Şimdi Ara

EMENİKE ile NECATİ ATEŞ ARASINDAKİ 7 FARKI BULUNUZ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moryeel

    Kulüpler anlaşınca oynamak istemedim

    Medical Park Antalyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Necati Ateş, "Kulüpler anlaşınca Galatasaray maçında oynamak istemedim. Teknik direktörüm Mehmet Özdilek de bunu gayet normal karşıladı" dedi.

    KAYNAK: Milliyet

    Fenerbahçe kulübü Karabükspordan izin alarak Emenike ile görüşüp anlaştığında, futbolcunun Fenerbahçe maçına çıkmamasını şike olarak adlandıran futbol sever arkadaşlar ve adli makamlar, Necati ATEŞ transferinin Emenike transferinden ne farkı vardır ?




    bebe fark şuki siz emenikeye bize karşı oynama al buda paran ayrıca sezon sonu bizdesin sözünü verdiniz bu şike oluyo . tamamen komiksin olayları bilerek yanlış anlamış gibi yapıp sonrada bakın suçsuzuz diyebiliyorsunuz.yüz kızartıcı ve mide bulandırıcı.




  • Tek tek alıntı yapamayacağım topluca yazayım. Biz Necati transferine illegal diyemeyiz sizde Emenike transferine diyemessiniz ikiside kulüplerden izin alınarak yapılmış görüşmelerdir. Tutturmuşsunuz bir transfer sezonu anlayamadığınız her yerde, Genç ergen söylemleriyle bir şekilde aşağılama yoluna gidiyorsunuz diyoruz ki size kulübünden izin aldığın sürece her dönem transfer sezonudur. Tabii Ali Turan ve Ambrabat olaylarını göz önüne aldığımızda zaten sizin UEFA kriterleri diye bir geleneğiniz olmadığı için bu size ters geliyor normal bir durum ama Emenike olayına gelince bizim yaptığımız etik olmuyor etik kavramlarınızı sevsinler sizin. Antalyayla maçınızmı kaldıki diye yazmamda o maçın sizin her şekilde kazanacığınızı düşünmemdendir. Ama burda yanılmışım bu konuda özür dilemek istiyorum. Israrla şu soruyu da sormaya devam ediyorum Madem etik kavramınız var Ambrabat ve Ali Turanın ayartılması konusu ve Trabzonsporun Bucaspordan aldığı sercan konusunda neden etik kavramlardan bahsetmiyorsunuz. Sizin için Fenerbahçe nin yaptığı her şey kötü siz yapınca her şey kuralına uygun bu konuda konu açan kişide ne yaptığını bilmeyen kişi.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.