Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1040. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cehili
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.021
Cevap
635
Favori
1.548.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10381039104010411042
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    hocam bakan ışıkhan açıklama yaptı emekliye 6 aylık tüik enf verilecek başka çalışmamız yok diyor. Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Nisan 2024; 12:25:47 >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    "temmuz ayında da enflasyon farkı olarak %23-25 arası fark verilecek." yazdım ya, bu sebepten.
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    hocam hedeflen enf rezive edildi %25 ile %30 zam alacak emekli temmuzda, memur ve memur emeklisi daha az alacak
  • Emeklilerin cok buyuk cogunlugu ( calısırken asgari maas almıs veya oyle gosterilmis ) 8 bin kusur kok maas alıyor ve 10 bin e tamamlanıyor. Buyuk ihtimal Temmuz ayında gelen zam ile kok maasımız 10 binin cok az ustune cıkacak yani 500 tl civarı zam alacagız. Yazık cok yazık...

  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    hocam emekliye çalışma var imiş on beş gün içinde açıklayacaklar mış .. bunlar emekliye elektrik yardımı, emekliye kira yardımı gibi çok yakında açıklayacaklarmış bence seyannen zam hayal gibi..
    mehmet şimşek çalışan ve emekliye hiçbir şey vermeyin düze çıkalım ekonomi rayına otursun ondan sonra işçi ve emeklinin refahını artıralım diyormuş..
    dünya bankasından gelen paranın bir kısmı suriyelilerin gelirini artırmak içinmiş zaten duyuyorsunuz 8bin yardım 13bine çıkmış diyorlar..
    dünya bankası emeklilere de versin
  • asgari ücrete sıfır zam, emekliye enflasyon farkı ile, büyük ihtimalle açlık sınırının yarısı kadar aylık ücret derken, memnuniyetsizliğin zirve yapacağı zamanlar temmuz gibi başlar. enflasyonu düşürmek en birinci önceliğimiz diyenlerin, 1 senede bırak düşürmeyi, hızını bile kesemediklerini de hesaba katın.

    2025 sonlarında erken seçim öngörüyorum. belki daha bile erken.
  • bu ay başında emekli maaşını ykb taşıyıp maaşı ykb ye yatan varmı, ykb soruyoruz eski bankanıza yatacak diyor mh bugün ayın 17 si maaşlar yatmaya başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Nisan 2024; 13:19:24 >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Maaş yattıktan 1-2 gün sonra promosyon yatıyor.

  • YaseminDH Y kullanıcısına yanıt

    Bankanıza mail atın veya müş. hizmetlerini arayıp sorsanız daha iyi olur. Bazı iddialar var; yükselecek diye. Yükselmiyorsa mecburen başka bankaya taşıyacağız diye.

  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    4A ve 4B için bu ay yeni bankaya yatmaz. Nisan maaşınız eski bnakaya, mayıs maaşınız yeni bankaya yatar. ( promosyon için her banka ve promosyon kampanyası farklılık gösterebiliyor, geneli mayısta yenş bankaka yatattıktan sonra aynı gün veya birkaç gün içinde)

  • Yapı Kredi maaş yatmadan yatırdı, promosyon değişikliği yapmıştım
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    genelde mi değişiklik yaptı yada şubeye özel bölgeye özel mi promosyon erken yatırma
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    hocam emekli abilerimiz duyum almış kimi ykb emeklisi promosyon aldı haberleri kullamığımıza geldi bana bende bankayı arayın dedim banka sizin dediğinizi demiş eski bankaya iki gün içinde yatar mayısta bizden maaş ve promosyon alırsınız demiş ama ykb promosyon alanlar var demiş hayır demiş mh bayan
  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    REVİZE yani promasyon güncellemesi yapanlara AKBANK ve bazı bankalar anında promosyon için maaş beklemesi yapmıyor. Promosyon kapsamına göre, rekabete göre hatta bir ara 30/31 Aralık ta banka değiştirenlere dahi maaşları bilgisi bile gelmeden TEB promasyonu erkenden yatırdı.


    Yapıkredi revize yapanlara bu şekilde uygulama yapabilir . onunla karıştırmış olabilirler. Yada rekabet için erken promosyon ödemesi yapmış olabilir.


    Ama ben kendi tecrübe, deneyim , bildiğim ile 4A için genel usulüğ uygulamayaı yazdım. Sebebi SGK ayın 1inde bankalara TC no, isim soyad ve tahsis no vs bilgisi yolluyor. Sadece isim listesi diyelim. Sonrada ayın 15i civarı artı eksi 1-2 gün , diyorki eyy akbank GoGOBaBa TC123456789 ve 210xxxxx nolu emeklimin nisan maaşı 10800TL dir. Maaş günü 23üdür tahsisi no son rakamı gereği. Bazı bankalarda 2 gün erken ödeme yapabilir ( Akbank ve Garanti uyguluyor arada sırada hatta rakamı görüp promosyonu kampanyasına göre erken çektirtibeliyor)


    şimdi siz nisan ayının başında maaş taşıma yaptığınızdan genelleme yazdım.


    nisan maaşıınız eski bankaya, sgk 1 mayıs ta yeni bankaya bu şahış artık size maaşını yatıracağım listesi yolluyor. mayıs 15 civarı rakam yollanıyor sisteme. banka da ödeme yapıyor. promosyonu günüğnde veya 1-2 gün içinde yatırıyor. kampanyasına, bankasına hatta şubesine ve hatta şubedeki uygulamaya göre erkende yatırabilir , sallayabilir geç de yatırabilir. Hatta Yapıkredi sisin bir kullandığınız aktif vadesiz hesabınız dahi olsa, yeni sgk hesabı açmadığından şubece maaşını , ikramiyeniz, poromosyonunuz ARAFTA/ASKIDA/HAVUZHESAP ta dahi kalabiliyor. Ben YKB ile nahoş durumlar yaşadım. Şubeden çözemediğimi MH arayarak çözdüm. Herşey beklerim onlardan. sanırım 5-6 yıldır yazıyorum emeklilik konusunda güvenimi sarsan bakalar çok eskiden denizbank, sonra TEB, sonra Yaoıkredi. Maç ortasonda kuarl değiştiren uygulama değiştiren yenilik icat ederler.


    Umarım maaş listesi 1 mayısta yollanmadan, 15 mayıs civarı yeni bankaya tutarınız yollanmadan önce promosyıonu alırsınız. Maaşınız nisan da kesin eski bankaya, mayısta kesin yeni bankaya yatar genelinde. eğer bir terslik bloke sorunu şube işgüzarlığı sişstemsel sıkıntı yok ise.





  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    banka değiştirme değil, promosyon revizesi için.

  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    4A ve 4B için bu ay yeni bankaya yatmaz. Nisan maaşınız eski bnakaya, mayıs maaşınız yeni bankaya yatar. ( promosyon için her banka ve promosyon kampanyası farklılık gösterebiliyor, geneli mayısta yenş bankaka yatattıktan sonra aynı gün veya birkaç gün içinde)


    İLAVE.

    BURDA MAAŞ DAN BAHSETTİĞİNİZ İÇİN YAZDIĞIM DOĞRUDUR.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    anladım hocam tşl.ler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Nisan 2024; 11:53:14 >
  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Güzel fikirEmekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) 

    Çok teşekkür ediyorumEmekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) 

  • Emekliye gelince asgari ücrete gelince para yok ama başka şeylere para var insanlar cidden zor durumsa öğretmene memura polise doktora para var emekliye gelince 10.500 yeter kardeşim para yoksa herkese olmasın
  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    dengeyi bozdular iyice su an duzeltemiyorlar da:( o denge ki zor düzelecek cok zor:(((

  • 
Sayfa: önceki 10381039104010411042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.