Şimdi Ara

EN HIZLI KREDİ KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EN HIZLI KREDİ KARTI VEREN BANKALAR VE HIZLI BAŞVURU

    Günümüzde neredeyse her kişini kullanmaya ihtiyaç duyduğu ve kullanmaya başladığı kredi kartları hakkın da Hızlı Kredi Kartı Başvurusu nasıl yapılır bilgilenmek isteyenler için bu makale hazırlanmıştır. Bilindiği gibi her bankanın kendine ait kredi kartı vardır ve yine bilindiği gibi her kredi kartının da bir limiti vardır ve ihtiyaç olduğun da veya da yanınız da nakit para kalmadığın da kullanıma başvurduğumuz kredi kartlarını almak bankaların verdiği hizmetler sayesinde kolaylaştı.

    Hızlı kredi başvurusu konusun da bilmeniz gereken ilk olarak hangi bankanın kredi kartını kullanmak istiyorsanız o bankanın en yakınınızdaki şubesine giderek müşteri temsilcisi numarası alarak işe başlamaktır. Müşteri temsilcisine kredi kartı alacağım dediğiniz de zaten size gereken evrakları ve bilgileri söylüyor. Siz de bu doğrultu da hareket ederek evrakları hazırladıktan sonra durumunuz bankanın şartlarına uygunsa kredi kartınız bir süre sonra elinize ulaştırılıyor.

    Hızlı kredi kartı başvurusu konusun da ikinci seçenek ise cep telefonu ile başvuru her bankanın cep telefonu başvuru sistemi mevcuttur sizin yapacağınız işte her bankanın bir başvuru kodu ve mesaj numarası var istediğiniz bankanın bu bilgilerini bulup mesaj yollamak ve onların size dönüp bilgi vermesini beklemektir. En son yol olarakta her bankanın bir de internet şubesi vardır tabi kredi kartını kullanmak istediğiniz bankanın kendine ait ana sitesine girerek oradan kredi kartı başvurusu seçeneğinden tıklayarak sizi yönlendirdikleri gibi hareket edip istedikleri bilgileri girdikten sonra onay beklemektir.
    En Hızlı Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Kredi Burada ekbi olarak sizlere en hızlı kredi kartı veren bankalar ve sms ile en hızlı kredi kartı başvurusu yapabileceğmiz bankaların listesini hazırladık.
    Garanti Bonus Kart Cepten Hızlı Başvuru

    Garanti Bankası’na ait başka bir kredi kartınız varsa veya Garanti Bankası müşterisiyseniz; 444 0 333’ü arayıp sırasıyla 1-5-2-1’i tuşlayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

    Yapı Kredi World Kart SMS ile Hızlı Başvuru

    World boşluk TC kimlik numaranızı yazın; Turkcell Vodafone Avea 4221’e gönderin hızlı başvurunuz cebinizegelsin.

    HSBC Advantage Hızlı Başvuru

    HSBC Advantage Kredi Kartı başvurusu için 0850 211 0 111 nolu nuramadan ulaşarak hızlı bir şekilde başvurunuzu yapabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.