Şimdi Ara

En çok beğendiğim top 10 filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EN BEĞENDİĞİM 10 ADET FİLMİ YORUMLARIMLA PAYLAŞIYORUM. KİŞİSEL İMDB olarak düşünülebilir.


    En çok beğendiğim top 10 filmler


    FİLTH 10/9.5


    En yüksek puana sahip filmdir. bunda başrol oyuncusu james mcavoy'un etkisi büyük. gerçekten de her sahnede döktürmüş. filmin konusu beni her türlü duygu durumuna sokmuştu. Güzel bir psikoloji filmidir aynı zamanda.


    En çok beğendiğim top 10 filmler



    Pulp Fiction 10/9.25


    Bu güzel filmi bilmeyen yoktur herhalde. her sahnesiyle kült olmayı başarmış bir film. ara ara youtube'tan kesik sahneleri açıp izlerim ciddi bir emek ve profesyonel kadrosuyla muazzam bir iş başarılmış. ikonik ve karikatürize edilmiş karakterlerle en iyi filmlerdendir benim için





    En çok beğendiğim top 10 filmler

    fight club 10/9


    bu filmi anlatmaya gerek yok. çoğu kişi nasıl bir film olduğunu biliyor. olay örgüsü, konusu, karakterler ve filmin havası en iyi filmlerden



    En çok beğendiğim top 10 filmler


    ichi the killer 10/8.5


    bazı filmler saçmalık ötesidir. ya sonunu zor getirirsin ya da kapatırsın. özellikle japon yapımı filmler. O yüzden Japon yapımı filmlerini izlemeyi genelde tercih etmem. ancak bu film benim en çok beğendiğim filmlerden biri oldu. Film tüm absürt (+18) sahnesine rağmen sıkmıyor tersine sanki mizahiymiş gibi keyifle izlettiriyor. bir de akıcı konuyla birleşince muhteşem bir seyir keyfi bırakıyor. bir de dünyanın en iyi oyuncularından birisi başrolde olunca tekrar tekrar izlemek istiyor insan.


    En çok beğendiğim top 10 filmler

    İnception 10/8.5


    Kitap gibi film derler ya. Aynen öyle bir film. Anlamak için sadece izlemek yetmiyor. ciddi bir emekle hazırlanmış film.


    En çok beğendiğim top 10 filmler


    desperado 10/8.5


    Bu filmin bir soundtracki var ki aman allahım. ayrı bir film bile çekilir bu müziğe. çok güzel bir aksiyon filmi. en çok beğendiğim aksiyon sahnelerini barındırıyor. en sevdiğim aksiyon filmlerin arasındadır çünkü izlerken hiç sıkılmadım. hep bir hareketlilik bir aksiyon var. tarantino'nun parmağını da olduğunu belirtmek isterim.



    En çok beğendiğim top 10 filmler

    a clockwork orange 10/8


    güzel bir sanat öğeleri kullanılan film. filme has oyunculuklarıyla beğendiğim bir film. aynı zamanda en güzel uyarlamalardan biri. suçluluğun doğası ve özgürlük hakkında güzelce düşündürüyor.



    En çok beğendiğim top 10 filmler

    Yüzüklerin Efendisi serisi 10/8


    3 filmi tek film olarak düşünerek puan verdim. bu filme de söylenecek söz pek azdır. film bizi bambaşka dünyalara sokuyor. umarım dünyaya buna benzer bir film daha gelir.




    En çok beğendiğim top 10 filmler


    The Cell 10/7.5


    bu film inception filminin atasıdır. hatta inception birçok yerden bu filmden etkilenmiş (film 2000 yapımı. youtube'tan iki filmin benzerlikleriyle alakalı video var ) çok az bilinen ama muazzam olan film. İnceptionda rüyaya giriş filmi bu filmden tamamen esinlenme olduğunu düşünüyorum. Rüya sahneleri öyle güzel çekilmiş ki, bu konuda inception ile yarışabilir bile. inception tarzı film sevenler bunu da çok sevecektir.


    En çok beğendiğim top 10 filmler


    Son İstasyon 10/7.5


    eskiden izlediğim beni hüzünlendiren nadir filmlerdendir. babanın hüznü hala aklımda. çok güzel ve değer verilmemiş bir dram filmidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 26 Kasım 2021; 22:32:45 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.