Şimdi Ara

Emsisoft Internet Security 2015 Final Türkçe v9.0.0.4546

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Emsisoft Internet Security 2015 Final Türkçe v9.0.0.4546


    Emsisoft Internet Security Türkçe

    Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Paketi

    Emsisoft Internet Security, bilgisayarınızı virüslerden korumak ve internet güvenliğinizi sağlamak için kullanabileceğiniz çok işlevli bir koruma sistemidir. Firewall ve antivirüs özelliklerini birlikte barındıran program hem internet üzerinden gelen ve giden bağlantıları hem de kötü amaçlı yazılımları denetler. Emsisoft Anti-Malware ve Emsisoft Online Armor Firewall programlarının ikisini bir paket içerinde bulabileceğiniz Emsisoft Internet Security ödüllü virüs tarama modülü ve anti-keylogger gibi özellikleriyle öne çıkmaktadır. Emsisoft Internet Security bilgisayarınızı virüslerden korumak ve internet güvenliğini sağlamak için kullanabileceğiniz çok işlevli bir koruma sistemidir. Firewall ve antivirüs özelliklerini birlikte sunan bir programdır, internet bağlantılarınızı (bilgisayarınızdaki gelen – giden bağlantılar) kontrol ederek bilgisayar güvenliğinizi sağlar.

    Kötü amaçlı yazılımları eş zamanlı olarak kontrol ederek bilgisayar güvenliğinizi maksimum seviyede korur. Program birçok tarama seçeneğine sahiptir, bunlara örnek olarak; Akılı tarama, Hızlı tarama ve Tam tarama seçenekleri gösterilebilir. Karantina modu ile istenmeyen dosyaları karantinaya alır ve etkisiz bir biçimde arşivler, eğer karantinaya alınmış bir dosyanın gerçekten zararsız olduğunu düşünüyorsanız buradan güvenli programlar listesine ekleyebilirsiniz. Emsisoft Internet Security’e zamanlanmış tarama tanımlayarak istediğiniz zamanda virüs taraması yapılmasını sağlayabilirsiniz. Emsisoft Internet Security’ de Emsisoft Anti-Malware ve Emsisoft Online Armor Firewall programlarının ikisini bir paket içerinde bulabilir ve kullanabilirsiniz

    Emsisoft Internet Security ödüllü virüs tarama modülü ve anti-keylogger gibi özellikleriyle öne çıkmaktadır. Gezinme koruması modunda ise “Phishing” yöntemi kullanarak banka hesaplarınıza ulaşmak isteyen kötü niyetli internet siteleri tesbit edilir. Cookie koruması ile (Cookie; web sitelerinde dolaşırken bilgilerinizin ve şifrelerinizin kaydedildiği dosyalar) kişisel bilgilerinizin başkalarının eline geçmemesi sağlanır. Uygulama kuralları oluşturarak, istediğiniz uygulamaları işaretleyebilir ve program tarafından hiç taranmadan kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Emsisoft Internet Security’ de gerekli Smtp ayarları yapıldığı takdirde mail sunucunuz üzerinden malware, virüs ve diğer tehditlerini size anlık olarak e-mail ile bildirir. Emsisoft Internet Security kendi içinde bir güvenlik duvarına sahiptir, çeşitli kurallar oluşturarak Tcp/Udp trafiğinizdeki olayları izleyebilir, izinler ve yasaklamalar tanımlayabilirsiniz.

    Program güncellemelerinizi lisans tarihinizin geçerliliği süresince yapabilirsiniz, program güncellemelerini kendi internet sunucularından alıp otomatik güncelleyerek gerçekleştirir. Programın bir diğer özelliği kullanıcı ve diğer bir uygulama tarafından kapatılmasını önleyen captcha sistemidir, kullanıcı programı kapamaya çalışırsa kullanıcıdan bir doğrulama kodu ister ve istem dışı kapatılmayı engeller. Emsisoft Internet Security’ de kendini koruma sistemleri bununla bitmez, yazılım kendi klasörüne yapılan müdahaleleri engelleyen bir koruma sistemi mevcuttur.

    2014 Yılı Ağustos Ayı Bağımsız Test sonuçlarında dünya antivirüs sıralamasında 3.cü

     Emsisoft Internet Security 2015 Final Türkçe v9.0.0.4546


    İndirme Linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozersworld -- 10 Ekim 2014; 0:18:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.