Şimdi Ara

Emniyet Genel Müdürü polis şiddetini kaydetmeyi yasakladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
181 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen aynen iyi aklıma getirdin Mersinde mükemmel bir bölgede jandarma vardı sakin gayet güzel bir yerdi insan mozambik polisini görünce gerçekten tedirgin oluyor mozambik polisi ile yüz yüze gelmek konuşmak dahi istemiyorum allah işimizi oraya düşürmez inşallah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 2 Mayıs 2021; 23:48:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Aynen aynen iyi aklıma getirdin Mersinde mükemmel bir bölgede jandarma vardı sakin gayet güzel bir yerdi insan mozambik polisini görünce gerçekten tedirgin oluyor mozambik polisi ile yüz yüze gelmek konuşmak dahi istemiyorum allah işimizi oraya düşürmez inşallah

    Erdemli tömük olmasın, 3 sene çalıştım oranın karakolunda harika yerdir. TV lerde falan izliyorum ters kelepçe yapmalarını nutkum tutuluyor, bize jandarma okulunda iken ters kelepçenin meslekten atılmaya sebep vereceğinden bahsedip ikaz ederlerdi kesinlikle yapmayacaksınız diye. İnsan haysiyeti şerefine bağdaşmayan hareket yapanları jandarma teşkilatında barındırmazlar şutlarlar, kesinlikle adamına göre muamele olmaz, en garibanıda önden kelepçeli götürülür en baba işadamıda önden kelepçeli götürüülür jandarma teşkilatında, ne eksik ne fazla.


    Arabaya suçluyu bindirirken kafalarına basıp bindiremezler aslında, sadece zorluk çıkaranlara yapabilirler, ama gördüğüm kadarıyla kaale alan yok. Jandarma teşkilatında disiplin suçudur öyle davranmak, adıda insan onur ve haysiyetine bağdaşmayacak şekilde davranmaktır.




    Polis teşkilatının eğitmenlerinin eğitimi iyi vermeleri lazım, gördüğüm kadarı ile eksik bilgili memurlar yansıyor kameralara, herkese insan gibi davranmalı memurlar babalarının işi değil çünkü emanet iş yapıyorlar. Genel müdürün kamerayla falan uğraşacağına kameralara çirkin görüntüler yansımaması için eğitim amaçlı genelgeler yayınlaması lazım. Ters kelepçe nedir yau.



    Suçlu böyle sevk edilir

    Emniyet Genel Müdürü polis şiddetini kaydetmeyi yasakladı


    Suçlu böyle sevk edilmez

    Emniyet Genel Müdürü polis şiddetini kaydetmeyi yasakladı

    Şu görüntüye sebebiyet veren jandarma amirini kesinlikle cezalandırırlar. Gerçi ben daha jandarmada böyle bir görüntüye rastlamadım, jandarma özel harekatın dahil olduğu operasyonlarda bile rastlamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 3 Mayıs 2021; 0:58:19 >




  • Mersin'in neresinde olduğunu tam hatırlayamadım. Diğer konuya gelecek olursak Jandarmada çok çok iyi disiplin var disiplin arkadaşlıktan çok daha önce geliyor bizim burada ;) ABD ve Avrupa polislerinin de bu kadar iyi olmasının sebebi disiplin zaten. Mozambik polisinde maalesef kaba bir tavır var ve ben bizzat buna uğradım. Mozambik polisleri asla Jandarma gibi halkın gözünde güzel bir imaj oluşturamayacak. İyi bir imaj oluşturmak o kadar kolay değildir çünkü :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 2 Mayıs 2021; 23:45:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Mersin'in neresinde olduğunu tam hatırlayamadım. Diğer konuya gelecek olursak Jandarmada çok çok iyi disiplin var disiplin arkadaşlıktan çok daha önce geliyor bizim burada ;) ABD ve Avrupa polislerinin de bu kadar iyi olmasının sebebi disiplin zaten. Mozambik polisinde maalesef kaba bir tavır var ve ben bizzat buna uğradım. Mozambik polisleri asla Jandarma gibi halkın gözünde güzel bir imaj oluşturamayacak. İyi bir imaj oluşturmak o kadar kolay değildir çünkü :D

    İçişleri bakanı olsam emniyet teşkilatının bütün amir kadrosunu jandarmadan atarım, seyret sonra tantanayı.

  • Aslında ona gerek yok mozambik polislerinin sorumlu olduğu konuları daha da zorlaştırıp denetimleri daha da sıklaştıracaksın. Mozambik polisine binen yük çok az. Boş gezen hiçbir asker yoktur çünkü boş teneke çok ses çıkarır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Aslında ona gerek yok mozambik polislerinin sorumlu olduğu konuları daha da zorlaştırıp denetimleri daha da sıklaştıracaksın. Mozambik polisine binen yük çok az. Boş gezen hiçbir asker yoktur çünkü boş teneke çok ses çıkarır.

    İl ilçe müdürlerini jandarmadan atasalar yeterli, en çömez assubay bile disiplini arşa çıkarır, acımadan ceza vermeye programlılar çünkü.

  • Aynen öyle zaten. Behzat ç gibi güneş gözlüklü polislerden evvel nam salmış disiplinli polislere ihtiyaç var Emniyet Genel Müdürü polis şiddetini kaydetmeyi yasakladı 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Aynen öyle zaten. Behzat ç gibi güneş gözlüklü polislerden evvel nam salmış disiplinli polislere ihtiyaç var  

    At kuyruk yapan jandarmalarda var, mühim olan şekil değil işini layığı ile yapmak, kolluk kuvveti dediğin kabadayı gibi davranamaz, işini ciddiyetle yapar, bunuda eziyet vermeden yapmak zorundadır, ilgilendiği dünyanın en aşağılık mahluğu bile olsa. İnsan haklarına herkes saygılı olmak zorunda. O yüzden işini yapan memurun kameradan videodan korkmaması gerekir, bilakis işini yaparken kaza falan olursa bunu ispat etmesi için. Silahını kaptırıp başkasının vurulmasına sebep olan polis gördü bu gözler, hiç kimseyi inandıramadı silahını kaptırdığına, mahkeme kendi eliyle vermiş muamelesi yaptı ve cinayete yardım yataklıktan giydirdi. Kamera ile çekilseydi o polise o muameleyi yapamazlardı mesela. Müdürleri gerçekten ilginç düşüncelere sahipmiş yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 3 Mayıs 2021; 1:6:44 >




  • Hocam at kuyruk dediğiniz nedir saç modeli mi? Jandarmada asla yapılamaz öyle bir şey

  • Artı "kamera örtülmüş, bozulmuş, şarjı bitmiş" gibi bahanelerle mahkemeye görüntü verilmediğinde polis otomatik olarak haksız sayılmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 4 Mayıs 2021; 6:56:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Hocam at kuyruk dediğiniz nedir saç modeli mi? Jandarmada asla yapılamaz öyle bir şey

    Kom ve istihbarat şubenin içinde at kuyruklu saç modeline sahip olanlar var, küpeli olanlar var, örgütlerin içine sızanlar var, var oğlu var Emniyet Genel Müdürü polis şiddetini kaydetmeyi yasakladı 


    İnsanlar mitçi sanarlar genelde bu sivil arkadaşları halbuki mitin yurtiçi görevi yoktur.



    https://www.ntv.com.tr/turkiye/suc-orgutu-lideri-eski-milli-guresci,y5TfladXY0GNP5quPe0s1w


    şöyle operasyonlar çekerler arada sırada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 3 Mayıs 2021; 3:3:33 >




  • Bekçiler olsun, bu son genelge olsun hep hazırlık.

  • recplayer kullanıcısına yanıt

    aymden döner o yasa, kamusal alan özel hayata girmez zira, o mantıkla mobese kameralarını ne yapacaklar ?

    genelgede işlem yapılacak denmiş tamam ne suçla işlem yapılacak yasaca tanımlanmamış bir suçla ilgili nasıl adliyeye sevk edilecek ?

  • Yaşadığım yer Jandarma bölgesi iken gayet huzurlu, asayiş olaylarının minimumda olduğu bir yerdi. sonra polise devrettiler. gerisini yazmaya gerek var mı? polisin çok ciddi eğitilmesi gerek bu ülkede.

  • Genelge dediğimiz olay bir nevi ferman ülke son yıllarda özellikle başkanlık denen sistem geldikten sonra tek insanın yazdığı genelgelerle yönetilir oldu. En kötüsü de bunu milletin kendi eliyle yapmış olması. Düşünsene şu an meclisin hiç bir gücü yok mesela yada başkanı denetleyebilecek ondan üstün bir güç de yok. 80 milyon tek bir insanın ağzından çıkan genelgelerle yönetiliyor o kadar korkunç o kadar acıklı ki. O yüzden daha ne olabilir dedikçe daha beter haberler duyar olduk ve ben buna alışamıyorum. Koyun gibi güdüldüğüm aklıma geldikçe boğulur gibi oluyor insanlık onuruna ters. Önce bekçiler sonra bu tarz genelgeler insan düşünmeden edemiyor bunlar neyin hazırlığı neyin habercisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarbo257 -- 3 Mayıs 2021; 9:38:31 >
  • Emniyet müdürü kendi kafasına göre kanun koyamaz , anayasada ne yazıyor ise o geçerli


    İçişleri bakanıda genelde yayınlasa geçersiz anayasadan üstün değil hiç kimse ve hiçbir kanun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___M@JesTe___

    Bu mesaj silindi.

    Edebin ile konuş birader. Sen kimsin bana " ulan " ve " insanlıktan nasibini almamış yaratık " diye alenen hakaret edebiliyorsun. Hepsini kayıt altına aldım. İnsan gibi foruma yorum yazdım insan gibi yorum beklerim karşımdakinden, ama senin gibiler için de yasal olarak elimden geleni yapacağım ki öyle forum üzerinden önün gelene rahatça hakaret edeme diye. Sonra görüşürüz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten o şubelerdeki adamları halktan ayırt edemeyiz Emniyet Genel Müdürü polis şiddetini kaydetmeyi yasakladı 

  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt

    Her şey çok güzel olacak

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.