Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (995. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.933
Cevap
636
Favori
1.539.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 993994995996997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • werty28 W kullanıcısına yanıt

    Peki yalanladı mı ?

    bildiğim kadarıyla yalanlamadılar da !


    THY çalışanlarıda önceki senelerde böyle haber çıktı sonra yalan dendi. Ama Bir arkadaşın oğlu "baba bazı kesime verildi yalan değil" ama susunuz dediler dedi. Güvendiğim bir arkadaş olduğu için.


    Belki tüm çalışanlara o rakam değildir ama maaşı bizim emeklilerin 1 yıllık maaş tutarı olanlar var, hatta bazı üst düzey olanlar var ki heralde 3-5 yıllık maaş tutarımızı alıyorlardır . Bu ülkede herkes eşit işe eşit maaş almıyor maalesef. promosyon da ise adalet kurumlarının da adı geçiyor, baro ların adı geçiyor, heralde tüm bu haberleri engelletirler.


    olabilir , yalan haber de olabilir. Ben bazı belediye ile yapılan protokolleri incelemişltim. Orda EN AZ yazanı görünce denetlerken sormuştum ? üstü var mı diye onlar kişiye özel bankanın takdirinde olabiliyıor denmişti. Rahmetli babam bilirkişi idi rapor yazarken yıllarca yardım ettim. Birçok paylaşılmayan gerçekleri gördüm. Bu ülkede neler dönüyor neler. O sebeple emin değilim. IBB den maaş alan bir tanıdığım var, kendisi Kadir Toptaş zamanından beride kadroda. ona sormadım doğruya doğru. Ama senin maaşın da kaç dememişimdir hiçbir zaman. Hatta yakın zamanda camilere götürüp ordan da çok lüks restaurantlarda iftar yemeği verip hediye kutusu da verdiklerinin resmini de paylaşayım. Onun bile haberi yok. Mahalle muhtarımız toplamış götürmüş. üsküdarda şemsipaşa da mekanın adınıda paylaşabilirim. Bunu da çok kimse bilmez. İsmide tanıtım. Düşünün basın kadrosunda olan arkadaşımın dahi haberi yok. Haa sorsan bunuda doğrulamazlar. Fotografı kendim çektim. İçinde zikirmatik ve buzdıolabı açacak çakma ve olanlarıda var mış. Onlardan bize gelmedi.


    Kadıköy belediyesi sırf eski başkan Kılıçdaroğlucu diye alınıp , kim olduğunu bilkmediğim birini getiriyor ki eski başkan ile mahalle buluşmalarında tanışmıştım. eski yardımcılarından biri kirvemiz ona gittiğimde hiçbir tanış koymadan rastlaşınca sohbet ettim. Seçim döneminde başını yediler. Şimdi bende tanımadığım birine vitrin mankeni koysak burda oy verirler denene oy vermemeğe karar verdim. Siyaset iç hesaplaşmalar sebebli de kirletiliyor. İlla iktidar eğil daha önce devamlı oy verdiğin partide yanlış yapınca onları asla her koşulda dedstemklemek te bana ters. Maçoğlu geldi ona veririm oyumu. İş yapan adamı alırlar ise, kendi kadrosu gelsinde kim olursa olsun derlerse, iktşdara gelince onlarda aynı şekilde şimdi kurtulmaya çalıştıklarımız haline gelleceklerdir.


    Ben parti mensubu değilim. Oy verdiğim partide yanlış yapar ise prim veremem ona. Çalışan adamı alırlar ise iç hesaplaşma sebebli bende iktidara başka muhalefet bulurum. Keşke böyle yapıp oyları bölmeseler ama yapıyorlar, ilçeme konan adayı kime sorsam bilmiyor. Eski başkan ise mahalle semt buluşmalarında burda mafya vari bir yere çöken spor klubunun alrenen yanımızda tehtitlerine bile boyun eğmeyip, çocuğunun okulundan irtibatlar bulup yapma denilen işi bile biz sakinlerin lehine gönüllü evine çevirmiştir.


    ben eğer bu haber yalan ise anında yazarım balon muş asparagasmış diye. Babamın oğlu yanlış yapsa yalandan yanında olmam. Biz dedemizden babamızdan herşey para değil öğrendik.Haram lokma girmedi dedelerime, babama, çekirdek aileme şükür ki. Emin ol yalan ise bende hemen paylaşırım doğrularım.





    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)


    görseldeki hediyenin içeriği azaltılmış halidir. buzdolabı magneti vs de var idi içinde. bizde yalan yok, götürdükleri mekanda ki iftar fiyatı 4 kişilik aile için benim 1 emekli maaşım kadar.

    Maalesef bu paralar bizim cebimizden çıkan paralar . kadrolu arkadaşımın haberi benim sayemde oldu.


    whatsuptan bana yazdığı mesajı da paylaştım sansürleyip sonra sildim. adamın başını yakmayım.


    Gerçi her parti dağııyormuş. buzdolabında başka bölgenin adayı magnetleride var. Bir partinin tanıtımlı bez cantasından tepsi, mutfak önlüğü, zikirmatik, çakmak, açacak, kalem, şekerler, parti balonları ve en iyisi çocuklar için boyama kitapları çıktı. Ben h,ç birşey almadım. Ama kadınlar işte pazara vs gidince dağıtmışlar.


    bazen ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözüne de inanmak lazım. parfticilik yapmadığım için oy verdiğim partiyide rahatca eleştirim. Yarım asırdır nelere şahit olduk seçimşler de. Anımsarım koalisyonda mhp ve Chp adalet kadrosu işçin alenen birbirlerine girip kavga etmişler di. şimdi eleştirildikleri yada eleştirdiklerini kendileri yapıyor.



    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

    yazının özü: maalesef yalanlamadılar da ! öğrenirsem anında ben de yalanmış, asparagasmış derişm. ama kendim denetlemede, bilirkişi raporlarımda açığa çıkmayan çok şeye rastladım.


    dedem ve babam öyle bir dürüstlüğk abidesiy di ki BU ÜLKEDE BAŞBANLIK YAPMIŞ EN ÖNEMLİ SİYASET AİLESİNİN DESTEKÇİSİ MAFYA LİDERİNİN ADINA BÜROMUZA TELEFON AÇIP TEHT;T EDİLMİŞİZDİR BABAM VE BEN . ALLAH RAHMET ETSİŞİN BABAMI o zaman Evimize Bülent ve Rahşan Ecevit gelip şu bölgeden aday yapalım deni dediklerinde ben babamı siyaset kirletir diye müsaade etmedim. İyi de yaptım. Birkaç akrabam birkaç partinin en üstlerine kadar çıkmıştır, kaç dönem millegtvekili olanlar vardır. Bir kere işim düştüğünde aramamışımdır. Çoğusu koltuk sevdasındadır. Servetleri artmıştır. 4 kez parti değiştiren de çıkmıştır. Çocukları ihya olup bürokrat kadrosuykla gezilere yollanmıştır. Biz ssk larda sürünürlen onlar dişine estetik yapotırmıştır. Eskiden severdim ama vatandaşı kim düdüklüyorsa sevmem. Dürüst siyaset yapana da bu dönem rastlamak zor. Adnan kahveci ismi hep dürüstlükle anılırdı. Kıyak emekli milletvekili maaşını sanırım kabul etmeyen ilk kişiydi vs. Umarım ikdidara öyle zihniyetli dürüst insanlar gelir.



    buldum


    https://www.oktayyildirim.com.tr/namuslu-milletvekili//


    Maaş Artışını Kabul Etmeyen İktidar Milletvekili

    • OCAK 4, 2024
    • 487

     Siyasal İslamcılar Bile Bozamadı

    Milletvekili maaş artışını kabul etmedi, kıyak emeklilik yasasına itiraz etti ve bunu başaramayınca kendi maaşını iade etti.

    İktidar partisinin en önemli ve en parlak milletvekilinden söz ediyorum.

    Maliye Bakanı.

    Bürokrat kökenli ve çok iyi eğitimli. Aynı zamanda bir mucit, patenti kendisine ait buluşları da olan bir mühendis.

    Siyasi fikirlerine katılmayabilirim, ama namusuna ve halkın çıkarını kendisinin çıkarından önce düşündüğüne şahitlik ederim. Siyasal İslamcılarla birlikte politika yaptı, ama dürüstlüğünden ve yolsuzlukların üzerine gitme kararlılığından asla taviz vermedi.

    PKK ve dış destekli ayrılıkçı teröre bakışı konusunda da onunla aynı fikirde değilim, ama bu bile benim onun hakkını teslim etmeme engel değildi. Onunla en azından tartışılabilirdi, başkalarının fikirlerini dinlemeye ve ikna edildiği takdirde kendi fikirlerini değiştirmeye hazır bir olgunluğu vardı.

    Hiç Soru Çalmadı ve Torpilli Değildi

    Çünkü geldiği yere soru çalarak, iltimas görerek değil, Türkiye ve Amerika’da okuduğu bütün okulları ya birinci olarak ya da dereceyle bitiren, okurken çalışarak kendi ayaklarının üzerinde duran ve hayatı boyunca da öyle kalan bir milletvekiliydi.

    Askerlikten kaçmadı, her memleket evladı gibi üniformasını giyip askerliğini yaptı, karavana yedi, nöbet tuttu. Vatanını ve milletini hep çok sevdi.

    Milletvekili Zammına İtiraz Etti

    Laf ın gelişi değil, gerçekten dürüst bir adam olduğunu gösterdi. Millet fakru zaruret içinde üç kuruş gelirle yaşamaya çalışırken, milletvekili maaşına yapılan fahiş zamma ve kıyak emeklilik olarak bilinen yasa teklifine itiraz etti. Kendisinin de üyesi olduğu iktidar partisinin çıkardığı yasaya birkaç arkadaşıyla karşı çıkıp iptal davası açtı ve iptal ettirdi, ama iktidar partisi yasa metninde kelime oyunlarına dayalı bazı değişiklikler yaparak yasayı meclisten geçirdi. Bu baktı ki, yasaya engel olamıyor, gitti meclise bireysel olarak başvurup, maaşının o yasayla artırılan kısmını almayacağını, bunun millete ihanet olduğunu söyledi. Elbette kabul edilmedi, o da maaşının bu kısmını kamuya yararlı bir fona bağışladı.

    Adnan Kahveci’den söz ediyorum, şu anda meclisi dolduran kalabalıktan değil ve soruyorum: İçinizde Adnan Kahveci dürüstlüğünde bir kişi bile yok mu?

    İktidar partisinin ve onun bileşeni MHP’nin vekillerine hiç sözüm yok, ama ya ağız dolusu konuşan muhalefet milletvekilleri? Sizin içinizde bir tane de olsa Adnan Kahveci gibi biri yok mu? Milletvekili emekliliği diye ucube bir kavramla birlikte şu anda ayda 230 bin TL maaş alacaksınız? Bu hiçbirinizin vicdanına dokunmuyor mu?

    Toplumun Bütün Kesimleri Muhtaç

    İktidar, fonlanmış medyasında sosyal yardımdan aldığı üç kuruşu da kaybetme korkusu ile şükür ayinleri yapan, açlık sınırının altındaki emekli aylığına mahkum çaresiz ihtiyarları, “zamları Allah yapıyor” yalanına inandırılmış zavallıları yayınlayıp, bunu kullanabilir, hiç lafım yok, çünkü zaten bu fahiş düzeni sürdürmelerinin başka yolu yok.

    Ya siz, ey muhalefet ya siz?

    Asgari ücretlisi, emeklisi, öğretmeni, memuru, şehit ailesi hepsi aynı durumda. Herkes geçim sıkıntısının kör bıçağı altında inliyor. kendi medya organlarınızda onların yakınmalarını haber yapıyor ve sözüm ona muhalefet ediyorsunuz, ama biz neden göremedik gerçek bir itirazınızı?

    Muhalefet Lafla Değil, Eylemle Olur

    Sadece konuşalım, halkın gazını ve oyunu alalım, sonra kuytuda dürüm sarmaya, deveyi hamuduyla götürmeye devam edelim diye düşünen kişilerden bu millete vekil çıkmaz.

    O vicdansız zam kanunları birer birer oylanırken ya sustunuz ya siz de iktidar gibi el kaldırdınız, bir yandan ekranlara çıkıp halka yapılan zammın azlığına itiraz ederek halkı samimiyetiniz konusunda kandırıyorsunuz, öte yandan hesabınıza yatan yüz binlerin keyfini çıkarıyorsunuz. Sorsak hepiniz namuslu, vicdanlı ve halkı düşünüyorsunuz, halk için o mecliste bulunuyorsunuz, ama bütün bu iddialarınızın hayatta da bir karşılığı, bir kanıtı olmalı değil mi?

    Bir Adnan Kahveci Aranıyor

    Muhalefet öyle boş laflarla olmaz, eylemle olur, konu halkın geçim sıkıntısı ise haydi, hemhal olun da görelim. Çıksın içinizden bir namuslu milletvekili ve ilk ateşi yaksın, “reddediyoruz” desin, “reddediyoruz, halkımız açken bize verilen 230 bin TL maaşı. Maaşlarımızın fazladan yatan kısımlarını, şehit ailelerimize ya da lösemili çocuklara, ya da Hatay’da kullanılmak üzere bağışlıyoruz” desin.

    Var mı?

    Aranıyor öyle ise, Adnan Kahveci gibi namuslu, cesur ve vicdanlı bir milletvekili aranıyor!

    Lafla değil, eylemle!

    Çünkü, lafla sadece peynir gemisi değil, namus ve vicdan gemisi de yürümez.





  • promosyonlar arttı mı dustu mu

    10 k ve ustu icin artan bir sey yok ki en basitinden 11500 15000 bandında alabiliyordu


    kararın faydası yok zararı olmus:)


    sasırmadım.

  • gulluxx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ava giderken avlandık mı ne oldu. Maaşlara seyyanen gelir özeller promosyonu 15 bine çıkarırlar diye avuçlarımızı ovuştururken yine ekonominin ustası son dokunuşu yaptı!

  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

    sen EYT den ve derneklerden medet umuyorsun ya, çok yazıyorsun okuyorum aynı şeyleride çok çok yazıyorsun ya.


    ben EYT li değilim ama benim kadar destek verende, imzalar toplayanda , changeorg lar vs , hatta birçok eylemlerine mitinglerine giden de yoktur belki bu forumda dahi. ( ilave: haa hyapılan yanlışlıklar sebebli EYT yi eleşti,rende sonradan yeni mağdurlar doğrumasınıda eleştirenlerden biri gene benim. Doğruya doğru, eğriye eğri. ) eyt mağdurlarından sonra EYT1 EYT2 mağdurları oluştu oluşacak onlara yama yapılıp sistem dahada arapsaçına dönecek. Neyse EYT desteklediğimiz ve yapılan belli kesimi ihya edip çoğunu mağdur eden sistemide kabul edemedim diye sersenişim. EYT düşmanı değilim kısaca.


    Ben emekli olmadan önce TÜED Türkiye emekliler derneğini dayımın emekli möaaşından haberi olmadan kesinti sebebli itiraz sırasında duydum. kendim emekli olunca gidip üye oldum. kaç yıldır şubeye giderim, hatta edremit narlı 'da yyaz eğitim kampına tatile de gittim parası çok iyiy idi diye. orda da faaliyetlerini dinledim vs. En büyük üye sayısı olnlarda EYT ye en büyük destek onlarda. Keşke o zaman birleşselerdi. ama maalesef yapmadılar.


    Ben burda yıllar önce aylar önce kulşs vari haber duyuru da paylaştım ama , maalesef başkanla dahi sohbet etmiş biri olarak , beceriksiz yada elleri kolları bağlı buluyorum. sosyal medyta kabadayıları hariç bir şey yok, agresifliği şimdi yaptılar , İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA. Dernekler araştırdım birkaç emekli derneği var ama ya belli kesim emöekliler için yani ya EYT, ya bilmem mne iş emeklileri derneği, ya şu kamu emeklileri derneği .. içlerinde en iyisi emeklilerini herdaim koruyan işbankası emeklileri derneği. Kanser olsan dahi tedavini üstelen bir yapıdalar. Sosyal tesisleri elit. Anında işnabkasından promosyonu otoamtik yenilenir mensupların vs. Keşke iş hayatıma işbankasında başlayıp emekli olsaydım dedirttiler. Neyse bunun haricinde hiçbir emekli derneğinin SON DÖNEMDE birkaç yıldır birşey yapabildiği yok. Aldıkları adakalara sevindiren haberleri var. Sanki marifetmiş gibi. Başkanları değişsede yerlerine gelenlerde kıraldan çok kıralcı misali.


    TÜED 100den fazla STK ve sişyasi parti'ye yazılar yazar, şlu olmalı bu olmalı vs... ama son kararı ikdidar verir diye çok da kafa tutmazlar. huylarına giderler. ben bunu öğrenince umudum kalmadı.


    işin özü evet taze kan lazım eski başkanlar veya yerine hazır güdülmüş zihniyetli başkanlar değil. Yada tamam oldu bitticiler değil.


    bu emekliler ikdidar değiştirecek sayıda. aileleri komşuları vs birlik olsa. sen kur parti oyum sana olur yeterki emekliye düşman olma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 29 Mart 2024; 0:36:43 >




  • _HONDA_CIVIV_ _ kullanıcısına yanıt

    Şube'den Yapıldı Hocam

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    9 aylık emekliyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    29 bin gayet iyi hocam bu devirde sağlıkla harcayın inşallah,herkes 10 bin alıyorum yazınca konuya ve birde çevremde eski emeklilerden 10 bin alan çoğunlukta oldugu için şaşırdım ondan sorayım dedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    propaganda devam ediyor şimdide 2. yetkili devrede. banka promosyonunu müjde diye verip aslında mağduriyet yapanlar ....


    inanaan çıkar ama ben inanmıyorum. hatta yapılanların altından sonradan aleyhimize şeyler çıkıyor diye korkuyorum dahi.


    neyse sana sitem ettiğime bakma. Seçime kadar çok sallayacaklar bu haberleri, sonrada maalesef çiklet dahi vermeyecekler. sadece lafta kalacak , genel seçimler öncesi tekrar hortlayacak.



    6 aylık TUİK enflasyon farkı ZATEN ERİMİŞ DÜŞMÜŞ DEĞERİ YİTMİŞ MAAŞIMIZIN TELAFİSİ İÇİN , sanki refah payı dediği 2 katı , %1-2 bilemedin %5 in lafını yapacaklar ... BLA BLA BLA....


    Bakan Işıkhan, emekli aylıkları için tarih verdi: Yeniden masaya yatırılacak


    28 Mart 2024 20:56

    • -A+

    Emekli aylıklarına ilişkin konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Biliyorsunuz emekli maaşlarının zammı memur emeklilerimizde toplu sözleşmeye göre, SSK ve Bağkur için de enflasyona göre şekilleniyor" dedi.


    Işıkhan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda kentteki iş insanlarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Işıkhan, 2023te işsizlik oranının 1 puan azalarak yüzde 9,4e gerilediğini, bu verinin, salgın, bölgelerdeki savaş ve deprem felaketine rağmen doğru yolda olduklarını gösterdiğini söyledi.


    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, emeklilere yönelik başlattıkları promosyon ödemesi uygulamasını kamu bankalarında 2 katına çıkararak, 8 ile 12 bin lira arasında olacağını duyurduğunu hatırlatan Işıkhan, "Bunun dışında ölüm aylığı hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon duyurusunu yapmıştık. Bu hafta pazartesi gününden itibaren de promosyonlar için başvurular alınmıştı. Bugün itibariyle kamu bankalarımız emeklilerimize promosyon ödemelerini yapmaya başladılar. Tüm emeklilerimize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.


    Diğer bankalarla da protokol imzalama sürecini tamamladıklarını dile getiren Işıkhan, "Özel bankalar da, kamu bankaları tutarları asgari olmak üzere promosyon miktarlarını güncelleyecekler.

    Biz, sağlam politikalarla emeklilerimize mümkün olan en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.


    Emeklilerin refahını artıracak yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceklerine dikkati çeken Işıkhan, şunları söyledi:

    "Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ifade etti, Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız dedi. Biliyorsunuz emekli maaşlarının zammı memur emeklilerimizde toplu sözleşmeye göre, SSK ve Bağkur için de enflasyona göre şekilleniyor. Biz, ihtiyaçlar ve imkanlar doğrultusunda çoğu zaman bu tutarların çok daha üzerinde emeklilerimiz için adımlar attık. Denge ve disiplin içinde ekonomimizi güçlü bir şekilde yükselttikçe artan refahtan emeklimize daha fazla pay vermeye devam edeceğiz. Ayrıca, daha önce de söylediğimiz gibi, 3600 ek gösterge düzenlemesinin bütün memurları kapsayacak şekilde genişletilmesi yönünde düzenlemeyi hayata geçireceğiz. Yine esnaflarımızın emeklilik için gerekli sigorta prim gün sayısındaki adaletsizliği gidereceğiz."





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    2 katına mı çıkmış...??? Vay be, çok büyük promosyonmuş hakikaten...
    Eee, sen emekli olarak kendini geri zekalı gibi gösterirsen, bunlar da sana böyle muamale eder...

    2 sene önce en düşük emekli maaşı 3500 tl iken, 7250 tl veren bankalar bugün 15000 tl maaşa 8000 tl veriyor ve bunu hükümet 2 kat arttırdık, müjde diye yazıyor... ne diyeyim Allah emekliye akıl fikir versin de, bunlara seçim de okkalı bir tokat atsın...

    Bunlar emekliyi hem dilenci etti, hem de geri zekalı yerine koydu...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ne güzel... ibb çalışanına 115.000 tl
    Emekliye 8750 tl...
    Müjdeler olsun...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Ben o işi hesapta para yokken yaptım, kabul etti...
    Bu durumda muhtemelen maaşım yattıktan sonra farkını verecekler...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aberdi kullanıcısına yanıt
    Bizim emekliden hiçbir şey olmaz,bir parmak balla çalışır..şu banka ikramiyesini bile allayıp pullayıp nasıl sundular ama millete

    Geçen sene şartsız şurtsuz 7 bin promosyon alırken bu sene 5 bine düşürmüşler hakkımızı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Mart 2024; 6:25:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

    Hesaptan çekecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüed emeklileri derneğinin yandaşlıktan başka bişey yaptığını gören varmı?

    çoğu emekliden aidat alıyor.bankayla toplu sözleşme yapılsa promosyon en az 50 bin olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl daha seçim yok, pazar akşamı göreceğiz emeklinin gücü varmı yokmu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

    Annemin emekli maaşı net olarak kaç tl ayın 20sinde ilk aylığı 10030 TL yattı bu resimde net 14 bin gözüküyor promosyon olarak Akbank taşıdık edevlet üzerinden şubeye gitmemize gerek varmı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shqiptar45 S kullanıcısına yanıt
    ilk maaş yatınca şubeye gidip imza felan işleri yapılıyor.promosyon internetten yada gitmişken oradada hallolur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Hocam peki net maaş ne oluyor ilk maaş 10030 aldı ama attığım resimde 14 bin küsur gözüküyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 993994995996997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.