büyük 3'üncü depolama tesisinin temelini attıklarını, Marmara akaryakıt terminali tamamlandığında Türkiye'nin en büyük depolama kapasitesine sahip olacaklarını anlattı.

    Biri peşin 5 taksitte ödeme

    Aygaz, OPET hisse senetleri bedelini vadeli ödeyecek. Buna göre dün 12 milyon dolar ödenirken, 31 Ocak 2003'te 20 milyon dolar, 30 Haziran 2003'te 16 milyon dolar, 30 Eylül 2003'te 16 milyon dolar, 31 Aralık 2003'te 20 milyon dolar ve 31 Mart 2004'te de 16 milyon dolarlık ödeme yapılacak.

    Yağlı kravatla öğretmenlik yaptım

    Fikret Öztürk, 1992'de, OPET'i kurmadan önce, 1980'li yılların başında Mersin'de madeni yağ ticaretine başladı. O yıllarda kendisi fizik, eşi Nurten Öztürk ise biyoloji öğretmenliği yapıyordu. Fikret Öztürk, ticari hayatının ilk döneminde, satışını yaptığı madeni yağların kravatında oluşturduğu yağ lekeleriyle okula giderek ders veriyordu. Sonraki yıllarda öğretmenliği bırakarak, ticaret yapmaya başlayan Fikret Öztürk, dünkü basın toplantısında, ‘‘Eşimin maaşı vardı, ona güvenip istifa ettim’’ dedi.

    Koç, Mobil'le de ortak olmuştu

    Opet'in yüzde 50'sini satın alarak akaryakıt sektöründe daha güçlü hale gelen Koç daha önce Mobil Oil ile Koç şirketi olan Mogaz üzerinden ortaktı. Mobil Oil'in, Mobilgaz A.Ş'deki (Mogaz) yüzde 56 hissesi, 1993 yılında 22 milyon dolar karşılığında bir başka Aygaz tarafından satın alındı. Mogaz'ın yüzde 44'üne sahip olan Aygaz, Mogaz'ın tümüne sahip olmuştu. Daha sonra Koç Mobil Oil'in elinde bulunan grup şirketlerindeki paylarını da aldı.




  • ANKARADAN ÇANKIRIYA GİDERKEN AKYURT'A GELMEDEN GÜZELHİSAR KÖYÜ CİVARINDA PETROL OFİSİ VAR ORDAN ALDIĞIM LPG İLE 70KM DAHA FAZLA GİTTİM ORAYI SİZLERE TAVSİYE EDERİM...
  • Ankara'da PO'dan şaşmamak lazım. Çok km yapan birisi olarak Batıkent/Jandarma girişinde (batıkent yönüne dönünce) bir Petrol Ofisi var. En uzun menzili oradan alıyorum.
  • starpet istasyonu da güzeldir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.