Şimdi Ara

Eljif Elmas transferi vs 'fener ol' kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Futbol kluplerinin normal şartlarda para kazanma yolları bellidir. Taraftardan hiç bir karşılık vermeden para toplamak ise genel uygulanan gelirlerden birisi değildir. Bu fener ol olayını ona göre değerlendirin bence.

    Bir oyuncuyu ucuza alıp, değerini arttırıp satmak, çok üst düzey değil ise her takımın yapmak isteyeceği bir kazanç şeklidir. 180 bine alınan oyuncu 1 milyona bile satılmış olsa, olması gereken yapıldığı için elmasın satılması daha önemlidir.
  • Elif Napoli’de,
    şansı bol, gücü yerinde olsun.
    Bu arada Elifi kazandıran Aykut hocaya’da teşekkür edelim.
    2 yılda 14 milyon kazandıran oyuncu.
    (180 bin bonservis ve 2 yıllık maaş ve primleri çıktıktan sonra)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSG

    Kaç yaşına gelmiş adamlarsınız iki kelime yazmadan önce bir düşünün. Fener ol kampanyası UEFA standartlarını sağlayabilmek için yapıldı transfere para basabilelim diye değil. Aziz yıldırımın 4 sene öncesinden 2019'da bu kadar kar yapacağız şeklinde yaptığı anlaşma sayesinde UEFA'dan men yememiz garantiydi. Yeni yönetim UEFA'ya bağış kampyası teklifi yaptı ve kabul gördü. Normal şartlar altında takımın gelir-gider dengesinde gösteremeyeceğin bağışlar bu şekilde kabul edildi. Kaldı ki 3,5M€ karşılığında geçen sezon senin tüm hücum hattının toplamından daha fazla gole katkı yapmış 25 yaşında bir forvet oyuncusu alıyorsun. Sen günümüz piyasasında bu kadar düşük ücretle yapılmış bir forvet transferine ne hakla boşa harcanmış para muamelesi yapabiliyorsun?

    Alıntıları Göster
    Yorum %100 dogru. Ali Koc'un simdiye kadarki tek basarisi bagis kampanyasini UEFA'ya sportif gelir olarak kabul ettirmektir. Normal sartlarda UEFA bunu kabul etmez. Zaten FFP kurallarini koymasinin sebebi kulüplere disaridan para akisini engellemek. Yani tam da bagis kampanyasi "yapilmasin" diye kondu o kadar kurallar. Ali Koc nasil yapti bilmiyorum ama FB'yi en az 2 sene men cezasindan kurtardi.

    Elif Elmas icin de Aykut Kocaman'a falan degil Aziz Yildirim'a tesekkür edin. Elif'i kesfeden Aykut Kocaman falan degildir. Daha FB'ye gelmeden önce A milli takima cagiran Fatih Terim ve scout ekibidir. FB yönetimi bunun üzerine apar topar kapti oyuncuyu. Adama yetenek videosu yapmislar. Video FB forvetlerinin harcadigi asistlerle dolu. Bu haliyle 18 milyon eden adam, birkac sene sonra Napoli tarafindan parlatilip 30+ milyona daha büyük bir takima gider.
    https://www.youtube.com/watch?v=GoD-Idr37Rc




  • her atılan adımı fenerol kampanyası ile ölçmek çok basit bir düşünce tarzı.
    ben her kulübün belli dönemler bu tarz bağış kampanyaları düzenlemesi gerektiğine inanırım.
    ayrıca Fenerol hesapta olmayan bir gelir kalemiydi ve acil girdiye ihtiyaç olan günlerde 1-2 önceki uefa kararından da görüldüğü üzere başarıya ulaştı.

    Aziz yıldırım 2015-2016 sezonundan başlamak üzere kulübü 3 senede ekonomik buhrana sürüklemiştir. (NOKTA)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.