Şimdi Ara

En avantajlı uçak biletleri istfly'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • istfly ile en kazançlı uçak biletleri!

    istfly ile hem en uygun servis bedeliyle uçak biletinizi satın alıp hem de uçtukça istfly puan kazanarak, sonraki uçuşlarınızda bedava uçak bileti fırsatını yakalayabilirsiniz!

    HER ZAMAN GEÇERLİ!!!
    Yukarıda güne özel bir kampanya belirtilmediği takdirde istfly’dan üye olarak satın alacağınız her iç ve dış hat uçak biletinde, hem çok az bir hizmet bedeli ödeyerek uçak biletinizi satın alır hem de her uçuşta %1 istfly puan kazanarak, dilediğiniz yere bedava uçak bileti fırsatını yakalayabilirsiniz.

    *Biriktirdiğiniz istfly puanların yeterli olması halinde istediğiniz bir uçak biletini ek ödeme yapmadan anında satın alabilir, dilediğiniz yere bedava uçma fırsatını yakalayabilirsiniz.

    *Biriktirdiğiniz istfly puanlar için bir son kullanma tarihi yoktur ve yeterli puanı elde ettiğiniz takdirde her iç-dış hat uçak bileti için dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

    *istfly puanlarınızla satın aldığınız uçak biletlerinde iptal ve puan iadesi yoktur. Sadece hava yolu kurallarına göre tarih değişikliği yapılabilir.

    ***Haftanın belirli günlerinde uygulanan özel kampanyalar ile her bilette çok daha fazla istfly puan kazanma fırsatı elde edebilirsiniz.
    Bu fırsatlardan anında haberdar olabilmek için istfly’a üye olmanız yeterlidir.


    Arkadaşlarınıza istfly fırsatlarından bahsetmeyi ve mobil uygulamalarımızı (App Store & Google Play) indirmeyi unutmayın!

    istfly



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyilturizm -- 30 Eylül 2017; 4:1:19 >







  • hayırlı reklamlar
  • istfly kullanırım genel olarak fiyatlarından memnunum
  • bu işten karınız ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.