Şimdi Ara

Elon Musk, Bitcoin (BTC) Madencileri ile Yaptığı Görüşmeleri Umut Verici Olarak Nitelendirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla CEO’su Elon Musk, Kuzey Amerika Bitcoin madencilik işletmelerinin yöneticileriyle bir toplantı yaptığını Twitter üzerinden paylaştı. Gelişmeleri umut verici olarak nitelendirdi.

    Musk’a göre Kuzey Amerika’daki madenciler yeşil enerjiye bağlılar ve dünyanın dört bir yanımdaki madencilere de aynı çağrıda bulunuyorlar.


    “Kuzey Amerikalı Bitcoin madencileriyle görüştüm. Mevcut ve planlanan yenilenebilir kullanımını ve WW’den bunu yapmasını istemeyi taahhüt ettiler. Potansiyel olarak umut verici.”


    Toplantıya MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ev sahipliği yaptı:


    “Dün ve Kuzey Amerika’nın önde gelen Bitcoin madencileri arasında bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duydum. Madenciler, enerji kullanım şeffaflığını teşvik etmek ve dünya çapında sürdürülebilirlik girişimlerini hızlandırmak için Bitcoin Madencilik Konseyi’ni kurmayı kabul ettiler.”


    Bu ayın başlarında Tesla, çevresel kaygılar nedeniyle Bitcoin ödemelerini kabul etmeyi bıraktı. Musk’ın tweet’inin ardından Bitcoin %5 oranında artış göstererek 39.960 dolara kadar çıktı.


    Kaynak: https://www.btchaber.com/elon-musk-bitcoin-btc-madencileri-ile-yaptigi-gorusmeleri-umut-verici-olarak-nitelendirdi//








  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechVET

    Bu mesaj silindi.

    Eğer bitcoin doğaya zarar veriyorsa Elon Musk'ın dediği gibi değeri kalmasın artık nede olsa pos madenciliği yapan coinlerde var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechVET

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    O zaman Elon Musk gibi bir bilim insanı neden bitcoinin enerji tüketimine bakışları çevirtti tüm piyasa etkilendi. Doğrumu bilmiyorum Tesla'*nın da çevre duyarlılığının pekde iyi olmadığını okumuştum. Bilmiyorum, PoW madenciliği geleneksel bankacılık işlemleri ve fiat paraların çevreye verdiği zarardan daha az ise tabi bitcoini karalamaya hakları yoktur o zaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechVET

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Kuzey Amerika'lı madencilere yaptığı bu görüşme hakkında tweet atmasıyla sadece 1000dolar artış gösterdi btc. Ama bu artış btc nin destek noktasını oluşturdu gibi gözüküyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-John R kullanıcısına yanıt

    Tesla'nın 1.5 ay sonra Bitcoin ile ödeme kabul etmekten vazgeçmesinin çevreyle ilgili olduğunu düşünmüyorum, burada açıkça manipülasyon var. Hem ödeme olarak kabul etmesi hem de vazeçmesi ikisi de manipülasyon.

    Bitcoin'i enerji kullanımı yüzünden eleştirmek çok yüzeysel bir eleştiri diye düşünüyorum. Burada konuşulması gereken çok şey var, sadece enerji kullanımına bakarak eleştirmek yetersiz. Elon Musk'ın bunu da kendi çıkarı için kullandığını düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.