Şimdi Ara

en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
84.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimse Yoğurdum ekşi demez velhasıl öyledirde. tabikiwww.albitiyor.com alışveriş yapıpta şikayet eden daha olmadı olmaması için ne gerekiyorsa yapıldı...
  • öncesinde estore.com.tr vardı fakat iflaz etti şu anda hepsiburada.com uzak ara gibi duruyor
  • www.pcdepo.com konusunda lider bence aynı gün sevkiyat müşteri desteği filan süper
  • Merhaba arkadaşlar, çok fazla alışveriş sitesi var. bazısı pahalı bazısı ucuz bütün iyi özelikleri barındıran tek bi site bulmak zor o yüzden bern bir karar veremedim ama bu aralar adını her yerde çok da sık duyduğum yeni bir sitewww.vimjo.com var dün inceledim sağlık kilo kontrolü ve güzelik ürünlerinin her markası özelikle diyet ürünleri çeşidi çok fazla kıyaslama yapabiliyosun alışık olmadığım bişey var ki teslimatlarında çok hızlılar ürünü sipariş ettikden sonra 3 saat içersinde gönderiyolarmış bu yaza ince girmem lazım biraz daha incelim vimjo dan sipariş vericem.
  • size en hızlı çalışan siteyi yazayım hemen sorunsuzdur.

    sanalmarketim.com
  • birçok internet sitesi var evet amayeni açılan reklamlarda devamlı duyduğum vimjoya bi bakın derim çok güzel fiyatları var ihtiyacınıza gore secebbilirsiniz. yeni kurulduğundan özellikle fiyattalırı super mutlaka inceleyin
  • en iyi alışveriş sitesi vimjo.com buraya girdiğiniz zaman aradığınızdan daha fazlası olacak emin oalbilirsiniz ayrıca istanbuldaysanız günde 3 saatte yapıyolar sorarım size şu anda 3 saatte teslimatı hangi site yapar acaba, işte yazdımm:)
  • dün bi girdim göz attım 3 saatte teslimat yazıyorduu :D:D:D bi tane bogaziçi kolonyagı siparış ettim bir nevii TESTT :d:d:d:d işin kötü yanı 2 SAAT 37 dakıka sonra geldiiii ŞİMDİ ONLARMI BENİ DENEDİ YOKSA BENMİ ONLARI DENEDİM ŞAŞIRDIM KALDIMMM :S :S :s
    bundan dolayı üzülerekWWW.VİMJO.COM diyprum arkadaşlar.... BEN ONLARIN YERİNDE OLSAM SLOGAN OLARAK ŞUNU ZAYARDIM SİTEYE '''' ALIŞILMIŞLIGIN DIŞINA ÇIKMAYA HAZIR OLUN !!! VİMJO :d BELKI BANA PARA ÖDERLER BUNCA İLTİFATTAN SONRA




  • bence en iyisiwww.firsatagel.com ne komisyon alıyor nede sınırlama var.Satıcı ürün satıyor.Alıcı ürün arıyor.İkisi aynı anda sadecewww.firsatagel.com da.
  • Bugün size yine bir online alışveriş sitesinden bahsedeceğim.Ben de daha yeni keşfettim.

    Sitenin adı Mark-ha.com. Tıpki Markafoni,Limango ve Trendyol gibi Mark-ha’da da ünlü markaların indirimli ürünleri satılıyor. Yalnız buradaki indirimler sürekli,belirli tarihler arasında değil. Ayrıca buradan yaptığınız her alışverişte Meme Vakfı ve Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’ndan seçtiğiniz birisine 1 TL, Mark-ha.com tarafından bağışlanıyor.Yani hem alışveriş,hem yardım…
    En güzeli de bu zaten değil mi?

    www.mark-ha.com




  • www.jetgibial.com Daha yepyeni
  • selam arkadaşlar yazım biraz uzun olacak ama incelerseniz ve dediklerimi yaparsanız bana dua edeceğinize eminim...

    arkadaşlar birçok siteden çok sayıda alışveriş yaptım 4 senedirli tüm alışverişlerimi netten yapıyorum edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim konu başlıgını görünce.
    1-)gittigidiyor güzel bir site sistem olarak ama çok bilinçli olmak gerekiyor satıcıları iyi araştırmak gerekiyor ve kargo maduru olabiliyorsunuz geri iadelerde hele ikinci el satımlarında çok hileler donuyor ucuz mal aldıgınızda sorunlu bile çıksa kargo parası ile urun fiyatı aynı die uşeniyorsunuz 2 defa kargo ödemeye o yüzden önerim değildir.
    2-)hepsiburada gerçekten çalışkan bir site yaşadıgım sorunlar yalnızca ara sıra tedarik için bekleme ve ev adresi dışında yani kargo şubelerine gonderim yapılmıyor başka gözüme batan birşey olmadı. yalnız fiyatlar piyasadan biraz pahallı kargo fiyatları baya uygun 10 üzerinden 7-8 falan eder yani.
    3-)hiperucuz buroteknik gold istanbul iletisim gibi daha birçok siteden alışveriş yaptım hepsi sistemi oturmuş kaliteli siteler.

    anlattıgım gibi çok tecrubem oldu paranız çoksa buralardan guvenlikle kendi fiyatlarına alışveriş yapabilirsiniz sorun yok ;)
    yalnız hem aradıgınızı bulmak hemde ucuza almak üstüne bide para kazanmak istiyorsanızwww.markafoni.com tek iş biraz zahmetli olması yani aradıgınız urunu beklemek kampanyaları takip etmek aşağıda sisteminden bahsedeceğim.

    sistem şu şekilde işliyor hergün farklı 4 ile 7 arasında seçkin ünlü marka kampanyası oluyor o markanın urunleri kampanyada yer alıyor bu urunler sınırlı sayıda ve sınırlı sureyle satışa sunuluyor. ertesi sabah bi gün onceden takip etmek için haber verilen yeni markalar geliyor ve her gelen marka birkaç gün satışta kalıyor tabi tükenmeseler.

    size sadece aldıgım birkaç üründen ve fiyatlarından bahsedecem çok şaşıracaksınız yemin ederimki yalan söylemiyorum onların ortagı akrabası falanda değilim :)
    seiko SP91 aldım zamanında hemde 130 a
    sevgilime çanta aldım 14,99 a :) duymasın
    kendime ayakkabı aldım adidas 54,90 bugunde puma 59.90 (yeni sezon)
    sebago güneş gözlüğü 44,90
    dekoratif urunler, saatler, ayakkabılar, tekstil, takı mucevherat, güneş gözlüğü, kozmetik ve mutfak en çok gelen markalar her hafta her gun mutlaka olan kampanyalar.

    dediğim gibi bunlar sadece bazıları gerçekten ben çok memnunum günde 5 dk mı ayırıp kontrol ediyorum ihtiyacım olan urun ne zaman gelecek bakıyorum ve onu kaydedip o gun girip alıyorum tek zahmeti bu ve kapış kapış gidiyor tükeniyor.
    heralde kimse seiko yu 130 a adidası 55 e alamaz piyasa heryerde araştırın inanmayana sayfamdan kesit sunabilirim.

    bide bu siteye yalnızca davetiyeyle üye olunabiliyor
    altta link var isteyenler için.
    http://www.markafoni.com/i/firat_narin/

    başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ederim
    ha en iyi forum hangisi diyeceksenizde kesinlikle her konuda başlık var seviyorum kesinlikle forum.donanımhaber.com :)




  • www.netteenucuz.com
    www.delikarga.com
    www.eksikalma.com

    Arkadaşlar bu üç sitenin herhangi birisinden alışveriş yapanınız var mı? Bir sorun yaşanır mı?
  •  en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi?


    www.bendeistiyorum.com

    Hergün tek ürün, inanılmaz fiyat !
  • www.hepsiburada.com
  • gittigidiyor.com en iyisi bence.Çünkü eBay'la iş ortağı gittigidiyor.com'u diğerlerinden bir adım öne geçiriyor.
  • pcdepo

    her şekilde en ucuzu hepsine baktım.



  • imkanınız varsa ebay bence en iyisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jansay

    www.netteenucuz.com
    www.delikarga.com
    www.eksikalma.com

    Arkadaşlar bu üç sitenin herhangi birisinden alışveriş yapanınız var mı? Bir sorun yaşanır mı?


    Ben eksikalma.com dam alışveriş yaptım ve adamlar oldukça iyiler.

    Fiyatları her üründe cazip değil bu noktada birçok site bu sitenin önünde ama, müşterileri ile bu kadar ilgili olanını görmedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: need2name


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jansay

    www.netteenucuz.com
    www.delikarga.com
    www.eksikalma.com

    Arkadaşlar bu üç sitenin herhangi birisinden alışveriş yapanınız var mı? Bir sorun yaşanır mı?


    Ben eksikalma.com dam alışveriş yaptım ve adamlar oldukça iyiler.

    Fiyatları her üründe cazip değil bu noktada birçok site bu sitenin önünde ama, müşterileri ile bu kadar ilgili olanını görmedim.


    evet çok ilgi alakalılıar.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.