Şimdi Ara

En hızlı RTX 3080 EVGA’dan geldi: 1.8 GHz’de çalışıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackworms

    EVGA'ya garantisi kötü demek için kafadan sorunlu olmak lazım, başka türlü açıklamak mümkün değil sanırım. Bilenler bilir. GPU dünyasında garanti konusunda üstüne yoktur, her yerde araştırın.

    Türkiye'de distribütörü yoktur fakat RMA ile yurtdışına yollarsınız (büyük ihtimal Avrupa deposu) ve sıkıntısız değişim alırsınız. Ben TR'de garantim var diyen Asus, Gigabyte, MSI ile falan hayatta uğraşamam kanser ediyorlar adamı.

    Daha iki gün önce Corsair kasa için tam 3 farklı distribütörü aradım bir tane insan yardımcı olmadı. Corsair Amerika'ya yazdım anında döndüler. Bakın ürün TR garantili. Dolayısıyla eğer yazışmaktan gocunmayacak biriyseniz anında EVGA alın, ötesini düşünmeyin.

    Kesinlikle katılıyorum. Ürünü Türkiye'den almış olsanız bile herhangi bir sıkıntısı olduğunda uluslararası kanal üzerinden süreci başlatıp yürütmek kesinlikle daha sağlıklı, yaptırımları olur. Sırf EVGA için değil, çoğu firma için geçerli bu. Türkiye'deki firmaların hepsine potansiyel dolandırıcı olarak bakıyorum artık. Müşteri hizmeti ve kalitesine gelene kadar temel olarak yasaları bile dinlemiyorlar.





  • Blackworms kullanıcısına yanıt

    Bence sorunlu olan sensin nilmeden sallayıp insanları yanlış yönlendirme. Evga kendi ülkesinde iyi olabilir ama bu her yerde iyi olduğu anlamına gelmez. Rtx 2080S im bozuldu oralı bile olmadılar rma dan işlem başlattım envai çeşit takla attılar ve kartı burada ücretli yaptırdım. Hatta tarık adında bir arkadaş tamir etti forumdan. o yüzfen bilerek konuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XoXoXoXoXoX X kullanıcısına yanıt

    Bilerek konuşuyorum zaten. Kartı RMA'e gönderememen senin beceriksizliğinmiş, EVGA'nın suçu var gibi durmuyor. Sen sorun yaşadın diye herkes sorun yaşamadı, bil yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 1 Ekim 2020; 19:20:16 >
  • Kartı rma ya göndermek sorun değil sorun dönüşü. 200$ kargo parası ve çıkması muhtemel olan yurtdışı belgeleri tanımayan gümrük vergisi... Şuan hâlen bilmeden konuşuyorsun...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

    İlk başta bende bayılmış tım ama bu sefer asus yapmış bence evga dan da msi dan da güzel bence.


    ikisinin de videolarına baktım bana sanki evga daha güzel olmuş gibi geldi.






  • 3 senedir 1080 ti Kingpin kullanıyorum ve Evga'dan daha iyi bir kart markası kullanmadım popüler bütün gpu markalarını kullanmış birisi olarak bunu söylüyorum size ayrıca ayrıca yakubux-a yanıt olarak Garanti süresi bittikten sonra ürün bozulunca Hangi firma sana yardımcı oluyor ? bu şekilde ürün karalaması yapmamalısın garantisi varken evga'nın zaten uluslararası garantisi var istediğin şekilde tamir yaptırabilirsin ama garantisi bitmiş bir karta hiç bir firma yardımcı olmuyor zaten garantinin bu yüzden bir süresi var.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.