Şimdi Ara

en güvenilir seyahat acentaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar, ben istanbulda yaşıyorum, bu gün itibari ile yaklaşık olarak, 6-7 ay sonra tatil amaçlı ingiltere - londra seyahat planım var. Sormak istediğim şey, en güvenilir acenta veya acentalar hangileridir tavsiyeleriniz nelerdir ? extra bilgiler olursada çok sevinirim, bu acentalar otel ayarlaması vb yapabilir mi veya ismi öne çıkan seyahat acentaları ( taksim- şişli mecidiyeköy-beşiktaş ) civarında olan, hangileridir ? ayrıca alacakları ücretleri kabaca nelerdir istanbul/ingiltere arası bahsediyorum 10-15 günlük tatil. vb meraklarım var. örneğin 10 günlük bir tatil planlasam da sanırım vize 5-6 ay kadar veriliyor ingiltere'de. bilgilendirirseniz genel sevinirim. saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ign -- 22 Mart 2013; 3:00:28 >



  • hocam şahsen hiç yurtdışına çıkmadım ama bilirsin belki pek çok uçak bileti fırsatı paylaştım, paylaşırım.. şahsi önerim, acenta yerine kendi planını kendin yapman..
    istanbuldaki turistleri örnek al.. ellerinde şehir haritası, tarihi ve turistik yerleri bizlerdne çok daha iyi bir şekilde geziyorlar.. gitmedne önce netten 1 saat araştırsan hemen karşına birşeyler çıkar ve yol haritanı da çizersin.. ayrıca cep telefonlarında bile gps var artık.. kaybolma riskin filan da yok.. otel işi ise booking.com gibi büyük sitelerden rahat, güvenli bir şekidle halledebilecek bir husus.. şahsi öneriler tabi bunlar.. illa acenta önerisi istersen büyük acentalara bak..
  • açıklama için teşekkürler bir iki büyük acente ismi verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.