Şimdi Ara

ELOA Online - Oynayan yahut Oynamak İsteyen İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-2 gündür ELOA Online oynuyorum. Hack&Slash türünü sevenler için gayet ideal bir oyun. Buraya yazmamın sebebi ise dungeon'lara vesaire tek başına girdiğim zaman belirli bir seviyeden sonra çok zorlaması. Yani takım arkadaşlarına ihtiyacım var. Oyunu henüz 1-2 gündür oynuyorum. Buraya rehberini açabilecek kadar detaylı bir bilgiye sahip değilim. Eğer ELOA Online oynayan daha bilgili arkadaşlar var ise onlar rehber yazmakta benden daha yetkin olacaklardır.

    Kısaca açıklamak gerekirse oyunda 4 farklı ırk ve 5 farklı class bulunmakta (Warrior - Mage - Gunner - Assasin ve Psychic). Seçtiğiniz her class içinde 3 farklı silaha bölünüyor ama diğer oyunlardan tek bir farkla buda o 3 farklı silah kombinasyonunu aynı anda kullanabiliyorsunuz ve geçişleri sadece 1-2-3 tuşlarıyla oluyor. Mage'ten örnek vermek gerekirse 1'de ateş 2'de buz 3'te elektrik büyüleri mevcut. Bunlar arasında hızlı geçişler yapmanıza olanak sağlamışlar.

    Tek başına pek bir zevki çıkmıyor açıkçası. O yüzden buraya konusunu açma gereği duydum. İlgilenen arkadaşlar buraya yazabilirse sevinirim.


    Burayada oyun ve class'lar ile alakalı bir video koyuyorum.









  • Şu an oyun dikkatimi çekti açıkcası oyuncu sayısı ne alemde ping durumları falan biraz bilgi verebilir misin...
  • Hack and Slash türünün müptelası olarak oyun gayet hoşuma gitmiş durumda ama aklıma takılan bir kaç soru var. İlki oyun p2w veyahutta marketinde çok fazla ürün varmı kozmetik olarak demiyorum ekstralar veren ürünlerden bahsediyorum. Diğeri ise oyun pvp ve pve yönünden doyuruyormu oyuncuyu. Ve son olarak ise oyuncu durumu popülasyonu ne durumdadır ?


    Daha öncesinde uzun ama çok uzun süre diablo serisi oynamış ve son zamanlarda Deviliana baya sarıp onun üzerinde prim yapmış biri olarak beni çok cezbetti. Bende oynamayı düşünebilirim. Teşekkür ederim paylaşımın için.
  • Konu up bilgiler pls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar EU sunucusunda 30lv magem var. Hala oynayanlar ve türk loncası var mı?
  • Bende oynamaya başladım. 12 lv kadar oldum. Eğlenceli bir oyuna benziyor. Eu serverında nickim Brit Sniper'ım.
  • bende başlamayı düşünüyordum ama oyun kapanıyormuş
  • bende oynuyorum fakat hiç aktif player yok oyunda canım çok sıkılıyor kapanma haberlerini görmedim ama kapanıyorsa da üzülmem şahsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.