Şimdi Ara

En iyi antifriz markası hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GhOsT_RiDeR_ kullanıcısına yanıt

    Ghostcugum niye insanlar ucuza hallederim derdindeler ? Iyi olan iyidir kotu olan kotuyse tofas sahine binenlerin arabalari niye patlamiyor radyatorleri ?

    Organik veya inorganik farketmez koruma derecesi onemlidir. Fakat ikisini birbirine karistirmamak gerekir. Radyatoru patlatmaz eritmez veya contayi yakmaz. Onemli olan karisim orani ve aracin evveliyatindan beri kullanilip kullanilmamasi.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Söylediklerinde haklısın elbette üstad. Ama konuyu açan arkadaş en iyi antifrizi sormuş herkes bimden a101den aldığı antifrizi söylemiş. En iyisi bilen ya da kullanan yok gördüğüm kadarıyla.

    Bende ona binaen söyledim.. Yoksa bakkalda bile antifriz satılıyor artık. Ha alırsın birkaç sene sonra radyatörün tıkanmaya başlar kalorifer peteğinin işi biter, borular çatlamaya başlar, vs vs vs.. "En iyisini kullanmak en iyi tasarruf işidir"

    Saygılar

  • Adalande kullanıcısına yanıt

    Hocam küçük markettekileri tercih etmeyin aracınızın kataloğunda hangi tip kullanılıyorsa(organik,inorganik vs..) o renk alın Yedek parçacılardan alırken zaten hangisi uygunsa onu söylerler + Ustanızada danışırsınız cok pahalı birşey değil

  • Yeşil mavi (etilen glikol veya propilen glikol) konvansiyonel antifrizlerden bahsediliyorsa üzerinde mutlaka standardı yazsın. BS 6580 veya TS 3582. Bilindik veya değil, bu şartnameleri açıkça yazmalı. Anladığıma göre pek kontrol yok, pas yapıyorlar.


    Her sıvı için altı ayda bir piyasa araştıması yapabilecek bir hal yok. Kendi tecrübeme göre böyle şeylerde ilk tercihim Mobil. Antifriz basit bir ürün, ama diğer alanlardaki dökümantasyon ve uzun dönemli ürün kalitesi için Mobil tercihimdir. Yoksa, Shell, Elf/Total, Castrol, Petronas, Esso, Lukoil dahil iyi Avrupa markaları. Opet de fena değil ama dökümantasyon, literatür aramayın.

  • parası önemli değil bu sitede okuduğuma göre Nova Ultra Yeşil Antifriz en iyisiymiş. önerir misiniz? https://cigdem.net/en-iyi-antifriz-markasi/

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.