Şimdi Ara

En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birbirinden şahane tasarımla dizayn edilen bu harika yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinize mükemmel bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Ona yapacağınız bu harika hediye sürprizleri sevdikleriniz çok beğenecek. Sevgilinize, eşinize, dostunuza, arkadaşınıza,anne baba ve kardeşlerinize yapacağınız harika bir yılbaşı sürprizi ile onları çok mutlu edebilirsiniz.

    Yeni Yıla Özel Hediyeler

       

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Sevgilinize kardeşinize iphone telefonu için alacağınız bu sevimli aksesuar ona yılbaşında vereceğiniz oldukça şirin bir yeni yıl hediyesi olacak ve verdiğiniz bu şirin hediyeye kardeşiniz de sevgiliniz de bayılacak=)  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Birbirinden ilginç ve şık tasarımlara sahip bu harika ürünler ile sevdiklerinize mükemmel tasarımlara sahip bu harika hediyeleri verebilir onlarla birlikte unutamayacağınız bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz. Bu mükemmel yeni yıl hediyeleri ile sevdiklerinizi oldukça mutlu edecek onlara unutamayacağı bir gece yaşatacaksınız.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Birbirinden farklı tasarıma sahip bu ilginç yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinizi şaşırtacağınız harika bir yılbaşı geçirecek onları çok ama çok mutlu edeceksiniz. Onlar, bu geceyi hayatları boyunca unutamayacaklar.

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Gözlük kaş ve bıyıktan oluşan bu ilginç maske, sevdiklerinize vereceğiniz harika bir yılbaşı hediyesi olacak. İlginç tasarımları seven ve bu harika tasarımlarla dizayn edilen hediyeliklere bayılan sevdiklerinize unutamayacakları bir gece yaşatın.

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


      İlginç bir tasarıma sahip bu sevimli usb kablosunu teknoloji ile ilgilenen sevdiklerinize yılbaşında armağan ederek onları mutlu edebilir ve de onlara harika bir yılbaşı gecesi sunabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte mükemmel bir yılbaşı geçireceksiniz.

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Yılbaşına sayılı günler kala, sizler için birbirinden güzel hediyelerle dolu bir yılbaşı yarışması hazırladık.

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Birbirinden eğlenceli yılbaşı hediyelerini kazanmak milli piyangoda amorti kazanmaktan aslında daha kolay olduğu yarışmada herkese bol şanslar   En Çok Satan Yılbaşı Hediyeleri 1.Finaliste Oscar Ödülü

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Bu yıl Oscar Ödülü’nü Hobbit’in alacağını zannediyorsanız yanılıyorsunuz. İşte size Oscar’ı kazanma fırsatı. Kişiselleştirebilen, istediğiniz yazıyı yazılan bu Oscar Ödülü’nü Tom Cruise’dan önce kazanma şansı yakalayın. 2.Finaliste Falcı Kahve Fincanı

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    İşviçreli bilim adamlarının uzun yıllarki çalışmaları sonucundan kendi kendine fal bakabilen bu kahve fincanı sizi bir çok dertten kurtaracak. Bu kahve fincanını kim kazanacak, dur hemen kendini falcı zanneden kahve fincanına sorayım. 3.Finaliste 100 Dolar Tuvalet Kağıdı

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri





      Sevgi en güzel düşlerin imkansız diye kurulan hayallerin gerçekleştirilebileceği tek inanç duygusudur. Sevmek kutsal bir duygu tarifi zor olan harika bir histir; çok değerli ve çok önemli olan… Sevdiklerinize onlar için özel olarak tasarlanmış olan bu harika hediyeler yılbaşında onlara vereceğiniz oldukça anlamlı ve de oldukça önemli yılbaşı hediyeleri olacak. Sevdikleriniz bu harika geceyi asla unutamayacak. En güzel hediyelerin en güzel duygularla verildiği bu harika yeni yıl coşkusu sevdiklerinizle birlikte sizi de saracak:)

    Gösterişli Yılbaşı Hediyeleri

     

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Kız arkadaşınız için özel olarak alacağınız bu harika tasarıma sahip kolye ona yılbaşında vereceğiniz en anlamlı ve en önemli hediyelerden biri olacak. Bu harika kolyenin iç kısmına sevgiliniz için dilediğiniz notu yazdırabilir ona harika bir anı bırakabilirsiniz.    

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Erkek arkadaşınızın özel günlerde giyeceği tarzda ve oldukça da konforlu bir dizaynda üretilen bu kahverengi rugan ayakkabılar, sevgiliniz için yılbaşında alacağınız özel ürünler içinde yer alıyor. Ona kalıcı ve uzun ömürlü bir hediye vermek istiyorsanız seçiminiz ayakkabıdan yana olsun,)  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Kız arkadaşınız için alacağınız turuncu renkten tasarlanan bu şık çanta ona yılbaşında vereceğiniz en şık ve en güzel hediye olacak. Kadınlar; çanta, ayakkabı, aksesuar ve makyaj malzemesi gibi ürünlere oldukça meraklılar. Her renk her desen ürün dolaplarında muhakkak bulunur çünkü kombinasyona oldukça önem verirler. Siz de onların bu meraklarını taçlandıracak harika bir hediye vererek yılbaşı gecesini unutulmaz kılabilirsiniz.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Bayanların şıklığına ve orijinal tarzlarına hitaben dizayn edilen bu şık ve ilginç tasarım botlar onlara yılbaşında armağan edeceğiniz oldukça orijinal bir yeni yıl hediyesi olacak.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Sevgilinizin ilginç tarzına uyum sağlayacak olan bu birbirinden şık küpe ona yılbaşında vereceğiniz hoş bir yeni yıl hediyesi olacak.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Topuklu şık modeli ile dikkat çeken, yılbaşına özel olarak bayanlar için tasarlanan bu harika ayakkabı, yeni yılda sevgilinizi çok mutlu edecek bir yılbaşı hediyesi olacak.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu Nereden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın Bana yürümeyi öğrettin yeniden El ele ve daima ileriye Bir gün. Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız Ve aynı yolda yürüdükçe Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir Ayrılsak bile kopamayız. Aslında bu sözlerin üzerine arkadaşlıkla ilgili söylenecek daha ne var bilmiyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse, sizinle ağlayıp sizinle gülen, derdinize ortak, her daim yanınızda olabilen, size destek olan kişidir, arkadaş. Eğer böyle arkadaşlarınız varsa, onların değerlerini iyi bilin. Yılbaşına sayılı günler kala onlara ufak ama anlamlı hediyeler almayı unutmayın. Sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel hediyelere bakmaya başlasanız iyi edersiniz.



    Arkadaş İçin Yılbaşı Hediye Çeşitleri

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Bu şık saat en yakın erkek arkadaşınız için çok hoş bir seçim. Arkadaşınız da bu seçiminizi çok beğenecektir. Onu mutlu etmek istemez misiniz? En güzel ve enteresan yılbaşı hediyeleri ile arkadaşınızı şaşırtın.

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Askere gidecek bir arkadaşınız varsa, hiç merak etmeyin onu da düşündük. Bu asker desenli çanta arkadaşınız için çok anlamlı bir hediye olacaktır. Askerde hep sizi anacağı bir hediye, daha ne olsun.



     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    “Dikkat, kuru kafa var.”



    Orjinal adamlar vardır, farklı, enteresan… İşte öyle bir tanıdığınız varsa, bu ayakkabılar tam onların farklılığına fark katacak cinsten. Bunda payınız olduğu için sizde çok mutlu olacaksınız.

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Gerçekten enteresan hediye dedikleri bu olsa gerek.



    Bu gözlüğü aldığınız kişi gerçekten farklı biri olmalı. Tanımak isteriz.



     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Duyduk ki en yakın arkadaşınızın ayakkabıya ihtiyacı varmış. Hemen harekete geçtik. Aradık taradık ona en uygun ayakkabının bu ayakkabı olduğuna karar verdik. Sizin yapmanız gereken tek şey, bunu almak.



     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Arkadaşınız gerçekten bu hediyeyi çok sevecek. Çünkü onu çok iyi yansıtıyor, sizce de öyle değil mi?



     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    İşte bu! dediğinizi duyar gibiyiz. Gerçekten enteresan ilginç bir telefon kılıfı. Arkadaşınız için paha biçilmez bir hediye olacağı kesin. Yalnız onu uyarın zımbaları herkese batırmasın.



    Bu yılbaşında bir değişiklik yapmak istiyorsunuz. Yıllardır aldığınız hediyelerden artık siz de sıkılmaya başladınız. Sevdikleriniz ve değer verdikleriniz için almayı düşündüğünüz hediye ya da hediyelere kendinizden de bir şeyler katmayı düşünüyorsunuz. Çevrenizdeki herkes sizi renkli kişiliğiniz ile tanıyor ve siz de insanların sizi tanıdıkları gibi bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yılbaşı hediyeleri arasından onlara en renkli olanlarını seçmeye çalışıyorsunuz. Bu sıra çok bir şey bulamamaktan yakınıyorsunuz. Durun! Henüz her şey bitmiş değil. Bizler sizin için yılbaşında hediye edebileceğiniz birbirinden farklı onlarca renkli yılbaşı hediyesini bir araya toplayarak sizlerin beğenisine sunuyoruz. Sevdiklerinizi ve değer verdiklerinizi mutlu etmeye hazır mısınız?          

    Yeni Yılın En Renkli Yılbaşı Hediyeleri

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Yeni Yılın En Renkli Yılbaşı Hediyeleri arasında belki de en ilginci görmüş olduğunuz bu kupa bardak olacaktır. Kaliteli ve özel baskısıyla çeşitli esprileri ve sloganları üzerinde barındıran bu bardaklar erkek kardeşiniz için ideal bir hediye olabilir.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Bir cüzdandan çok daha fazlası. Özel tasarımı ve özel baskı teknikleriyle tasarlanmış Batman simgeli böyle bir cüzdan küçük erkek kardeşinizin kesinlikle vazgeçilmezi olacaktır. İçinden çıkan Batman kulaklığı da için cabası!  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Abinizi hem soğuklardan korumaya hem de şıklığına yardım etmeye ne dersiniz? Özel baskı tekniği uygulanmış bu yüzde yüz pamuk sweat shirt abiniz için ideal bir hediye olabilir.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Takılar ile arası çok iyi olan ablanızı da düşünmeye ne dersiniz? Küpe koleksiyoncusu ablanızın daha evvel hiçbir yerde göremediği güzellikteki tasarıma sahip bu küpeler, ablanızı mutlu etmeye yetecektir! Emin olun ki yılbaşı hediyeleri arasında güzel bir alternatif olacaktır.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Anneniz için böylesine şık bir çift küpeye ne dersiniz? Ağaç ve üzeri özenle desenlenmiş böyle bir çift küpe annenize verdiğiniz değeri gösterebilecek renkte bir hediye olacaktır.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri


    Okulda her anınızda yanınızda olan kız arkadaşınız eminiz ki bu küpelere bayılacaktır! Bir küpeden daha çok bir hikayeyi anlatan bu hediye ile onu çok özel hissettireceksiniz.  

     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleri







  • ben hediyelerimde hep çiçeksepeti'ni tercih ediyorum ve çoook memnunum. bu sene de yine aileme ve sevgilime oradan hediye aldım. indirimleri başlamış kaçırmadım :) birkaç ürün örneği atayım size de. çiçeksepeti mobil uygulamasından ilk alışverişe özel indirim kuponu tanımlıyorlar, ekstra avantajlı oluyor alışverişi uygulama üzerinden yapmak.


     En Beğenilen Yılbaşı Hediyeleriplay.google.com
    ciceksepetiuygulama - Android Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/search?q=ciceksepetiuygulama&c=apps

    https://www.ciceksepeti.com/yilbasi-ozel-star-serisi-ve-6li-90-gr-mimosa-chocolate-macaron-kcm1007768

    https://www.ciceksepeti.com/yilbasina-ozel-mutlu-yillar-kupasi-250-gram-tchibo-filtre-kahve-yilbasina-ozel-mum-kcm10579852

    https://www.ciceksepeti.com/kisiye-ozel-yilbasi-temali-2li-bambu-fincan-yilbasi-agaci-3-adet-kurabiye-kcm71304995


    harikalar harika :)





  • Yav bunlara para mı verilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.