Şimdi Ara

elmas eloda takılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trde elmasım , westte smurf kastım bir haftada plat 1 aşamasına ulaştım hiç takılmadan. yaklaşık 40 oyunda falan. Şuan burda çok fazla takıldım arkadaşlar solo giriyorum genelde mainim mid. 50 - 60 oyundur plat 1 -2 arasında gidip geliyorum acaba yeteneğim mi buraya kadar diye düşünüyorum. Yoksa bu eloda tek başıma taşıması mı zordur pre mi bulmalıyım. yardımcı olabilcek var mı ?



  • Valla ben tr de aolo dia olamadım plat 1 serilerine geldim maks s alıp kaybediyorum çokca duo bulman kolaylaştırır ikini zde lanenizini ezseniz top-mid olarak daha rahat oyun kazanırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenilir herolara yönel. o heroları oynayan chall kore oyuncularını izle.https://www.youtube.com/watch?v=MwJEjPvWIOw&list=PLFTK6w020pXtmo7zW4lTAzjbKTRIOer8c şu seriye de bir bak işine yarar şeyler bulursun. ben de çok yüksek sayılmam elmas 3 üm ama bu sezon kesinlikle tr chall yapacağım.
  • Ben westte plat 1e 100 kusur oyunla ciktim trde elmas kaçsın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trde elmas 4 5 arası gidip geliyorum orda fazla uğraşmadım vaktim olmuyor. Bir de malum toxic,flame çok fazla. Bu arada kanalına baktım dostum güzel iş çıkarmışsın. Kassadin oynuyorum westte sürekli hesapta çok fazla hero olmayınca %67 kazanma oranım 8.3/3.9/7 kdam var. Koridorumu kazanıyorum çoğu oyunda kazanmasam bile kaybetmiyorum eşit gidiyoruz. Genelde kaybettiğim oyunların çoğunda karşı bot çok fazla ezip mide geldiği zaman birşey yapamıyorum. Özellikle dakka 15 -25 arası rodofftan sonra lich tamamlamaya çalışırken oyun bitiyor. 2 ana itemi bitiremeden kassadinin hasarı neredeyse sıfır zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.