Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: obblomovv
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.005
Cevap
638
Favori
1.546.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yazilmistir ama bir bilgilendirmede ben yapayim babam vakiftan, halam halkbanktan emekli maasi aliyordu.



    Halkbank icin atmye karti takinca ekranda emekli sozlesmesi onay butonunu cikiyor onay verince bir gun sonra hesaba yatiyor.



    Vakif ise sadece subelerden sozlesmenin imzalanmasiyla promosyona dahil oluyorsunuz, babam dun subeden sozlesmeyi imzaladi bugun telefona emekli promosyonunuz yatmistir diye sms geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bankanın müşteriye özel uygulamaları vardır, olabilir. Ben bugüne kadar yanlış hatırlamıyorsam 1 kere bile kart ücreti ödemedim, yalan olmasın. Hesap işletim ücreti de bir kez mi ne ödedim, onu da otomatik ödeme tanımlayınca geriye dönük bile iade ettiler. Bu nedenle benim size kalkıp da şu bankada bu bankada masraf veriyorsunuz aaa, abaaa felan dememe de gerek yok. Bunlar tamamen bankanın inisiyatifindedir.

    Siyasi mevzulara gelince, bu ülkede yıllardır banka promosyonu vardı zaten. Emeklilere de yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl kadar önce kampanyalar sunulmaya başladı ve bu başlığı ben o amaçla açtım. Şimdi promosyon bu moda dönünce başlık revize etmek için her gün veri topluyorum.

    Herkesin tercihine saygı duymak zorundayız, her insan farklı anılara sahip, farklı şeyler yaşıyor; bir çok şeyi bambaşka algılayabiliyor. Bu nedenle burada birbirimizi germeye, kırmaya 3 günlük dünyada hiç mi hiç gerek yok. Promosyonlardan ne kadar kar yapar, EFT ve hesap işletim ücretlerinden ne kadar cebimizden az çıkarsa o kadar çok harcayıp bir şeyler alma şansımız, belki hayata bir tat katma şansımız artacak, derdimiz bu ve ortak hepimizin..

    İlaveten, bankaların %90'ında istediğiniz internet servis sağlayıcı, ip bloğu vs. gibi erişim kısıtlama seçenekleri var. Bunun yanısıra, mağduriyetlerde çoğu konuda banka sorumlu. Ancak bizler de kullanıcı olarak şifrelerimizi paylaşmamakla, kartlarımızı ortalıkta bırakmamakla vs. gibi çeşitli şeylerle sorumluyuz.

    Yine de herşeyde olduğu gibi, hayat bir tercihtir; tüm tercihlerimiz birer sonuç doğurur, bankanızın, güvenliğinizin, promosyonunuzun ve olanaklarının; herşeyin en güzelini dileyelim büyüklerimize, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 17 Mart 2017; 3:42:48 >




  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    tamam da bu konuya gelip siyaset yapmak nasıl bir kafa ?
    zaten emekliler az maaş alan kişiler ve buna rağmen birisi gelir 100-150 tl. ile zengin mi olacaksınız ,diğeri gelir en kötü bankayı siyasi amaçlarla savunmaya çalışır

    bıktık artık ,canımıza tak dedi bunların siyasetlerinden

    üstelik buraya gelip yazanların amaçları anında belli oluyor ,genç olsa dahi anne-babası yada yakını için araştırma yapıyor ,yaşlı olanlar zaten direk konuya giriyor ,bunlar çok normal ve zaten forumun amacı da bu
    ama bazıları iş edinmiş her konuyu mutlaka siyasete çekecek ,propaganda yapacak

    hele ki birisi "eskiden" diyerek başlıyorsa kesin olarak amacı sadece siyasi propagandadır (artık bu forumda bunu ezberledik)

    ne eskiymiş arkadaş ,sanki biz eskiden mağara da yaşayıp ,popomuzu yaprakla siliyorduk :)
    birde yapılması gereken hizmeti sanki sadakaymış gibi anlatanlar çıkınca bendeki şalterler komple atıyor :)




  • Babam ve dedeme banka bakıyoruz da ne tavsiye edersiniz ... Konuyu arada takip ediyorum da her hafta seçilen banka değişiyor .. Bi ara deniz di fibabanktı zirat oldu halk bankası oldu ... Artık bizde alalım diye düşünüyoruz Deniz bankası sanırım tüm atm lerde ücretsiz para çekme veriyor bizde bu yüzden denizi seçicez ...

    Peki başvuruları nasıl yapıyoruz e devlet vs ...
    Şimdiden çok teşekkürler .
  • doğru seçim ben 3 sene önce 450+50 lira almıştım şimdi uzattım ve daha bankadayken 450 lira yattı hesaba artı halamı götürdüm ve 100 lira da oradan gelecek ve sadece kredi kartı ücreti var 36 lira fakat para puan olarak ta 650 lira aldım harcamalardan ben memnunum tavsiye ederim.
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    bende de böyle görünüyor :)
    ama birde blokladığımız kişileri hiç görmesek çok daha iyi olurdu
    hatta ülke için dahi böyle bir seçenek olsa ,birbirimizi bloklayıp herkes kendi görüşündeki kişilerle mutlu mesut yaşardı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    Bu mesaj silindi.
    konuya saygım nedeniyle yazdıklarımı sildim ,diğer türlü birilerine ekmek vermiş oluyoruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 18 Mart 2017; 1:6:33 >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    dostum aç sayış tay raporları gör nereden borç alındı ve İMF borcu kapatıldı bilip bilmeden konuşmayın ha böyle neden yapıldı onu söyleyeyim size adam yerine koymaya can imf memuru Türkiye ye geldiğinde kral oluyordu yok bu kararı alacaksın yok bunu yapacaksın bunun önüne geçilsin diye özel bankalardan kredi alındı ve o borç kapatıldı , iyi de oldu fakat bize öyle söylenmedi meydanlarda İMF ye borcu sıfırladık diye lanse edildi ama neyle başka borçla ama kaç kişi bilir bunu.
  • Konu biraz değişsin , bugün büyük ihtimal karar verdim Ailemi Teb den aldıracam . 375 +50(kredi kartından 2 fatura ya) lira bonus veriyor . 425 tl sanırım bunun üstü de yok şimdilik. Atm çekimi yok eft muafiyeti yok . Şube yakın olması ailemin bunları pek kullanmaması beni bu bankaya itti. Belki cepteteb yaparım oradan ücretsiz olur..
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    atm. çekimi yok ,eft yok derken ?
    yani bunlar olmayacak mı ?

    unutmayın 3 yıllık sözleşme yapıyorsunuz
    yine de siz bilirsiniz :)
  • Merhabalar, pttye başvupta alan var mı acaba nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Tüm pttler oluyor mu yoksa büyük(merkez) pttlere mi başvurmak gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

    atm. çekimi yok ,eft yok derken ?
    yani bunlar olmayacak mı ?

    unutmayın 3 yıllık sözleşme yapıyorsunuz
    yine de siz bilirsiniz :)

    diğer atm ler den çekim ve eft ücretli diye dedim, aslında ;

    Çağrı merkezi ve internetten yapılan işlemlerde ücret muafiyeti şöyle bir madde var ama eft ücretsiz olabilir mi bilemedim sormak lazım. Diğer atm çekimi büyük eksiklik ama şube yakın işte . Bakalım son karar onların ben iletecem tüm şartları . Teşekkürler ayrıca ..
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    şimdi anladım
    mesajınızdan sanki atm. den çekim olmayacak gibi bir anlam çıkıyor :)
    benim şartlarda da diğer banka atm.sinden ücretsiz çekim yok
    ama çok da önemli değil ,böyle bir durum oluşursa enparaya eft yapıp oradan çekebilirim (enpara yanılmıyorsam ayda 1 başka atm.den ücretsiz çekim hakkı veriyor)

    tabi sizin durumda eft. de ücretli ise o zaman bu dediğim de olmaz


    Çağrı merkezi ve internetten yapılan işlemlerde ücret muafiyeti

    bu maddeden benim anladığım ,ücretsiz olacağı yönünde
    yine de sormanızda fayda var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin07

    Konu biraz değişsin , bugün büyük ihtimal karar verdim Ailemi Teb den aldıracam . 375 +50(kredi kartından 2 fatura ya) lira bonus veriyor . 425 tl sanırım bunun üstü de yok şimdilik. Atm çekimi yok eft muafiyeti yok . Şube yakın olması ailemin bunları pek kullanmaması beni bu bankaya itti. Belki cepteteb yaparım oradan ücretsiz olur..



    hocam 3 yıl faturaları bir yere bağlamak ne kadar mantıklı 3 yıl içinde 1 er yıldan 50 den 150 tl puan kazanabilirsin ha bire fatura kampanyaları oluyor...
  • Bakalım hocam yüzyüze görüşmek en iyisi, ben yanlarında olmuyorum çoğu zaman . Adam akıllı müşteri temsilcisi olsunda bir sıkıntıları olursa rahat çözsünler. Buradan bilgi yazarım eft hakkında..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    50 lira bonus için 1 yıl geçerli hocam eğer erken çıkma filan olursa mesela 6 ay bonus un yarısını geri alıyorlar. Diğer yıl iptal edebiliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Promosyon başvuru yaptıktan sonra, e-devletten banka değişikliği seçeneğine tıklayan var mı ? Bende böyle bir şey çıkıyor.
    Rica etsem promosyon alan varsa e-devletten banka değişikliğine tıklayabilir mi ? Sadece bende mi var diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 19 Mart 2017; 13:17:29 >
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    3 sene boyunca banka değişikliği yapamazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedik 112

    3 sene boyunca banka değişikliği yapamazsınız.

    Daha önce böyle bir şey yoktu. Yeni gördüğüm için sorma ihtiyacı duydum. Değiştirmeyecektim zaten. Sizde de var mı acaba ?
  • Fiba bank vardı 1000-2000 arası maaş alanlara 425 TL verecekti ne oldu.?Şu anda en iyi oran hangi banka.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.