Şimdi Ara

Eleştirilere yanıt....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eleştirilere yanıt
    " Aslanlarım 7 puanlık farkı kapatıp yine zafer yaşatacaktır."

    "Bazı kişiler divanda bizi pembe tablo çizmekle suçlayıp, G.Saray’ın halinin içler acısı olduğunu söyledi. Biz hayalci değiliz. Aslanlarım 7 puanlık farkı kapatıp yine zafer yaşatacaktır." Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, divan kurulunda yapılan eleştirilere 1905 G.Saraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GSYİAD) şampiyonluk balosunda yanıt verdi. Polat Otel’de dün gece yapılan baloda konuşan Canaydın, "Biz hayalci değiliz. Bu çocuklar 7 puan geriden gelip bizi yine sevindirecek" dedi.

    Baloda teknik direktör Erik Gerets’i göremeyince antrenör Erdal Keser’i yanına çağırarak "Gerets nerede?" diye soran, "Hocanın dişi ağrıyor. Bu yüzden yok" yanıtını alan Özhan Canaydın, daha sonra davetlilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

    "Galatasaray yakın zamanda Avrupa’nın en iyi gelirine sahip kulübü olacak. İnşallah 2007’de stadımızın temelleri de atılacak ve inşaat 24 ay içinde tamamlanacak. Liderle aramızda olan 7 puanlık farka hiç aldırmayın. Çünkü aslanlarımız görevini yerine getirip yine bizi sevindirecektir. Bu fark daha da fazla olabilirdi. Çünkü birçok talihsizlik yaşadık. Onlara çok güveniyorum. Yine tarihe geçecek bir zafer yaşatacaklardır."

    Aslanlarım haklı çıkaracak

    Canaydın daha sonra divan kurulunda kendisini eleştiren Anıl Büyükeroğlu’na gönderme yaparak, "Bazı kişiler divanda bizi pembe tablo çizmekle suçlayıp, Galatasaray’ın halinin içler acısı olduğunu söyledi. Ama biz hayalci değiliz. Bu oyuncular beni haklı çıkaracak" dedi.

    Başkan Özhan Canaydın, başkan yardımcısı Adnan Polat ve birçok yöneticinin katıldığı törende teknik heyetten Stumpf, Erdal Keser, futbolculardan Ümit Karan, İnamoto, Ergün, Okan, Hasan Kabze, Fevzi, Orhan, Mondragon ve Necati de yer aldı.



    Kaynak: Webaslan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life_is_a_game -- 15 Aralık 2006; 8:02:11 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.