Şimdi Ara

Ellerim Kirli Diye İnsanlar Benden Kaçıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lanet olası paralar çok kirli ve hep saydığım için ellerim hep kirli dolaşıyorum ve insanlar bu yüzden benimle tokalaşmaktan kaçıyorlar.

    Bu yüzden dolayı ağlayarak yanlız başıma paralarımı sayarak geçiyor ömrüm.


    Elleri temiz olanlar çok şanslısınız bilesiniz..



  • Bu yüzden dolayı
  • hahah güzel hikaye. ciddi konu sanıp anımı anlatmaya gelmiştim ben de.

    küçüklükten beri az biraz merakım da vardır sanayi işlerine. motorumun bakımını veya eşin dostun arabasını, motorunu falan ben yaparım, elimden geldiğince de bakar yardımcı olurum yani.

    birgün okuldan çıkarken benim arabamın yanında 2 hoca vardı bir tanesinin arabası bozulmuş ve benim arabanın yanındaymış arabası. ve bu 2 hocayla da malesef aramız çok çok kötü. kadın servisle konuşuyor çekici istiyor falan, insanlıktandır dedim hocam sıkıntı ne yardımcı olayım diye sordum. çekici geliyo sıkıntı yok falan dedi ama yine de ısrar edip baktım, bildiğin okul otoparkını sanayi ortamına çevirdim, bagajdan alet çantası falan çıkarttım bi yandan da abimi aradım, gördüğüm sorunları anlatıyorum çözüm üretmeye çalışıyoruz. neyse yaptık bi şeyler ve araba çalıştı ama işin aslı çalışmaması gerekiyordu bozuntuya vermedim kaputu kapattım artisliğimin zirvesindeyim. hadi geçmiş olsun hocam diyip elimi uzattım, elim baya kirliymiş tabi farkında değilim ve elim havada kaldı. başka da bir şey demeden atlayıp gittim ordan.




  • Uyurken de para saymaya devam ediyor mu ellerin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.