Şimdi Ara

Elo hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 aylık bir oyuncuyum. Öğrenmek için soruyorum. Elo dediğiniz şey aşağıdaki kazanma kaybetme oranlarının farkı mı ? Biri anlatabilir mi ?

    Birde bu kazandığım ranked oyunlarda ve kaybettiğim ranked oyunlarda kazanıp kaybettiğim LP'ler bu istatistiğe göre mi geliyor gidiyor ?

    Tr Server nick = Icarus Departure

     Elo hk.



  • yokmu yardımcı olacak ?
  • diamond altındaysan boşver eloyu
  • Elo dedigimiz sey lig sistemi. Elo puanin=bulundugun lig. Kazanma/kaybetme oranlariyla alakali bir sey degil. Fakat kazanma/kaybetme oranin ne kadar yuksek olursa galibiyette o kadar fazla lp alirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim.

    Ben bronze 4 olarak başladım şuan bronze 2 yim. Bu oyunu 3 aydır oynuyorum. Bazen oyunlarda elomu düşüremeyeceğim AFK yazıp oynamayanlar denk geliyor. Ne olduğunu öğrenmek istedim.

    Benim ligimde önemli değilse bu insanlar yanlışmı biliyor ELO kavramını. Ben bu 3 aylık süreçte bronze 2 ligine çıkabildim. Çok eski bir oyuncu olmadığım için bu ligde olmaktan utanmıyorum sorun yok.

    3 aylık sürede kazanma kaybetme oranım birbirine denk olmasının kötü olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
  • Icarus Departure kullanıcısına yanıt
    Düşük liglerde kazanma ve kaybetme değerlerinin eşit olması güzeldir, küme yükseldikçe bu farkın + yönde açılması beklenir. Elomu düşüremem ben afk olayını ben de anlamadım, küme düşemem ben afk gibi bi cümle olmuş, elonun anlamını bilmeden kurmuş cümleyi. Sen bronz 4 isen bronz 4 elosundasın, bronz 2 isen bronz 2 elosundasın. Eskiden oyunda lig sistemi yokken elo sistemi vardı, ben 1500 eloyum ben 2000 eloyum derdik. Şimdi ise küme sistemi var, ben gümüşüm ben altınım diyoruz. Yani elo ile küme aynı şeyler :)
    Ayrıca sana tavsiyem, ad ve ap rünlerini tamamlamadan dereceli oyun atma. Normal oyunlarda kendini geliştir, deneyebildiğin bütün karakterleri dene. Kafana yatan karakterleri al ve uzmanlaşmaya çalış o karakterlerde. Dereceliye çok erken başlamışsın, bence oyunu tam olarak kavra, tüm karakterlerin neler yapabildiğini, yeteneklerini vs. öğren. Tabi bu biraz zaman alacak ama senin oyun bilgini, öngörünü, reflekslerini daha da geliştirecek ve daha kolay küme atlamanı sağlayacak. Bu süre belki 1 ay, belki 1 yıl bilemem. Senin oyuna ne kadar vakit ayırdığınla ilgili yani :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.