Şimdi Ara

elimdeki sistemi az masrafla upgrade edebilir miyim..yardımlarınız lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar bu güzel pazar gününde..siz bilen arkadaşlara danışmak istediğim konu kullanmakta olduğum sistemi daha iyi hale getirip getiremeyeceğim..sistemim şöyle..ASUS P4B266C anakart, P4 1.7GHz işlemci, 768 DDR Ram, 80GB HDD, 128 MB ASUS GeForce FX5200 ekran kartı, ve diğerleri..şuan aslında yeni bir sistem için ekonomik olarak hiç uygun değilim ama kullanmakta olduğum 3d tasarım programları (solidworks vs) makinamda biraz zor çalışıyor..makinamın beni bir müddet daha idare edebilmesi için minimum masrafla yapabileceğim herhangi birşey varmıdır..sizlerden ricam bu olacak..durumumu düzeltene kadar, kullandığım programlarda beni biraz rahatlatması yeterli..çok büyük performans beklentim yok..yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim..;)



  • işlemci ve rami yükseltmen yeterli olacaktır.
    Benim bilgisayarım p4 2.6 ve 1 gb rame sahip ve solidworks 2007 de sorunsuz çalışabiliyorum. Photoworkste render olayını biraz abartırsam render süresi uzuyor tabi. catia'da da sorunsuz çalışabiliyorum.
    Biraz Amd sistemleri de incele istersen. Fiyatları çok uygun şu sıralar. Belki bütçene uygun çok daha performanslı bir şey toplayabilirsin.
  • tavsiyen için teşekkür ederim Wngwie..ben de sw2007 kullanıyorum ve assambly de parça sayısı arttıkça çekilmez hale geliyor artık..ben mesela P4 3.0 GHz gibi bir işlemci düşünüyorum ama asıl merak ettiğim anakartım ile uyum gösterirmi yada kartım onu desteklermi?bunun hakkında fikrin var mı?çünkü alacağım yerdeki kişilerin bu konudaki yeterliliğinden herzaman çok emin olamıyorum..
  • senin anakartının destekliyeceği sıfır 3.0Ghz bir cpu bulman çok zor. Çünkü bizim kartlar Socket 478. Bu soketler tarih oldu nerdeyse. Şu an LGA 775 ler mevcut. ama gene de bir araştır istersen. Cpuz adlı bir program var. Onu çekip cpu ve anakartının özelliklerini öğrenebilirsin.
  • Selamlar

    p4 2.66 ghz 533 mhz 478 pin işlemci ve 1 gb ddr ram ile makina aradığın performansa ulaşır diye düşünüyorum..
    hatta ben genelde alışveriş falan yaptığım bir adresi veriim bide sen göz at istersen..ürünler falan sağlam baya sorun çıkmıyo..

    www.borsapazar.com
    www.uraniumpc.com

    stoklarda var aradıkların..
  • Bilgisayarımı satıyorum. Bu forumda özellikleri var, konu başlığıma bakabilirsin.

    Bu arada tabi Ankarada isen ihtiyacını karşılayacak bir sistem. (Sadece kasa satıyorum)

    1 sene daha garantisi var, faturası ile verebilirim.

    İhtiyacına göre parça da çıkartabilirsin. (Ses sistemi vb.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 11 Nisan 2007; 16:56:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.